Att möta dagen i Umeå.

 

IMG_8482

IMG_8479

IMG_8478

IMG_8477

 

Sådärja. Nu sitter jag och Fru Sederblad på Winn och äter passionsfrukt och tittar ut över bussarna som kommer och går på gatan nedanför.

Umeå bjuder på strålande solsken och gnistrande snö och jag har dragit på mig garderobens absolut varmaste skor och ser fram emot dagen. Först blir det till att kolla köpe-håret hos Rapunzel, sen blir det ett möte, sen ska vi till butiken och sen är det Junkfood Delux minsann – och bara tanken på deras mögelostsås får mig att dregla. Nachos, minihamburgare, chicken wings… Mhm. Ni fattar. Sen har Ida hintat om att vi gärna fick svänga förbi henne och köra skoter, men då såg Fru Sederblad väldigt kall ut och sa att sånt där gör hon minsann inte för nu ska det vara vår, så vi får väl se hur det blir med det där. Att se Sederbladskan råka gasa för hårt på en skoter måste ju annars vara årets höjdpunkt.

Som vanligt ser ni väl lite mer av mig inne på Instagram idag (@attvaranagonsfru och @frusederblad), och för er som bor i närheten kan ni komma in i butiken och dra lite i mina extensions på plats från klockan 13:00.

Måndag i Umeå, alltså. Heja heja!

 

slut

21 kommentarer till “Att möta dagen i Umeå.

  1. Låter som en skön start på måndagen, och åh så kul de hade varit att svängt förbi men Umeå – värmland är lite väl långt 😉

    Ha en toppen dag och passa på åk skoter. De får vara vår men njut lite av vinters guldbitar så som skoteråkning 🙂

  2. Låter som en skön start på måndagen, och åh så kul de hade varit att svängt förbi men Umeå – värmland är lite väl långt 😉

    Ha en toppen dag och passa på åk skoter. De får vara vår men njut lite av vinters guldbitar så som skoteråkning 🙂

  3. Du får göra så mycket roligt:)
    Hoppas ni kommer iväg på den där skoterturen också.
    Mest för att det skulle vara så skoj att se de där fotona på Sederbladskan på skoter. Kanske med hjälm och googles i hög fart över nått big-jump…;D

    Kram Susanne

  4. Hahahaha komma förbi och dra lite i dina extensions.
    Att köra skoter måste ju vara det utlimata sättet att fräsa bort lite snö så den försvinner. Klart Sederbladskan ska göra det (om hon klarar det med migrän).
    Ha det ljuvligt i Umeå!
    Kram

  5. Umeå är mysigt! Hängde där ett par timmar för ngn vecka sen i väntan på flyg hem och passade på att kila in på Creative Lounge.

    Klart ni ska åka skoter! Det är ju svinkul ju.

    Ha en fin dag!

    kram

  6. Jag hade absolut kommit förbi om jag varit Umeå! Men jag är ganska nöjd med att vara i vårliga Skåne 😉 Ha det så skoj!

    Kram

  7. Nej, alltså, jag vill ha hem er hela igen. Så tack, men nej tack: Fru sederblad på en skoter känns som något som kan sluta lite illa, hon hänger ju allt som oftast runt halsen på hästen. Så snälla låt bli. Ni kan väl nöja er med att bli snygga i håret, äta skräpmat, dricka drinkar och shoppa halvt ihjäl er på CL? Tack på förhand.

  8. Oj, oj, så mycket härligt! Jag är alltid orolig att någon ska dra för hårt i mina extensions när jag har de i håret 🙂 Haha, som om jag trodde att allt hår skulle ramla av… det är ju bara att klipsa dit igen 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg