Att ha haft en minidejt med Sederbladskan.

 

IMG_3920

IMG_3926

 

Här hemma är det lite som igår men aningen bättre.

Busen är fortfarande glad och hans mamma är fortfarande lite sned, men nu kan jag iallafall ta mig runt utan att pusta och det gör inte så fasligt ont som igår. Med andra ord sker det stora framsteg i Lutande Huset.

Medan mannen och Buse är på Willys för att handla hem till min planerade bakpsykos går jag igenom lite bilder och hittade de här från förra veckans minidejt med Fru Sederblad.

 

IMG_3952

IMG_4021

IMG_4002byxor/vintage by fé, poncho med armar/davida.se, skor/reafynd från Bianco, solglasögon/karen walker

 

Det är så skönt det där; att ha någon så nära att man bara kan höras på ett sms vill du följa med in till stan? och sen kunna spendera någon timme med sushi, prat och butiksstrosande i skor som inte alls är gjorda för strosande. (Oh yes, byxorna är samma lika grenhängare från Creative, och ponchon en cashmeredröm från Davida). Det är ju inte klokt vad man hinner avhandla på kort tid ifall man bara vill – livet, resor, äggakakor, danska läkare och sånt som bara gud vet nånting om.

Och idag är jag alltså lite rakare, har mindre ont och planerar en bakningspsykos i eftermiddag för att vara redo inför tisdagens Bake Off på jobbet (tänk ”Halv åtta hos mig” fast i ett konferensrum, och där alla deltagare har lite konstig blick och bär kavaj).

Det är helt okej om den här påskhelgen fortsätter att vara långsamt lugn –

det är ju så förbaskat skönt att vara ledig.

 

slut

8 kommentarer till “Att ha haft en minidejt med Sederbladskan.

 1. Skönt att höra att du är lite bättre och ser med glädje fram mot bilder på din bakpsykos! 🙂

  Jag hoppas att en liten städpsykos kan lockas fram hos mig…Men nej, den gick över! 😉

 2. Visst är det härligt med långa lediga slappishelger! Här strålar solen och jag har gett mig ut i spåret. Oförskämt skönt! Hoppas du känner dig bättre snart!
  Kram
  Rebecca

 3. Ååå hua inte kul med ryggont… man kan liksom inte göra så mycket då. Skönt att höra dock att det är på bättringsvägen och att busen fortfarande är på glatt humör =) Kram på dig finaste

 4. Vänner är det bästa!

  Bake off? Låter ju galet skoj, hoppas vi får läsa mer om det. 🙂 Annars får jag väl se om det hjälper att ha lite kontakter på insidan. Haha

  Fortsatt glad påsk!
  Kram fina du

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg