Att ha måndags-gäsp i kroppen.

 

IMG_0948

keps//h&m, solglasögon//rayb-an, tröja//lauren moshi, väst//svea, jeans//vrålgamla h&m, skor//divided hm

 

Alltså, jo.

Det var ganska trögt att komma upp idag också.

Det är det där universala med måndagar – det spelar ingen roll hur mycket vila man har fått under helgen; man är fortfarande och alltid lika seg i rörelserna när det är måndagsmorgon och klockan ringer.

Bilden ovan är inte från idag utan från igår när jag var ute och fotade Banditen i friska vindar nere vid havet. Jag älskar verkligen att bo så nära miljöer som den här; det finns något instängt i stan som jag aldrig riktigt lärt mig tycka om och som inte passar min rastlöshet. Jag vet att jag brukade säga att det kändes onaturligt att aldrig kunna blicka längre än 30 meter innan man såg en husvägg och det är fortfarande så. Jag behöver vidderna, eller iallafall det obebyggda, för att få lugn.

Men var var vi nånstans? Jo just det – måndag.

Dags att ta sig an den, kanske.

 

stjarna

12 kommentarer till “Att ha måndags-gäsp i kroppen.

 1. Jag håll.e helt med dej. Själv bor jag i Sveriges minsta kommun men jag trivs. Tycker om att bo nära allt vackra i naturen och skulle nog dö en smula om jag packade in mej i en storstad. God måndag

 2. Håller med dig i vikten av se mångfalden, men jag kan också förälska mig i Stockholm söder. Det som jag finner mest olidligt är mellan stadsboendet. Även om jag just nu lever det livet. Så är längtan till en själ så stor.

  Ha en fin måndag!

 3. Visst är närheten till havet och vidderna fantastiskt. Kontrasterna att landa i en promenad vid havet efter en flängig dag på jobb. Ser ut som du är på den plats där jag jag går mina morgonpromenader, på hästängen vid vattnet. Det är en av de vackraste platser jag vet. Ha en härlig måndag. kram

 4. Ja det är verkligen alldeles underbart att ha naturen och dess storslagenhet alldeles i närheten, det om något är guld värt. Ser fram emot att se bilderna på banditen 🙂

 5. Vilken underbar stil. Jag gillar verkligen det androgyna. När man leker med pojkflick-looken. Åt båda hållen, du gör det väldigt bra. Själv har jag på tok för mycket former för det….

 6. Jag kan förstå vad du menar, men är själv helt värt-om.
  Jag gillar att bo i stan, jag vill ha liv runt omkring mig. Jag hatar att sitta på bussen och packa berget innan man kan åka till något så obetydligt men viktigt som vårdcentralen 😉
  Botte i utkanten av stan för inte så länge sedan och höll på att bli galen av att aldrig träffa nån.

  Men men ett hem på bägge ställena vore ju förståss perfekt.
  Pengar?
  Ja tack!

  Hälsningar
  Yohanna

 7. Såna där vidder finns då inte där jag jag bor så ska njuta extra när jag ska till Skåne i juni! Härlig bild och snygg som vanligt:-)
  Måndagstrött ja, tur det är Valborg och röd dag på onsdag!

  Kram Fredrika

 8. Jag är lite både ock. Jag skulle kunna tänka mig bo mitt inne i smeten men samtidigt så drömmer jag om en liten gård ute i skogen eller än bättre vid havet. Jag tror jag älskar kontrasterna.
  Men att få bo vid havet, det är allt lite bättre.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg