Att kunna vinna biljetter till nåt riktigt roligt.

 

kitchenAndTableLogoDen femte april öppnar Kitchen & Table by Marcus Samuelsson på Clarion Grand i Helsingborg.

”Den svenska mästerkocken, Marcus Samuelsson, baserad i New York, har bestämt sig för att föra in dessa internationella smaker och kök till Skandinavien, för att kombineras tillsammans med lokala råvaror med syftet att ge dig spännande och uppfriskande smaksensationer. Snart kommer du kunna känna av Manhattan i hela Skandinavien. Du kan nämligen se fram emot 19 nya restauranger, där den bästa maten Manhattan har att erbjuda kombineras med smakrik mat från Skandinavien”.

Du kan läsa mer här.

Den 4 april är det dags för Pre Opening för några exklusivt inbjudna VIP-gäster – och du kan bli en av dom! För i samarbete med Kitchen & Table har du här chansen att vinna inte mindre än två biljetter till denna Pre Opening; så att du kan ta med dig en vän och gå och bli bortskämd med smakprov ur menyn, dryck och underhållning. Tider ca 18-21 (längre om du vill vara kvar och festa, såklart).

För att vara med och tävla behöver du bara:

1. Gilla Kitchen & Table Helsingborg på Facebook här
2. Berätta vem du skulle ta med dig om du vann – och motivera varför du valt just den personen.

Klart!

Tävlingen pågår till nu på söndag den 24:e klockan 12:00 och vill du dubbla dina chanser att vinna kan du även prova lyckan här inne.

stjarna

26 kommentarer till “Att kunna vinna biljetter till nåt riktigt roligt.

  1. Åhhhhh vilken tävling!!!!!

    Om jag vinner detta fantastiska pris tar jag utan tvekan med mig min bästa vän och tillika storasyster! Vi behöver en kväll med bubbelskratt, glamour och glansiga finkläder. Med tankarna på nått annat än vara familjer dör hemma. En catch-up kväll helt enkelt!
    Håller tummar, tår och ja… allt för att vi ska vinna detta pris.

    Puss puss Emma!

  2. Åh, jag skulle ta med sonen – ny kock som dessutom gjorde sin praktik på Clarion Grand!

  3. Oj! Det hade ju varit superkul att få vara lite extra viktig så där 🙂
    Gillat på fejjan så klart, och personen jag skulle tagit med mig är min supersöta väninna och kursare Sandra eftersom vi har fyra tentor på fyra veckor framför oss nu och den 4/4 har vi kommit halvvägs, med två avklarade och två som vi kan behöva peppa oss för med en myskväll med fniss och ”tänka-på-annat”-snack!

    Nu håller vi tummarna lite grann!!

  4. 1. Gillar på FB

    2. Jag skulle ta med mig Camilla, min fina vän och kollega! För att trots att vi jobbar tillsammans, har vi knappt träffats den senaste månaden. Först var Camilla bortrest och sedan har jag haft sjuka barn i flera veckor… Nu behöver vi göra något kul tillsammans!!! Och om jag inte har fel för mig har Camilla varit på Marcus Samuelssons restaurang i New York – så då kan hon berättar för mig vad det är för likheter och skillnader mellan restaurangen i NY och restaurangen i Hbg 🙂

    Kram

  5. Om jag skulle vinna detta fantastiska härliga priset, ÄLSKAR MAT:D Så skulle jag ta med min älskade sambo! vi hade ett inbrott i vårat hus där dom tog alla mina fina smycken och mina fina uggs med hög klack som jag sparat och längtat efter! det här vore en tröst i hela bedrövelsen, jag skulle titta min sambo djupt i ögonen och njuta lite extra av allt härligt vi skulle få uppleva! Vore fantastiskt:D Gillat sidan och håller mina tummar så hårt att nu kan jag inte skriva mer!

  6. Min önskegäst att ta med på lite galej är den tjejen som är identisk med mig.
    Vi behöver en kväll där vi kan måna om varandra utan familjen som över oss vandra.
    Milen mellan oss är flera så att få äta och njuta tilsammans det hade smakat mera.
    Min älskade tvilling som sällskap jag tar då kan vi få skratta och ta igen försvunna dar!

  7. Wow vilken tävling!
    Jag har gillat!
    Jag skulle utan tvekan ta med min fantastiska man!
    Vi träffades när jag var 16 år, han 24 år!
    Vi har hängt ihop i 20 år och har 4 fina barn ihop!
    Barnen börjar bli stora och nu har vi plötsligt
    Möjlighet till egentid! Och jag skulle gärna
    Tillbringa en kväll med honom på vippkvällen!
    Kram Anna

  8. Klart man är med! Tar med Petra, min bästaste bästis som är min klippa och trygghet i alla lägen, och som dessutom är en riktig partypingla 🙂 Kram//Marthina, Holmbytorp

  9. Jaaaaaaa! Äntligen en bra restaurang i Helsingborg! Som jag har längtat. Om jag skulle vinna så tar jag med min kära sambo. Vi har ännu inte kommit iväg för att fira vår förlovning så nu är det dags! Vår lilla dotter får vara hemma och mysa med mormor : )
    Kram Linda

  10. Åååå !! Gillat, med mej tar jag min son som älskar god mat , både att laga och äta och som dessutom är omtänksam mot sin mamma och ställer upp med att låna ut sin bil när min inte funkar. =) Hoppas !!

  11. Jag skulle vilja bjuda med min fina kusin Yvonne på Kitchen & Table i Helsingborg för att vi har så kul ihop när vi ses – det blir dock lite för sällan av olika skäl. Senast var det hon som bjöd mig och då på en champagneprovning – tänk att få toppa det med ett besök på Kitchen & Table tillsammans. Hon reser mycket till Helsingborg i jobbet och jag åker gärna dit från Stockholm för den goda maten. Jag har alltid rest med min mat och fraktat både specialinhandlat och egenskördat från min hembygd till storstaden och som omväxling fraktar jag gärna mig själv till delikatesserna 🙂

  12. Åhhhhh vad kul! Jag skulle definitiv ta med mig min bästa vän, min man.

    Min man och jag har följt Marcus Samuelsson. Vår bröllopsmiddag åt vi på Aquavit i New York. Vår 10-bröllopsdag firade vi på RedRooster Harlem. Vi har besökt American Rable i Stockholm. En röd tråd……

    Den 8/4 fyller min man 60 år och hur kul hade det inte varit om han kunde få en biljett till detta event som en liten pre- födelsedagspresent.

    Håller tummarna och har gjort tummen upp på FB (gillat).

  13. Jag skulle ta med min underbara sambo som dessutom är min bästa vän för att fira vår starka kärlek och som plåster på såren för att han fick ställa in sin helg med killarna pga sjukdom! Han behöver uppskattas lite!

  14. Gillar på fb.
    Jag skulle ta med mig min son, som liksom jag själv älskar att laga och äta god mat!
    Mvh
    Karin

  15. Eftersom jag delvis ofrivilligt har blivit förpassad till att diska är det inte direkt jag som står för mästerkockandet här hemma, utan min kille. Jag skulle för en gångs skull vilja bräda honom i matlagning (även om det inte är jag själv som lagar maten kvällen till ära hehe). Eftersom vi båda är studenter har vi dessutom inte råd att gå på restaurang och därför skulle det vara underbart att få bjuda honom på något jag vet verkligen skulle uppskattas eftersom han är en sån jäkla matnörd..

    Har gillat på fb!

  16. Jag skulle ta med mig Tove, världens finaste och mest omtänksamma vän som jag träffade för ganska exakt åtta år sedan när vi var nya på jobbet och delade kontor. Hon skulle dock behöva en man, och gärna en som kan laga mat. Okej, Marcus är väl upptagen men han har väl andra som hjälper till? Vore alltså bra om vi kunde få provsmaka maten så vi vet om det är någon som är värd att lägga vantarna på, Tove är nämligen värd det absolut bästa.

    Dessutom är jag värd en kväll med henne, utan två barn som inte vill somna.

    Gillar på FB och håller tummarna för att jag får gå på bröllop snart! (jaja, lite långsökt kanske men man VET aldrig, eller hur?)

  17. Åh men lägg av, vilken vinst!!

    Gillar såklart på Facebook och vem jag skulle tagit med är självklart min Man.
    Vi firade 10 år tillsammans i december och skulle hitta på något mysigt tillsammans men med brist på barnvakt blev det aldrig så och jag längtar fortfarande efter en kväll på tu man hand med något gott att äta.
    Dessutom så är jag så stolt över honom då han om någon månad är klar med sin utbildning som han gått i 2 år och det MÅSTE ju firas!

    Håller tummarna <3

  18. Vilken härlig tävling!

    En kväll med underbar mat i sällskap av min man skulle sitta fint. Med fem barn hemma så blir det inte några ostörda romantiska middagar för oss:)
    Så jag hoppas på tur och gillar såklart på FB.

    Ha en fin dag

    Åsa

  19. Ohlala, vilken tävling 🙂
    1. Gillar
    2. Jag skulle vilja bjuda med en god vän som jag inte har träffat på väldigt länge, men hon skulle sååå uppskatta detta.

    Nu håller jag tummarna 🙂

  20. Hej!

    1. Gillat på FB
    2. Jag skulle vilja bjuda med min älskade. Vi befinner oss äntligen på samma sida jordklotet efter 2 år långdistans och vad skulle inte vara bättre än en middag och äntligen få vara tillsammans bara vi! Sen att det ligger i vår nya gemensamma hemstad – Helsignborg är ju inte fy skam 😉

  21. Tävlingar som innefattar mat är ju aldrig fel!
    Jag skulle ta med min älskade sambo just för att han är världens bästa och jag skulle väldigt gärna vilja skämma bort han med något så här lyxigt.
    Håller alla tummar och tår på att vi vinner!

    Ha en trevlig helg och en trevlig kidnappning ;).

  22. Bästaste överraskningen till makens 40årsdag den 8 april. Och som det skulle rädda mig… har ju inte köpt något åt honom ännu. 🙂

  23. Lövely, god mat i vackra hemstaden!
    Jag skulle gå med min älskade Johan för att han har ett outtröttligt tålamod med sin gravida hormonstinna sambo!

  24. Åh, jag skulle ta med min vän Sofie som jag knappt träffat sen årsskiftet, vi harbåda fått nya jobb som har inneburit alldeles för mycket arbete och för lite umgänge.. Så för att fira våra karriärer skulle vi må så bra av nåt som detta 🙂

  25. en kväll med min allra bästa vän
    som jag alltid kan lita på,
    en axel att gråta ut på
    när allt känns svårt,
    tillsammans kan vi skratta
    åt både stort och små vardagliga ting,
    min bästa vän som älskar mig precis som jag är
    i regn och i solsken,
    min man
    /Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg