Att ha varit på Kitchen & Table, del 2.

 

IMG_5160

 

Jo, vi fick ju besök igen!

Det var Robban och Mauro från Mat med Vänner som plingade på i sina lackskor och stegade in och förgyllde kvällen. De där killarna alltså, jag säger det – som manliga versioner av oss. Visst är det härligt när man träffar såna man bara vill ha med på det mesta man gör?

Det är en ynnest med nya bekantskaper, det är det.

 

IMG_5156

IMG_5152

IMG_5143

 

Och så kom älskade Nelly med andan i halsen.

Hennes tåg var 20 minuter sent och dessutom fullt av män med skägg som ville prata med henne när hon inte riktigt hann, och det förstår ju vem som helst att det kan man blir lite stressad av. Men efter att ha fått ett glas bubbel i handen och fått prata ut litegrann så hittade hon zen igen och var redo för middag.

 

IMG_5161

IMG_5176

IMG_5180

IMG_5184

 

Jamen där står vi ju allihop på ett mycket bröllopsliknande kort!

Av kortet att döma kommer Marie och Robban bli mycket lyckliga med varann, det får man ju säga. Men iallafall; vi samlades i matsalen tillsammans med alla andra gäster och fick se Marcus Samuelsson på TV och lyssna på invigningstal och skåla i luften och mingla runt med en massa tjusiga människor innan det var dags för att hitta oss ett gemensamt bord och provsmaka menyn från en buffé.

 

IMG_5191 po4 IMG_5275

 

Om det var gott? Det kan ni tro att det var!

Vi mumsade snittar och ost och små dumplings och underbart bröd och gud vet vad. Och två efterrätter! Om man serverar två efterrätter ha man fattat grejen tycker jag. Och där satt vi sen  vår egna lilla värld och åt plock och smuttade vin och njöt efterrätter och ställde frågor till varann och skrattade och skakade på huvudet och sa ni är inte kloka och skrattade lite till. Vi kunde inte ha haft det bättre; där fanns ju både mat och vänner och bra musik och söta servitörer.

 

dansmauro

IMG_5212

 

Och sen?

Tja, sen var kvällen nästan slut. Marie hittade sig en paljettbeklädd kompis, Robban fräste av näshåret med hjälp av bordsljuset och Mauro skulle lära mig dansa som Shakira. Ser ju mycket stiligt ut tycker jag. Nästan så att Let’s Dance borde kasta sig på telefonerna och skrika ”de där två ska vi ha!” så att jag och Mauro sen kan sitta hos Malou och hålla hand och prata ut om nittiotalet och sådär.

Ja.

Och sen slutade kvällen.

 

IMG_5265

 

Kan man väl säga.

 

slut

 

29 kommentarer till “Att ha varit på Kitchen & Table, del 2.

  1. Men vart tusan lyckades jag kommentera då, haha! Gott nytt år stod det på tidigare kommentarer. Höhö! Ja, bra ser ni ut att ha haft det iallafall! Kram då!

  2. Hej gulliga! Underbara bilder! Om du skulle ”råka” prova de ljuvliga brallorna från CN immorn,skulle du då kunna skriva till mig på instagram(maritasod) hur de är i stl????? Jag har beställt M men är lite tveksam ifall de är lite stora istl? Maken åker ju förbi och hämtar men om det inte blir så tidigt kanske jag hinner ändra stl. Men detta bara om du hinner och vill naturligtvis. Ha en toppendag! Ps vi har fått SNÖ i västerbotten idag. KRAMAR.Marita

  3. Ha ha, vilka underbara bilder. Ser ut som ni gick all in den där kvällen 🙂 Dansen är ju bara soooo fab

    Kram
    /Vivvi

  4. alltså MAURO O NELLY HAR VÄL ÄNDÅ GIFTASTYCKE? de borde dejta, gifta sig, skaffa söta mauro barn! Första gången du visade bilder på dem tyckte jag detta! urgulligt par skulle de bli ☆☆☆

  5. Har för mig att du för länge sedan införskaffade två par fina förvaringsaskar i silver….var hittar man dom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg