Att vara stolt över någon.

 

IMG_5387

 

Carl-Otto, alltså.

Om ni bara visste hur stolt jag är över honom! Grabben är 25 år gammal och pressekreterare – den yngsta i regeringen. Varje gång vi träffas vill jag bara nypa tag i honom och säga fattar du hur stolt jag är?! och som en gammal gaggig tant sitta och tjata om hur jag minsann kände det på mig när jag anställde honom då, för sex, sju år sedan.

När jag tänker efter så är det nog helt och hållet på grund av mig han kom så långt, faktiskt. (Eller ja. Det är kanske lite långsökt. Bara en aning. Men jag brukar påpeka det för honom och då skrattar han bara sitt Carl Bildt-skratt och säger du är rrrrrolig du och daskar handflatan på knäet).

 

IMG_5389

 

Vi träffades ju i lördags, Carl-Otto och jag, och det blev så tydligt hur mycket han är saknad. Han bor ju i Stockholm nu och går runt i mörka kostymer och talar med sina rullande karlshamns-r så det blir inte direkt så att vi ses varje dag. Men han är fortfarande min Carl-Otto, vår – Nellys och min – och att få sitta ner med honom på ett fik i solen i två timmar var fantastiskt.

Vi fick lite ostörd tid med varann och hann krama av oss innan jag var tvungen att kila vidare för att fotografera ett bröllop.

 

IMG_5527

 

Men det får ni se lite mer av senare, för nu väntar bilen på att få ta mig till jobbet och jag har en halv ostfralla lämnad på köksbordet.

Fin onsdag, allihop. Ses snart igen.

 

slut

20 kommentarer till “Att vara stolt över någon.

  1. Jag tror inte att det är tack vare dig 😉 men du verkar ha en enorm förmåga att läsa människor och i det udda kunna se potential som kanske ingen annan lagt märke till. Och sedan få människor att växa… så ja, nog katten är det nog (lite) tack vare dig ändå! 🙂

      1. En härlig ironi. Du är fantastisk Emma. Du är udda och fantastisk och därför tror jag andra udda fantastiska människor dras till dig och din energi.

  2. Det händer magiska grejer när man umgås med folk som tror på en, som inspirerar och som lyfter. Bra jobbat båda två!

    Om just det där att inspirera och växa, och vara stolt och lyfta andra, precis det gör jag just nu, så det här blev ett roligt sammanträffande. Du Emma har en award att hämta inne hos mig på uppochhoppa.se. Vi bloggar ju inte inom samma genre, men du inspirerar mig och jag hittar en massa glädje och kraft i det. Pay it forward, awarden hämtar du hos mig. Vilka inspirerar dig!? TACK för att du bidrar till ett härligt internet!

  3. Ja, du har ju förmågan att se när det handlar om bra folk då iallafall! 🙂
    Gott ändå att ni kan hitta några tillfällen att ses, även om ni bor långt ifrån varandra.

    Ha det fint Emma! Jag älskar det jag ser av bröllopsfoto där…. Får vi se mer?

  4. Har en fråga som inte har nåt med Carl-Otto att göra, men heja honom också 😛
    Jag undrar mer vilken storlek du har på din gråa 5 preview top? Är sugen på en av de gråa, men velar om storleken och tror vi är ungefär lika ”stora” liksom 🙂
    Ha en fin onsdag Emma!

      1. Men attans, det var det jag var orolig för 😛 …fanns bara en S kvar i den mörkgrå… hmm. Kanske skulle ta den andra då, i xs…Jaja, jag velar vidare här (istället för att jobba), ha det gott!

  5. Åh, så härligt med sådan vänskap! Mysigt att ni fick tillfälle att ses en stund.
    Bröllopet du fotade blev jag nyfiken på, sålde min H&M klänning ( den som är på bilden) för ett tag sedan just till en tjej som skulle ha den till sitt bröllop…..tänk om det var den 🙂
    Kram!!

  6. Det är så härligt att träffa någon som man inte har träffat på ett tag och som har en väldigt speciell plats i ens hjärta…

    Kram

  7. Jag hittade ingen kommentarsfunktion på inlägget över, men TACK bästa du för den rabattkoden, då seglade jag genast in hos AgnesAmelia och klickade loss! Kram//Tanja

  8. Hej!
    Det hade varit kul med ett gästinlägg från din man 🙂 Där han berättar om hur det är att vara gift med dig. Att vara Emmas man! Du jobbar o far omkring på events, ute med nya bloggvänner på galej o annat skoj. Är han iväg på lika mkt på sitt håll? Hur får ni ihop vardagen? Tror många är nyfikna och hade faktiskt varit kul att höra honom berätta. Eller läsa rättare sagt 🙂
    Tack för en jättehärlig blogg! Kram Nina

    1. Ha ha jag kan alltid fråga, men tror inte han kommer skriva ngt 😉 Vi kompletterar varann så otroligt bra i vardagen och han har inte alls samma behov av action och utveckling som jag har – det är därför det funkar. Jag var hemma så himla mycket under graviditeten och de första 6-7 månaderna efter att busen föddes att jag har lite att göra nu så att säga. Jag försöker driva upp mitt egna företag och det kräver mycket jobb nu, för att det ska bli lugnare sen och där är vi båda helt överens. Jag drog et stort lass innan, nu skiftas vi om ett litet tag 🙂 Det fungerar för oss.

  9. Det är så innerligt roligt när det går bra för andra människor. Såklart är det extra roligt för dig.

    Vilken fin bild den sista.

    Ha det gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg