Att ha haft premiär.

 

IMG_4684halsduk//hunkydory, pojkvänskavaj//sheinside, jeans//circleoftrust (zoe), skor//primeboots

 

Igår var det premiär. Grillpremiär.

Kan det vara så att våren faktisk är på väg nu?

Gräset är brungrönt och fläckigt och snön ligger fortfarande envist kvar på sina ställen som en hård, krispig skorpa – men det är plusgrader när jag är på jobbet och solen har bländat mig varje dag när jag är på väg till macken för att köpa lunch, och jag kan lämna de knallorangea vantarna i väskan utan att fingrarna blir stela av köld. Och kolla Tant! Hon har minst sagt vind i pälsen, men är glad ändå.

Är inte den bästa av årstider? Jag tror bannemig jag tycker det. Det är så mycket förväntan, så mycket hoppfullhet i luften – hela våren känns som en enda hel inandning som för att fylla lungorna innan man dyker. Det är fåglar man inte märkt av att man saknat förrän de börjat sjunga igen, det är torr asfalt och låg sol och frasandet av min jacka mot Nellys när vi går till gymmet på lunchrasten för att skratta oss igenom varenda träningsmaskin de har där inne utan att få så mycket annat vettigt gjort. Det är dammet mellan golvspringorna där hemma man kunnat blunda för en hel vinter; det är nya vänner man delar skrivbord med och sporrar till galenskaper, det är mail till ridskolan för att försöka hitta en tid och ta upp där man slutade när man blev gravid, det är sms med vd:ar på skoter – såna man kommer skapa stordåd tillsammans med och det är glansiga djungelbyxor med pressveck som får komma fram ur garderoben och användas.

Ja.

Livet pågår, börjar, finns nu.

Och jäklar vad jag ska njuta av det.

 

slut

24 kommentarer till “Att ha haft premiär.

  1. Sweeeeet! Åhhhh härligt med grillpremiär. Du beskriver allt så härligt och ”levnadsglatt”. Din blogg är ett skönt sätt att väcka mig själv och få en positiv start på dagen. Se det fina! Se det lilla som också har betydelse. Som frasiga jackor…..

  2. Håller med föregående talare! Dina morgoninlägg är lika uppiggande som koffeinet i mitt morgonkaffe! 🙂

    Själv skall jag städa bort och göra mig av med kläder som krympt i garderoben och som inte känns så frasiga längre…

  3. Den där webshoppen SheInside, funkar den bra? Är det verkligen fri frakt? Du har flera gånger visat snygga kläder därifrån, och det är ju alltid skoj att shoppa lite kläder som inte finns i Sverige. Den kavajen till exempel, görsnygg- vilken strl har du? S?

    Härligt med grillpremiär, kanske man skulle satsa på till helgen! 🙂

    1. Jaaa, det funkar super! Jag har handlat 2 ggr och det har varit utan problem hittills iallafall. Frakten är fri, däremot får du räkna med tull & moms till din beställning – men även med det inräknat är det ju sjukt bra priser. Kavajen är en favorit och jag har nog M i den om jag inte minns fel – vill ha dom lite oversized.

  4. Grillpremiär, låter ju helt fantastiskt underbart!

    Men ja städningen det är lite som det som göms i snö kommer fram i tö, men det väl tid för det nu.

    Ha en fin onsdag!

  5. Emma, var red du tidigare? Jag har inte ridit på ridskola på massa år, har haft egen häst emellan (Islandshäst).
    Kram

  6. Vår, vår, vår – ja minsann den är här! Trots massa minusgrader på natten och morgonen så är den ändå här! Så efterlängtad och underbar!

    Har inte haft grillpremiär än, trots att vi ofta brukar ha det redan i mars… Men till helgen kanske 😀

    Kram

  7. Vi hade också grillpremiär i helgen. Och gudars så gott det är första gången såhär på våren även om det är lite kallt att stå ute och grilla så blir det ju såååå gott 🙂 Men snart så…..

    Kram
    /Vivvi

  8. Åh vad underbart ”grönt” ni har det redan 🙂 här ligger det fortfarande supermycket snö kvar… Jag vill ha vår! 🙂

  9. Mums grillat finns inte mkt som slår det 🙂
    Ha en härlig dag du ljuvliga kvinna 🙂

    Kram
    Anna.P

  10. Åh så ljuvligt. Hos oss grillas det året runt vilken jag gillar men saknar ändå den när premiären, när grillas äts för första gången på många månader.
    Smaken då måste vara magisk.
    Kram

  11. Vi grillade också i helgen och det är verkligen något visst med det.
    Jag kan verkligen förstå folk som ställer sig ute mit i svinkalla vintern för att grilla. Maten smakar nämligen så mycket VÅR och FÖRVÄNTAN då.

    Hopp och framtidstro, det är våren och nu kommer den 😉

    Hälsningar
    Yohanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg