Att inte vara riktigt så tight som man kanske tror.

 

59606_442496756580_3178969_nbild: mikael stiller

 

Ja. Vad ska man säga?

Igår stod jag i butiken bredvid Linnea och tittade på bilder ifrån torsdagens Pre Opening i Helsingborg. Där stod jag en måndag och kände mig i min enfald fräsch och nyfixad i håret och ganska fräsig i mina mosmosh, liksom. Jamen ni fattar. Nöjd med livet i största allmänhet.

Och så pekar lilla nypon-Linnea (som är typ 22 eller nån annan form av åldern där gravitationen ännu inte börjat ta ut sin rätt) på Nelly på en bild och säger:

– Det där är Nelly va?
– Ja, säger jag och myser. Det där är Nelly.
-A-ah, säger Linnea. Ni är faktiskt ganska lika varann. Du skulle kunna vara hennes mamma.

Jahaja.

Det går bra nu.

 

slut

31 kommentarer till “Att inte vara riktigt så tight som man kanske tror.

  1. haha, inget att hänga upp sig på. Tonåringar vet inte om man är 20 eller 40. Ask me, jag jobbar med dem….. Du är så söt så söt och ditt leende sprider verkligen glädje! Det är inte alla som har den förmågan. Så mamma eller inte mamma, tight eller inte tight, du är ju du! Blir så fascinerad över alla din energi och din positivitet!
    Kram
    Rebecca

  2. Som om du skulle vara en dag över tjugofem?
    Ånej, den gubben går jag inte på.
    Och jag ger mig dän på att du kommer vara lika snygg när du är åttio!

  3. Hahaha! Vad kul! Men jag tycker inte att du ska åt dig, för det stämmer absolut inte! Kan slå vad om att ”Nyponet” inte ens fattade att det blev lite plumpt. Ujujuj!

    Kram Anna

  4. Aj! 🙂
    Äsch Emma…vi är ju ett helt gäng tjejer som följer dig varenda dag och i hemlighet önskar att vi såg ut som du! 🙂
    Kram!

  5. Äsch, du som e så ung ännu! (vänta bara, tyvärr blir det värre, men man ska vara GLAD att man blir äldre). Börja inte med en massa botox o injektioner iaf! Man ser vad konstiga en del ser ut efter sånt!

    Kramar från Fia

  6. Ibland tror jag folk bara inte riktigt tänker. Menar väl för att ni var lika men sen blev det knas innan orden landade i luften.

    Du är snygg!

    Kram

  7. Säger bara U N D E R B A R T!!!! Min systerdotter frågade sin mamma för ngt år sen om hon var gammal. ””För du har streck i pannan”, kontrar Ellen, då 7år!!! Kram på dig finaste Emma. Lisa S i H-viken

  8. Exakt så tight & snygg är du som du tror skulle jag med vilja säga;)
    Själv fyller jag jämna hemska år men det är ju bara en siffra på papper:))

    Kram
    Adela

  9. Äsch!!

    Vad vet tonåringar om sånt? *blink blink*

    Vänta tills du kommer till 35, då kan vi snacka om att inte vara så tight längre 😉
    Sliter som ett djur i gymmet för att ” tighta till” med hjälp av musklerna… och suktar efter 20 åringens tighta hull…
    Men sen kommer jag hem och vardagens kaos träffar mig som en käft smäll och på kvällen när jag ligger i min säng så tackar jag min, inte alltför tighta kropp, för att den lyckats bära och föda tre friska barn till världen och för att den är så stark!

    Så tight eller inte, vi är så jäkla bra ändå!!

    kram!

  10. Jaja…mycket ska man få höra. 😉 Tycker du är så snygg och fräsch! Jag hade tänkt kika förbi hos CL igår men vi förbereder ju vårt bröllop som är på lördag. Så jag hann bara inte!! Attans också…hade varit kul att träffa er båda. Men det blir säkert någon fler tripp för er hit till Umeå?! Ha en fin kväll. Kram

  11. Moooaaahaaahaaa 😀 Förlåt att jag skrattar! Du är ju dock både ung och snygg, så fortsätt du att känna dig fräsch och fräsig! Jag är säker på att det helt enkelt bara var en komplimang som blev lite fel!

    Kram

  12. Ha ha ha ha, bästa. Jag kan tänka mig att Nelly myser nu… 🙂

    Och du, du är själv som värsta nyponet och jag fattar inte att du överhuvudtaget burit och klämt ut en liten buse med den där tighta kroppen du ligger inne med, Puss!

  13. Haha underbart och helt förskräckligt =) I den åldern tänker man inte så mycket och då kanske jag refererar mest till mig själv… man kommer ju trots allt ihåg sina ”bedrifter och tankevurpor”… blink blink. Kram på dig vacker.

  14. Hehe ja man får ju ta det med en klackspark. Själv blev jag utpekad av en liten kille (4-5 år uppskattningsvis) på ett köpcenter häromsistens. Han pekade på mig och skrek till sin mamma ”titta på den där tanten” och formligen bröt ihop av skratt. ”Ja titta” sa hans mamma och log urskuldande. Jag själv kunde inte göra annat än att le. Det hade ju kunnat vara värre. Han hade kunna sprungit skrikandes därifrån med armarna i luften…som om han hade sett ett spöke…livrädd =)

    Ja jisses. Man måste älska sig själv trots gravitationen haha, ja och det märks ju att du gör.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg