Att ha påsk-holabaloo.

 

IMG_3795

IMG_3811

IMG_3767

 

Ni vet Murphy?

Jomen, lite så. Han har nämligen kommit på besök hos oss under påskhelgen.

Igår var stackars Buse otröstlig på förmiddagen. Otröstlig. Han grät oavbrutet från 07:30 till 12:00 – och det gör han aldrig. Natten innan han får feber kan han ibland föra lite oväsen, men han är aldrig otröstlig och han gråter väldigt sällan. Så här hemma gick jag oavbrutet med en Buse tryckt mot bröstet och svängde honom fram och tillbaka, fram och tillbaka eftersom det var det enda som verkade fungera (och pappa har inte rätta knycket tycker Buse) och klockan 12 somnade han äntligen som en stock. Vaknade som sitt gamla vanliga jag och med nåt snuskigt hängande från örsnibben. Visade sig att det gått hål på trumhinnan, och att det var därför han varit så ledsen på förmiddagen – trycket innan den äntligen sprack har såklart varit hemskt.

Och vad tror ni timmars svängande av femtonkilosbuse från sida till sida gör med undertecknads skabbiga rygg? Oh yes.

Så nu är vi en mycket glad Buse och en mycket sned mamma som sitter här hemma på varsin sida i soffan och tjoar in påsken tillsammans med Murphy.

Nåja.

Buse är ju glad igen, iallafall. Och jag får dedikerad uppvaktning och roliga piller, så man ska väl inte klaga.

Så Glad Påsk, allihop! Murphy hälsar också.

 

slut

25 kommentarer till “Att ha påsk-holabaloo.

 1. Fy sjutton för elaka baciller i öronen. Min lilla snäcka har troligtvis samma skit. Det gör ju så galet ont. Skönt att smärtan försvunnit från busen och antibiotika brukar ju göra susen! Hoppas att ni får en härlig påsk iallafall.

 2. Oh, stackars lille busen! Skönt att det värsta är över och hoppas så att din rygg blir mycket bättre!

  Har också en sjuk son här och drar streck över to-do listor….

 3. Usch stackars Busen 🙁 Behövde bara läsa en rad av ledsen pojke så fattade jag vad det handlade om efter att ha haft ett öronbarn men en öroninflammation minst varje månad från 5-14 månaders ålder 🙁 Skönt att han är gladare nu. Perfekt med långhelg när du nu har ryggont, men himla otur när du har sett frammeot dessa dagarna så himla mycket. Stor värmande styrkekram från Helsingborg

 4. Åh nej 🙁 stackars lillkillen..å stackars dig..Hoppas ni alla mår bättre snart, redan nu faktiskt.
  Kram Åsa

 5. Den där jämra Murphy har hunnit med en sväng på Hornsgatan också och smittat mig med sin feberförkylning. Jag som skulle röja skåp å garderober och dra igång stora vårstädningen 🙁 Tacksam dock att jag sluppit äckel i öronen och sned rygg – krya på dig!
  Kram

 6. Vi fick samma, på julafton. Så juldagen spenderades en stund på VC. De måste tydligen få penicillin när de är så små, för att få bort de hemska bacillerna. Glad påsk i den mån det går. Jag lider med av ryggont just nu, stavas tydligen förvriden höftled enligt rehab-Anders.

  Krya på oss!

 7. Fy sjutton gubbar, stackars både dig och Busen! Jag har hört att kuckilimuck-medicin löser det mesta och blandat med lite roliga piller kan det bara bli succé!

  Glad Påsk på er! 😀

 8. Isch, inget vidare det där. Hoppas det släpper fort. Sova med huvudet högt (lägg några böcker under sängbenen vid huvudet) så känns det lite bättre. Men har du en make som är läkare, behöver du knappast några husmorstips på sjukfronten, kan jag tro.

  Förresten, vill bara säga att jag älskar dina hemmahosbilder. Härligt inspirerande och ostajlade. Älskar att det ligger ett par jeans på bordet där bakom busen. 🙂 Hemma hos er bor det folk. Och det så himla trivsamt ut. Och inbjudande. Och som sagt, inspirerande.

  Fortsatt glad påsk.
  🙂

  Nu ska den här cirkusfamiljen snart dra på riktig cirkus. Yngsta cirkusloppan har klätt upp sig till tänderna och hoppas på värsta underhållningen, med elefanter på lina och balerinor med paraplyer. Vi får väl se om vi hittar några såna.

 9. Men oj, oj, oj – bra att Busen mår bättre dock…

  Vill i alla fall önska er en gla och go Påsk!

 10. Har varit med om precis samma sak vad gäller småbarnsöra! Min lille son grät en hel förmiddag och jag kunde inte trösta honom. Han somnade så småningom och när han vaknade var han glad igen. ”Smutsigt örat!” sa han och gnodde till. Där satt en riktigt kladdig geggapropp och då fattade jag vad som hade hänt. Stackarn, vad ont han måste ha haft.
  Hoppas ryggen ordnar till sig så småningom.

 11. Lillbusen! Inte roligt när det händer. Tänk så skönt att han fick vara i mammas famn under tiden. Hoppas ryggen blir bättre och att ni får fortsätta njuta påsken.

  Vi har rymt från sorg och elände och åkt till Idre. Snart åker vi hem igen. Men ett litet tag till lever vi i bubblan.

  Kram och glad påsk till dig!
  L

 12. Ajajaja! Vet precis hur det är – både när det gäller spruckna trumhinnor och ryggskott… Inte kul! Skönt att sonen mår bättre! Krya på onda ryggen!!!!

  Kram & Glad Påsk!

 13. Hualigen. Spräckt trumhinna lät för överfruktansvärt. Så krya på liten (om han inte är helfrisk redan) och så önskar jag dig en kry rygg, en bunt roliga piller och en fortsatt god påsk!

 14. Vilka härliga bilder:) hoppas du haft en underbar påskhelg med många chokladägg.

  Om du vill se ett drömhotell ska du kolla in mitt Måndagsinlägg:)

  Ha en kanonvecka

  LOVE Maria från inredningsvis.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg