Att ha varit på Kiviks Musteris bloggträff.

 

IMG_3112

 

Är ni redo för en liten bildkavalkad?

Jag var ju på Kiviks Musteris bloggträff i förra veckan, och då blir det som vanligt en himla massa bilder. Och som vanligt var även de allra finaste med – Nelly, Fru Sederblad, Banditen. Och två av tre Mat med Vänner igen – men den här gången  Mauro och Robban. Fasligt trevliga herrar det där. Tindy kunde tyvärr inte vara med; hon var sysselsatt med annat men skickade ”ha nu så trevligt”-sms och var med oss i tanken.

 

IMG_3122

 

IMG_3130

 

IMG_3150

 

IMG_3160

 

IMG_3139

 

Och Tareq Taylor var där!

Himla stilig herre med en aningen iögonfallande passion för äpplen. Han pratade om äpplen med mer kärlek än vad till och med Fuffe eller Kniv-Henrik gör – det var röda äpplen och gröna äpplen och äpplen i mat och skum av äpplen och en lång, intensiv uppmuntran om att äta kärnor från äpplen. Det var grejer det, tyckte Tareq. Och eftersom han är en väldigt stilig herre som kan laga väldigt god mat satt vi alla och nickade och höll med.

”Kärnor, javisst” sa vi uppmuntrande och log mot honom och lovade dyrt och heligt att äta så många vi bara kunde.

 

km

 

Och Cecilia var med och härliga Fnulan (som bloggar här) och Iris och Doktor Molly och en himla massa andra trevligt folk, och eftersom vi satt i ett växthus var atmosfären sådär gemytlig och inbjudande och alldeles perfekt för bondande eftersom man fick sitta ganska nära varann för att ta tillvara på värmen.

 

IMG_3192

 

Kniv-Henrik var i full action som vanligt.

(Tyvärr var inte Fuffe med eftersom han låg hemma med en släng av borelia eller nåt annat exotiskt, men han var såklart så saknad som man nu bara kan vara när man heter Fuffe och är finast i världen).

Henrik pratade ympning och stympning och allt där emellan, och hade fortfarande kniven med sig fallifall.

 

IMG_3258

 

IMG_3173

 

IMG_3184

 

IMG_3225

 

IMG_3217

 

IMG_3236

 

Och där satt vi iallafall i växthuset och fånlog mot Tareq och åt gudomlig mat och smuttade must och mös med axlarna alstrandes värme mot varann – och återigen blev det så

vansinnigt tydligt

vilken helt fantastisk tur jag har haft i mitt liv som även nu, i vuxen ålder, fått träffa vänner som hittat mitt hjärta och flyttat in.

Det, om något, måste vara vardagslycka.

 

slut

20 kommentarer till “Att ha varit på Kiviks Musteris bloggträff.

  1. Ja, det är en gudabenådad gåva de sällsynta gånger då man kan säga att man fått en ny vän!
    Underbara bilder!

    Själv drömmer jag om sommar och vita spetsklänningar…. 🙂

  2. Så fina bilder! Ja, jag är också lite förvånad och väldigt, väldigt glad över alla de möten man gör på nätet där man ”träffar” så många otroligt fina vänner. Det är väl det som kallas bloggkärlek:) Ha en fin dag!
    Kram

  3. Måste vara himlans kul med dessa bloggträffar! Härliga bilder på en massa glada människor 🙂 Kul äppelsnubbe, gött med passionerade människor =))

    Ha en bra dag fina du!
    Kram Catta

  4. Amen hur snygg är inte Tareq….. Kram Lisa S i H-viken (som fortfarande alltid läser, men inte kommenterar så ofta…)

  5. Hej,

    Är en riktig blogg-nörd. Vågar knapp säga hur många bloggar jag är inne och kikar på… Men din har jag fastnat för nyss (trots jag har hört talas om den flera gånger då du ofta figurerar i ”bloggvärlden”) Men jag är helt kär i din blogg:) Sättet du skriver på, bilderna du tar, din oklandriga smak och sen att du verkar vara urgullig och ger massa energi är ju bara så positivt!

    Ville bara säga det! You rule! Hehe…

    Kramar

  6. Varje dag blir jag glad och pigg när jag läser din blogg. Tack för allt du ger till oss läsare.
    kram

  7. Vad fint du skrivet om kvällen! Hoppas att vi ses fler gånger och får en chans att prata också!
    Kramen och njut av godis i påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg