Att visa lite mer bröllop.

 

IMG_5690

 

IMG_6029

 

IMG_6042

 

IMG_6118

 

IMG_5928

 

IMG_5774

 

Det här, att fota bröllop, skulle jag kunna göra varje dag tills jag dör tror jag.

Det är inte bara stämningen; den där glädjen och all förväntan och nervositeten som är så stark att man når den bara man räcker ut handen – utan också det att lyckan är så närvarande att den ligger som en skir filt över hela dagen och liksom fastnar på fotografierna utan att jag behöver göra nånting.

Jag är så förbaskat tacksam att jag så ofta får möjlighet att göra det jag älskar.

 

slut

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att visa lite mer bröllop.

 1. Emma, du är grym!!! Såååå fina kort!!! Och håller med ovan, man känna stämningen!!

  Häls. Christel

 2. Jag är såååååå glad och stolt att du skall fota vårt bröllop. Bara att du är där gör ju allt lite roligare.
  Tror att vi kommer se riktigt snygga ut med lite filter och retush. :-).

  Extremt tacksam att jag känner dig.
  Kram

 3. Hej! Verkligen otroligt fina foton, gillar hur du fångar alla små detaljer! Skulle vara roligt om du ville ge lite tips om hur du redigerar dina kort!
  Anna

 4. Hej Emma!
  ..du är kung på att ta bilder men också på att inreda och fixa fint, vara kreativ och sånt. Kung. Och alltså en perfekt bröllopsfixare 😉 ..du hade varit en dröm att hyra in till sitt framtida bröllop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *