Att ha haft en fantastisk söndag.

 

IMG_0344

st//svea, tröja//chillnorway (gåva), halsduk//h&m, byxor//custommade, skor//primeboots, armband//icon

 

Igår packade jag och mannen in Busen i bilen och åkte till Skånes Djurpark.

Det var en helt fantastisk vårdag – solen var skarp och vindarna mjuka och parken var sådär lagom folktom så man slapp snubbla över varann när man tog sig fram. Och Busen? Han älskade det. Såklart. Där fanns ju getter och höns och kaniner och hästar och kossor och stora älgar som låg nära staketen och tuggade i solvärmen.

 

IMG_0385

IMG_0423

IMG_0296

IMG_0322

IMG_0334

IMG_0376

 

Busen var vrålcool i nya brallor (måste ju ha stjärnjeans som mamma, liksom) från H&M, fejkskinnjacka och skrikig mössa. Jag dör litegrann när jag ser honom tulta runt i små sneakers och halsduk och se sådär galet lillgammal och oemotståndlig ut. Han är så söt att jag blir tokig.

Ja ursäkta om jag tjatar, men det är han. Titta bara.

(Och väst! Man kan ha väst på sig nu, och inte jacka. Är det inte fantastiskt?! Inget säger vår så mycket som att kunna lämna vinterjackan på kroken där hemma och dra på sig en väst istället. För övrigt förvårens absolut bästa köp (här)).

 

IMG_0370

IMG_0466

IMG_0490

IMG_0496

sdp

IMG_0534

 

Han fick rida ponny och äta korv och gunga i gungorna och rulla i sandlådan, och både jag och mannen gick runt och var alldeles upprymda av hans glädje och började yra iväg om att vi nog minsann borde köpa oss en stor ladugård nånstans där han varje dag kunde gå på gårdsplanen och peka på hönor och killa getter i skägget.

Och när vi kom hem så var vi trötta på det där sättet man bara blir av frisk luft, vi lagade lyxomeletter med västerbottenost och kräftor och sen satt vi djupt försjunkna i soffan och gäspade åt varann och sa vilken dag vi har haft! och bröt små fyrkanter av mjölkchoklad framför TV:n.

Djurparkssöndag. Kan banne mig inte bli bättre än så.

 

slut

38 kommentarer till “Att ha haft en fantastisk söndag.

   1. Ha, ha! Vi kan dela och köra varannan vecka? Fast jag erbjuder hem med hästar som han kan klappa på och mängder av kärlek <3, så du får nog komma upp med något bättre än hundar som han redan är van vid ;-).

 1. Familjedag är helt klart det bästa 🙂 Er buse måste vara bland det sötaste som denna jorden vandrar!

  Fantastiska bilder!

  /Suvi

 2. Vilken fin familj ni är!!!!! Måste bara fråga var lillkillens coola sneakers är ifrån??!!

  Ha det gott/ Johanna

 3. Vilken underbar dag!!! Och snygga kläder på er allihop 😀 Alltså dina byxor, dessa har jag sneglat på… Hur är de i storlek?

  Kram

 4. Djurparken är bara så bra! När Vincent var bebis var vi i mammagrp många gånger på djurparken, där var det nästan inget folk mitt på dagen utan vi kunde gå i bredd med barnvagnarna och bara prata. Perfekt.
  Schysst motion för mig med som gick hem sen. 🙂
  Vet inte vilket håll ni körde men jag bor runt Preem typ så nu vet du på ett ungefär var i den stora metropolen Höör jag bor. Hahahaha

  Ni är en vacker familj som utstrålar glädje och trygghet. Fint!
  Kram

 5. Såg ut som ni hade en härlig dag i djurparken. Men är busens kläder verkligen sköna? Tycker att det är viktigt att barn har kläder som är sköna att leka och röra sig i. Men de kanske är skönare än vad de ser ut att vara.

  1. Ja jag vet inte vad som skulle vara oskönt? Han har gympadojor, stora jeans, en stickad tröja, jacka och mössa? Ingenting som är tight eller stelt. Funkade iallafall utmärkt att både rida, springa och rulla i sandlåda med ha ha ha 🙂

 6. Ja att ta ungar till djurparker är en hit, något döviktigt. Jag tänker ofta på det nu när vi bor i en storstad och de aldrig sett nån form av djur.
  Jätte dåligt samvete…
  Jag som är uppvuxen på landet vet ju hur viktigt det är att få vara ett med naturen ibland.
  Tur att vi kommer till svenska landet lite då och då och får visa dem riktig natur 😉

  Men det var förfärligt vilken ren barnvagn ni har. Har den inte varit med om svenska vintern än?
  😉

  Hälsningar
  Yohanna
  som skickar med en länk om nån skulle vara sugen på att hänga på denna veckan:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/april/real-life-vilodag-2.html

 7. Sprudlande och energifyllt, vilken söndag ni hade! Vilka härliga bilder och ja, han är galet söt:) Vilket eldorado det är för barn att få komma till djurparken och hälsa på alla djuren. Kommer ihåg hur överlycklig vår dotter var när vi var där första gången:) Hälsade på killingarna och lammen, kaninerna och hönsen (de sistnämnda som hon inte alls gillade!).

  Ett så vackert och ljust inlägg! Lika vackert var det om Att ha en hemstad, men insiktsfullt och berörande på ett helt annat sätt. Du fångar ögonblick och livsavgörande händelser lika fint! Glad att ju kikade in just idag och fick läsa dina fina texter!

  Och jag tror att det är ganska vanligt att känna sig sådär trött när ljuset kommer, just för att vi tycker att vi borde vara så pigga då. Vi har ju längtat så efter ljuset, så vi bara överdoserar och njuter i så stora drag att kroppen blir alldeles matt. Trötthet visst, men en ganska skön känsla ändå!

  Ha en fin vecka!
  Kram
  Suz

 8. Men åh vilka fina bilder. Hästbilden är ju så söt att man nästan blir lite gråtfärdig…. Och då känner jag inte ens dig. Jag får skylla på åldern, har blivit så blödig på sistone.

  Ha en fin dag!
  Malin

 9. Det lilla specialla i vardagen är det bästa med familjeliv enligt mig. Dessa bilder sammanslutar känslor om lycklig vardag perfect.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg