Att ha en ny hobby.

 

 

Jag har kommit på att jag har en ny hobby.

Film. Rörlig bild.

Jamen, hur roligt är det inte? Inte för att jag är bäst i världen på det, direkt, men jag tycker att det är så vansinnigt roligt och jag försöker lära mig och jag sitter länge med tungan i mungipan och testar allt jag kommer åt i redigeringsprogrammet. Som filmen här på Böddi och Tindy som jag gjorde åt Rapunzel och som jag nästan fick träningsvärk i armen av att filma (jäkla tur att jag och Nelly startar lunchträning; om man får träningsvärk av att hålla en kamera är det ganska illa) och som kan ha varit det bästa projektet att öva på nånsin.

Är det inte fantastiskt? Att vara över 30 år gammal och fortfarande kunna hitta saker att elda upp sig över.

Japp. Ny hobby! Nu är det film som gäller, minsann.

Heja!

 

slut

10 kommentarer till “Att ha en ny hobby.

  1. Jag tror att ju äldre man blir desto viktigare är det att ha en hobby, ha något att låta engagerat och tankarna få glida över, något utöver det där ständiga vardagspusslet. Kul med en ny hobby!

  2. Hihihiii!! Gøysi:))) (eller vad roligt, som ni sager på svenska..) Jeg elsker hobbyer, og tror aldri jeg vil slutte å finne på nye spennende saker å gjøre. Jeg håper ihvertfall ikke det!
    Stor klem og god påske:)

  3. Ja, det är toppen och ju äldre man blir desto mer självförtroende tar man med sig in i det nya. Det tycker jag i alla fall! ;))

  4. Jag håller med – super roligt!!! Jag lärde mig själv att redigera i imovie början på året. Satt timmar, kvällar och åter timmar och tragglade & man lär sig snabbt, det är ett jättebra program för nybörjare. 🙂

  5. Åh, så bra att få se…..jätteball o kul filmat med text inlägg….ha ha ska fan börja testa o filma mer också!

    Med vänlig hälsning,
    Marina på bystan här ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg