Att ha haft en kväll bland vänner, bröst och sushi.

 

IMG_9063

 

I torsdags var vi inbjudna till La Leia för bloggkväll, underklädesprovning och fotografering. (För er som bor i närheten ligger den fysiska butiken på Södra Förstadsgatan, där mittemot EspressoHouse). Det var ju inte utan att man var lite nervös när man kom dit. Det där med att fotograferas i underkläder lät aningen tveksamt om vi säger så, men vem tycker inte om vackra underkläder och vem vill inte spendera lite tid med att få klämma på allehanda tjusigheter och kanske äntligen få reda på vad man har för storlek på riktigt?

Precis. Så det var med förtjusning vi stövlade in i butiken, även om förtjusningen var något skräckblandad.

 

IMG_9059

laleia2

IMG_9058

 

Det var Nelly, jag, Fru Sederblad och Banditen, och kvällen till ära gästspelade Krannina minsann som joker. Vansinnigt trevligt att ha henne med! Inte lätt att starta inviteringsriten bland en massa bh:ar kanske, men det klarade hon med bravur (och ett visst mått av champagne). En och en fick vi gå in i provrummet och låta Erika måtta ut oss och plocka fram bhar som faktiskt passade. Jisses vad fel ute man har varit! Jag som envist dragit runt med en 75 B/C fick en smärre chock när det visade sig att jag egentligen var en 70 D. Och jävlar i min lilla låda vad bhar satt snyggare när man hade rätt storlek! Har har man ju missat nåt, det må jag säga. Har ni möjlighet att gå in i en riktig underklädesbutik och be någon prova ut er storlek – gör det!

 

IMG_9102

 

Sen var det dags för fotografering!

Och nej, det var ingen nakenchock – vi hade kläder på oss. Kläder med vansinnigt snygga underkläder under. Natalia och Erika hade varit stan runt och plockat ut kläder inför fotograferingen och jag drogs som en mal mot ljuset till vissa plagg på ställningen – alla från L’ecole National (jag blev så kär i de där blusarna och Fru Sederblad så tagen i en klänning att vi aningen tvångsmässigt var tvungna att leta upp butiken igår och prova allt i vår storlek).

 

laleia

 

Såhär blev bilderna!

Där ser ni två av blusarna jag dreglade över, och under den första har jag en guldig torsolette från La Perla och under den andra den här (visade sig ganska fort när man bara kunde peka ut vad man ville prova utan att kika på prislappen att jag tydligen hade snuskigt dyr smak i underkläder). Halsbandet har jag för mig var Natalia privata. Cowboystråhatten (här) slog jag till på direkt, den kostade 299 kr och var ännu billigare med kvällens rabatt – i sommar kommer den vara fantastisk mot solmuschen.

 

IMG_9434

 

Eftersom vi hade dunderrabatt slog jag till på det här setet från Huit också med den underbara 50-talstrullan. Nån bh i rätt storlek och bra kvalité var det väl dags att ha i garderoben kan man tycka.

Och så käkade vi sushi, snackade i munnen på varandra och oooohade över våra goodiebags (trullor, nagellack och superbra hårvårdsprodukter) innan det var dags att vinka hejdå och bege sig ut på regnvåta kullerstenar igen.

Ja. Vänner, sushi och bröst. Det är vad jag kallar en torsdag, det.

 

slut

18 kommentarer till “Att ha haft en kväll bland vänner, bröst och sushi.

  1. Funderar på om det är den butiken jag alltid handlade i förr.
    Att ha rätt storlek är otroligt viktigt men alldeles för få som har det.
    Älskar hatten!
    Kram

  2. Precis den storleksresan har jag också gjort, från 75B till 70D, visst gör det världens skillnad, och man undrar hur man inte har kommit på det själv innan!

  3. Det är fruktansvärt vanligt att kvinnor går omkring i fel bh-storlek, oftast med ett för stort band och för små kupor. Det väldigt begränsade storleksspannet i ”vanliga” underklädeskedjor är en av bovarna i dramat, samt att väldigt få konsumenter faktiskt vet hur en bh ska sitta när den verkligen passar. Jag blev mätt på La Leia för något år sedan, och herrejisses vilken skillnad det är att gå från 75C till 65F! Kläderna sitter mycket bättre och nu kan jag ju springa i trappor utan att ge mig själv näsblod.

    1. KLART jag köpte hatten 🙂 den kommer bli perfekt på semestern. Finns i deras nätbutik vettu 😉

  4. Vilken kväll alltså – attans vad roligt det var!! Och ja, tur att det fanns champagne 😉

    Wow – ursnygga bilder på dig!!!

    Kram <3

  5. Dt är sjukt svårt med bh-storlekar. Jag trodde jag var en 75B, även om brösten svämmade över något….Fick också hjälp i en av de bättre underklädesbutikerna och då hade jag 75D resp 80C i storlek….tokigt….
    Älskar sista bilden på dig med hatten, underbart vacker!! kram J

    http://annorlundaunderbara.wordpress.com

  6. jag kommenterar för första gången trost att läst din blogg drygt ett år .Måste först säga att din blogg är full av humor. Bästa inlägget var nog när du skrev om Mannen och hans systers ST tjänster i urologi och radiolog som du fann omöjligt att ha någon andvändning för! Vi skrattade på jobbet åt det . Tänkte även kommentera detta med att du skulle kunna vara Nellys mamma??!! Inte är ni jättelika och INTE ser du ut att vara hennes mamma. Hon ser ut att vara i din ålder. Detta med fel BH storlek har jag också drabbats av . jag köpte alltid 80 B men flyttade till Frankrike och besökte då för första gången en riktig underklädesbutik. Fick veta att jag då hade 70 D! Det är så att den kupan motsvarar 75 C eller 80 B i kupstorlek men storleken runt om styr om BH:n sitter på rätt sätt.Jag har aldrig efter det köpt ngn BH annat än på riktiga underklädesbutiker!

  7. Vad spännande att det genomgående verkar vara så att man behöver större kupstorlek och mindre omkrets änman tror. Då kanske jag inte är nån A-kupa egentligen… haha vad festligt. Måste kolla detta i en riktig underklädesbutik snart!!! Köpte iofs bh i en vad jag trodde var riktig underklädesbutik för ett antal år sedan, och den blev jag inte så nöjd med… men de kanske bara låtsades vara riktiga…? Och din blogg är suverän! Kram

  8. Inte nog med att Nelly verkar vara en härlig person… Jisses vad snygg hon är och hennes hår ska vi inte ens tala om! 🙂
    Imorgon ska jag till Böddi för toppning och troligtvis klippa lugg igen. Jag har velat i månader men nu blir det nog av. 🙂

  9. Alltså, L’ecole National is the shit. Det är ju såna där perfekta plagg som går utmärkt att dressa upp och ner precis som man känner för. Dundertjusigt är bara förnamnet.

  10. Ha ha ha, kan inte låta bli att tänka på alla google-klick du kommer få på ”bröst”. Ännu roligare om nån trillar in på kombinationen ”bröst”+”sushi”!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg