Att ha första maj.

 

IMG_0155

IMG_0133

IMG_0121

IMG_0109

IMG_0114

IMG_0102

 

Och så vart det 1 maj!

Och det firar man, right? Vi firar iallafall, för hela familjen är ju hemma och har tillsammanstid och solen ligger redan låg över åkrarna och vi har hela dagen framför oss att göra precis vad vi vill. Och om inte det ska firas så vet jag inte riktigt vad som annars skulle kvalificera in sig som party, faktiskt.

Så vi tar dagen nu. Busen målar (på papper, matta, golv och Tant), mannen surfar verktyg (en sån period nu) och jag sitter med fötterna i hans knä och läser bloggar och sörplar té och ropar åt Busen att det blir så tjusigt, så tjusigt och att han är redo för Louvren vilken dag som.

Lite senare går vi nog ut och röjer runt i trädgården med Busens storleksanpassade trädgårdsredskap, men just nu har vi bara morgon och lugn och ro och den där tiden tillsammans man aldrig får tillbaka.

Ja. Vi firar.

 

stjarna

Och så har jag en vinnare i Davidas tävling! Grattis Cecilia – du har mail.

 

slut

18 kommentarer till “Att ha första maj.

 1. Är den lille sötnosen vänsterhänt? Ha en fin dag önskar vänsterhänta kusin Christin

  1. Svårt att säga än så länge, men han använder gärna vänster. Hoppas du mår bra! <3

 2. Här firas inte. Här flyttas. För fullt. I övermorgon ska hela huset vara tomt. Och om en dryg vecka så befinner vi oss på sydligare breddgrader. Underbart med skapande barn! Och verktygssugna päron. Livet.
  Ha en fin dag!
  Kram
  Rebecca

 3. Ja om ledighet tillsammans inte firas vad ska då firas?! Hoppas ni får en fantastisk 1a maj

 4. Härligt med en sån dag. Klart man ska fira att alla är lediga tillsammans så här mitt i veckan. Så tänker vi också.

 5. Den där stilen med one-sock-on brukar min yngsta dotter också köra med, verkar vara en trend som är inne bland de yngre tror jag 😉

 6. Alla stora konstnärer jobbar med vänstern. Det vet man ju sedan gammalt. Dessutom så kan han tänka utanför boxen och sporta socklöst på ena foten. Han blir något stort. Jag ställer mig i kö för framtida föreställningar/utställningar eller vad det nu kan bli för spännande av det gossebarnet.

 7. Perfekt dag! Maj är så underbar på det sättet att man får lite extra ”fridagar”!
  Han är ju en liten kändis redan din gull(d)unge, så det är bara att hänga upp hans konst någonstans så ska du se att den säljer, he, he!
  Annars låter er dag som våran, familjedag, fixa i trädgård, bara vara tillsammans och njuta!
  Kram till hela familjen!

 8. Tillsammanstid är den bästa! Vi har det själva just nu nere på Rhodos med ca 30 grader. Han är ju bara för söt din buse.

 9. Vilka vackra bilder du tagit på Nicole! Hon är så fin.

  Och Busen sitter med en fot bar, gulligt. Det har alltid vår ”lillkille” också gjort. (Han är elva idag och tar fortfarande av strumpan på ena foten på kvällarna framför TVn när han blir varm9

  Det låter som ni har haft en underbar första maj,

  Kram L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg