Att ha H.E.L.G.

 

IMG_4132

 

Och så firar vi in helgen.

Med wasabiärtor, Voluspa, Mia Moscato, släktmiddag och duntossor. Det behövs ju liksom inte så mycket mer. Jag känner mig duktig efter dagens lunchträning med Nelly, Criminal Minds väntar på att få startas senare ikväll och flickorna suckar som vanligt där de ligger hoprullade som kringlor. De har helg i kroppen de också.

Vi ses imorgon igen.

Och tills dess hoppas jag att ni fått njuta känslan av helg ni också, att ni är varma i kroppen och att ni kan känna att de här fyra dagarna är precis vad som behövs för att kavla upp ärmarna och orka hela vägen till nästa semester; då det hunnit bli varmt och luften doftar gräs och ni blir alldeles varma under håret i nacken. Och just det! Missa inte att ni har tre dagars fri dejting att testa här inne, om ni saknar någon att tycka om.

Ta hand om er så länge. Finaste ni.

 

slut

13 kommentarer till “Att ha H.E.L.G.

  1. Så härligt. Jag är ”ledig” i fem dagar bortsett från att jag måste plugga på inför en tenta. Och mannen min den stackaren måste jobba hela helgen.

  2. Hej Emma!
    Vill bara tipsa om Trädgårdshandel i Limhamn, otroligt fint och charmigt, fina olivträd och allt för trädgård. Stort och fint sortiment. Om du inte varit där – det är värt en omväg!!
    Kram, Anna J

  3. Idag har vi varit lediga! Första dagen av en hel vecka! I alla fall känns det som så. Ha en fin ledighet. Bra jobbat på gymmet. Jag ska ut tidigt imorgon och göra Malmös gator. Sånt man kan göra när man är ledig på en fredag!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg