Att fortsätta tjata om vårlyckan.

 

IMG_4387

IMG_4393

IMG_4487

 

Jamen – det är ju så oerhört skönt! Värmen.

Eller värmen och värmen – det är sex plusgrader – men ändå. Det värmer det vinterfrusna och ger energi och man kan fylla kvällarna med att dra på sig slaskläder och vandra längs åkrarna och peka ut kaniner för Busen. Det är något jag inte kan tröttna på.

Och idag? Idag är det galej! Jag ska till pre opening av Kitchen&Table på Grand i Helsingborg tillsammans med Nelly, Fru Sederblad, Banditen, Ebba, Marie och Fuffe. Vi ska få provsmaka menyer och ha på oss tjusiga kläder och fnittra över borden och krama Fuffe tills det knakar i ryggmärgen. Vilken torsdag, liksom. Men innan dess ska jag in till stan och göra ett jobb för Interflora, ha lite möten och hålla Banditens hand när hon sitter hos Böddi för någon slags försiktig makeover.

Så om jag är laddad? Det må ni tro att jag är.

Nu rycker vi den här torsdagen i svansen, minsann!

 

slut

23 kommentarer till “Att fortsätta tjata om vårlyckan.

  1. Men visst är det bara helt underbart med den där ”värmen. Solen som lyser och värmer.

    Åhhhh vad jag är grymt avis på er kväll. Så himla kul och så mycket god mat ni kommer att få äta. Men min tid kommer. Har bokat in en afterwork där i slutet på april med en vän. Känns lite udda att åka till Helsingborg (från Lund) på AW men vad gör man inte för att testa ett sv Marcus nya ställen. Lääääängtar!

  2. Haha ja ”värmen” är riktigt go, och så mycket sol vi haft det senaste är inte vanligt precis, lovely!
    Det låter som en riktig kanon-torsdag hörre du, sköna kontraster med lugna promenader till galej =))

    Ha en riktigt kul kväll, hoppas vi får se lite partybilder sen!
    Kram Catta

  3. Oh, ljuvliga bilder och visst är det underbart med solstrålarna!

    Själv skall jag bege mig till Röda Korset och leta efter broderade dukar till ett projekt jag har på gång… Hmm, för att stänga ute solens strålar

  4. Jag tokgillar vintern men även jag börjar faktiskt längta lite efter värmen nu :). Och jag älskar ljuset, att kunna gå en morgonpromenad i ljuset, det är lycka det!
    Ha en bra torsdag! /Jennifer

  5. Jag känner detsamma denna vintern har tagit hårt på både hår, hud och mående… Nu behövs vår, sol och påfyllning av D-vitamin 🙂
    Ha en mysig vårdag och kväll idag 🙂

    Kram
    Anna.P

  6. Här i Blekinge välkomnade vi våren på allvar i går genom att sätta upp studsmattan som legat i vintervila i garaget. 😀
    Härligt är det, även fast det fortfarande å lite väl kallt om fötterna att hoppa utan skor. 🙂

  7. Som vi har längtat efter den där värmen. Visst är det underbart att den är på väg. Även om det fortfarande är -7 grader på nätterna så går det upp mot +5 på dagarna med solen och lä är det nästan linne-väder. Härligt!

    Jag hoppas ni får en alldeles underbar kväll med mycket god mat och mycket skratt.

    Kram Helén

  8. Ha, ha det är såååå roligt att kolla in dina salukitjejer…. De är håriga som han snubben Chubakka (stavning anyone) i star wars…. Så söta och verkar så snälla!!

  9. Vårsolen är fantastisk! Man blir så lycklig och förväntansfull!
    Så avundsjuk jag blev att ni ska dit ikväll, jag har gått förbi där länge nu och väntar spänt på att de ska öppna. Det ska bli kul att få gå dit sen när de öppnar för oss andra med :).
    Ha en trevlig kväll!

  10. Man kan inte tjata för mycket om våren!! Den är ju så härlig och vi har ju längtat sååå! Och solen skiner och himlen är blå! För att inte tala om hur underbart härligt det är att det är ljust längre på kvällen. Det känns som om vi har fått några extra timmar per dygn!

    Ha en kul kväll!
    Kram!

  11. Eftersom du är en Q med väldans god smak så undrar jag hur din TV-bänk ser ut!?? hittar inte en endaste snygg, kanske du har o kan tipsa?

  12. Ni har så mycket roligheter och sånt för er så man blir alldelse lyckligt på era vägnar, haha! Härligt med vår ÄNTLIGEN! trevlig kväll!

  13. Jag längtar och saknar om vartannat så att jag knappt orkar göra något annat. Jag längtar efter våren men saknar de vårmånader då jag har spenderat dagarna med att vara ute och gå med barnvagnen.
    Er promenad ser härlig ut och du ser väldigt lycklig ut Emma. Härligt!
    Kram

  14. Jag instämmer! Våren är underbar och på många sätt så slår den sommaren. För på våren har man allt härlig framför sig och man njuter som bara den av den första solen och värmen efter den långa och kalla vintern…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg