Att ha en liten smak av sommar.

 

IMG_0752

 

Vilken fantastisk söndag det har varit!

Solen har legat varm över huset och vinden har varit snäll på framsidan; och vi har suttit ute mest hela dagen och ätit praliner och druckit saft och tittat på när flickorna jagat varann runt trädgårdspumpen. Jag har dukat med starka färger (älskar picknick-prylarna från Rice – man blir glad långt in i själen) och fått smörja näsan för att inte bli bränd, och efter lunch kom Fru Sederblad och Banditen förbi och hämtade upp mig och så körde vi ut till ingenstans och fotograferade.

Jag hade fått en fix idé igår om hur jag ville fota Banditen, nämligen, och eftersom de är världens bästa tjejer ställde dom upp. Hoppas kunna visa lite bilder sen! Hon är vacker så man dör, den där Banditen. Den saken är säker.

 

IMG_0714

IMG_0719

IMG_0706

IMG_0735

IMG_0761

 

(Brickan med det vackra mönstret är en Tine K, och jag vet att Annelie på Inreda.com har lagt undan ett par till lägre pris åt mina läsare här om ni är nyfikna på den).

Men idag har jag alltså verkligen fått ladda batterierna – både med familjetid och sol och någon timmes kreativitet där jag stått ute på ett fält och ropat åt Banditen för att höras i vinden, och nu har jag stelfrusna fingrar men är full av energi, och där ute väntar grillen på att bli lagom varm för lax och solen dröjer sig fortfarande kvar över gräsmattan.

Det är så bra för insidan, sånthär, som söndagar med värme och vänner och en hel familj som grillar lax med dörren öppen in till köket.

 

stjarna

9 kommentarer till “Att ha en liten smak av sommar.

  1. Hørs ut som en fantastisk søndag!! 🙂 og veldig fint servise!
    Vært en super søndag her oxå, mn med masse vind og nu regn. Som faktisk er lite trevligt. 🙂

    Helg m familie, venner og sol er så herlig og energi givende!

    Ha en fin søndags kveld

    Klem

  2. Visst har det varit en fin söndag. Brickan är så fin. Har också den och använder den flitigt . Annars hade jag slagit till bums. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg