Att vara svårstartad.

 

IMG_4680

skylt//inreda.com, keramik-krigare//baazar

 

Phu, den här veckan är jag svårstartad. Är det samma för er?

Jag är så trött i kroppen på morgnarna, famlar efter mobilen bland kuddarna för att stänga av ljudet, blinkar hårt mot taket för att försöka vakna upp och för att ögonlocken inte ska vinna den där tunga kampen om att somna om – liggande raklång på rygg med öppen mun och höga snarkningar.

Nu när det är ljust och allt.

Det är ju nu man ska få energi och våryra och skutta hela vägen till jobbet med Disneyfåglar i håret. Typ. Inte ligga mossig under duntäcket och krama salukirumpa och gäspa och fastna med fingrarna i mannens morgonfrisyr. Förmodligen beror det på chocken av de senaste dagarnas värme och ljus, i kombination med budskapet på den där skylten från Inreda.com som står på spishällen inne i kontoret och skrattar åt mig på morgnarna när jag snubblar ur duschen:

More ideas than time.

Jo. Så kan det vara.

Man blir väl trött av idéer också.

stjarna

Vinnarna av underkläderna är Liw, Matilda och Stämningsfullt! Ni får mail idag.

 

slut

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att vara svårstartad.

 1. God morgon!!

  Har det samma her, vil sove litt til.. Men lille gutt roper ”mamma, det er sol ute. Vakna nu?!” Medan jeg ligger og sier; ”nei, sove litt til!” Men hjelper inte hele tiden.. 🙂

  So, your not alone 🙂

  Ha en fantastisk dag herlige deg!!

  Klem

 2. Ja, vist kan man bli trött av idéer :). Här öser regent ner och jag känner att vi kunde lika gärna blivit kvar i sängen hela dagen. Är oxå trött idag…..

  Ha en fin dag!

  /suvi

 3. Att ha ideer och kreativitet som pockar på fastän tiden inte finns tror jag tar en hel massa energi. För kroppen och hjärnan både längtar och berarbetar.
  Samtidigt ljuset gör dagen längre och innan vi vant oss så blir det nog trötthet lite som träningsvärk.

  Ha en fin tisdag!

 4. Hej!
  Åh vann jag??!! Jippie, vad roligt!

  Här är en till som är helt slut på morgonen just nu. Thank God for coffee, säger jag bara!

  Hoppas du får en fin dag! Min blev ju genast mycket bättre när jag kikade in här 😉

  Kram kram!
  / Vanja.

 5. Ja men ja, precis så är det ju. Man förväntar sig att vakna full av energi men sen blir det som idag, man vaknar till ljudet av spöregn istället och vill helst av allt bara dra täcket omkring sig och ligga kvar i sängen. Men det gör man ju inte förstås för det skulle bli så attans tråkigt efter en stund.

  /anna

 6. Hm, du beskrev just mitt normaltillstånd före åtta på morgonen. Tills lunch-mitt på dagen då sprutar kreativiteten och Disneyfåglarna trasslar till håret på mig! 😀

 7. Ja man kan bli ganska trött av att ha en massa idéer dansandes i huvudet och som man inte riktigt får fram. Idag var det inte så lätt när man hörde smatter mot fönsterrutan och solen var gömd bland molnen. Då blir det segt att gå upp, fast det brukar bli lite bättre framåt dagen :).

 8. Ha! Ha! Ha! Krama Saluki rumpa! Du är väl för go du Emma 🙂 Man blir gLaD helt enkelt!! 🙂

 9. Blutsaft…… Jag säger bara blutsaft. Det är mitt tips;) OchDisneyfjärliarna i håret, jag ser dem verkligen framför mig, hihii……..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *