Att hoppas att ni kommer om ni kan.

 

zetterberg blogg event1

 

Jamen lägg ägg! Jag ska ju till Umeå på måndag!

Ibland händer det så mycket i skallen att jag glömmer bort såna små detaljer som att det ska bli åka av i Norrland på måndag minsann och att jag ju längtar efter det hur mycket som helst.

Som ni vet har ju jag och Evelina liksom fastnat för varann och blivit kompisar och kommit på att det är fantastiskt trevligt när vi gör saker tillsammans – vi klickar både yrkesrelaterat och privat. Älskar när det händer. Men iallafall; så när hon frågade om jag inte kunde komma upp och vara med under Zetterberg-eventet de ska ha på måndag så var det ju ingen tvekan. Perfekt tillfälle att fixa Rapunzelhåret, jobba av lite på Umeåkontoret, hänga i butiken, krama Linnea, krama Ida, ha något möte och förhoppningsvis få träffa nån av er.

Och så har jag ju Fru Sederblad med mig den här gången också! Världens bästa resesällskap, och den enda kvinnan jag vet som kräkts på varenda ställe vi besöker. Ja. Och så Zetterbergklänningar! Maj gadd. Evelina, Fru Sederblad, vackraste klänningarna i världen och utsikten av att få äta Junkfood Deluxe på Allstars gjorde ju sammantaget att det var självklart att jag skulle tacka ja.

Så. På måndag finns vi alltså på plats på Creative Lounge på Västra Norrlandsgatan 15 C mellan klockan 14-18. (Efter klockan 18 är vi garanterat på Allstars och trycker i oss nachos – iallafall om jag får bestämma). Det är jag, Sederbladskan, Evelina och Linnea som är på plats, och så Ebba som ni kommer få stifta bekantskap med så snart jag hunnit få ihop ett inlägg om hur tusan det egentligen var på den där Pre Openingen igår.

Gör oss sällskap, vetja! Bästa ni.

 

slut

7 kommentarer till “Att hoppas att ni kommer om ni kan.

  1. Det är ju så man skulle packa sig in i bilen och åka dom där milen!!! Vad roligt för er och dom som får ta del av er!! Kram!

  2. Stackars Sederbladskan som måste kräkas överallt. Hon som håller på med galopp också. Verkligen opraktiskt. Så följ inte med henne till galoppbanan Emma! 🙂
    Kram på er!

  3. Tack för underbar morgonläsning!! Vem behöver morgontidning längre??
    Kram Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg