Att ha fått hem något efterlängtat.

 

IMG_1886

IMG_1888

 

När jag snubblade över den här sidan för någon vecka sen så sa det liksom bara klonk i hjärtat.

Med en gång visste jag exakt hur jag ville se ut i sommar. Det fanns liksom ingen tvivel om saken. I mitt huvud är det redan färdigfantiserat och bestämt att jag ska spendera sommaren i bohemvackra kimonos, låga minnetonkas, mängder av armband och fladdrande tyger. Jag blev besatt av tanken på att kunna lulla runt på en strand med bikini, shorts och en kimono lite nonchalant släng över axlarna och känna mig alldeles fantastiskt fjäderlätt och somrig.

Jamen typ såhär, eller såhär. Åh.

Så innan jag hann ta mitt förnuft till fånga slog jag till på en kimono som liksom ropade på mig med sin saffransgula lätthet och nu kom den. En sommardröm förpackad i vitt kuvert, hela vägen från Australien.

Tänk vad lite tyg kan göra med själen, alltså.

 

slut

Rekommenderade inlägg

27 kommentarer till “Att ha fått hem något efterlängtat.

 1. Så fin!! Och du kommer vars himmelskt vacker i sommar:)
  Ska ta och kika in den sidan för att inspireras lite jag med!

  Kram Fredrika

 2. Åh! Det där ser ut som ett sånt där plagg som känns som silke ”men-ändå-inte-känns-alls-att-man-har-på-sig”!! Underbart med andra ord! 🙂 Du kommer vara så tjusig så tjusig!

 3. Så fin!! Och du kommer vara himmelskt vacker i sommar:)
  Ska kika in den sidan jag med och låta mig inspireras!

  Kram fredrika

 4. Jamen jisses så mycket fint. Får genast skira drömmar om sommarfika i trädgården med klänningar, sockerkaka och hemgjord flädersaft. Men det är bara att sansa sig och inse att den här sommaren mer kommer bestå av arbetsbyxor, grävning och snickrande och då passar skira tyger väldigt dåligt.

  Men fint var det!

  /anna

 5. Har oxå införskaffat mig en kimono… Till vitt linne , slitna jeans tänker jag inta denna sommaren:)

 6. Riktigt härligt med gult faktiskt! Snubblade över ett par gula Hunterstövlar hemma hos min kusin häromdagen och tyckte de var så ofantligt härliga. Får ta och surfa in mig på den sidan; det är så lätt att gå vilse i nätdjungeln;)
  Ha en fin dag!
  Kram
  Rebecca

 7. Åh, ser jättefin ut! Är lite den stilen jag är ute efter också, jag har en bild i hjärnan och försöker nu hitta kläderna. Har skickat efter ett par ”minnetonka-lookalikes” från Ellos faktiskt och väntar på att en paisleymönstrad tunika ska komma in på Lindex…och en glesstickad kortärmad tröja..och en klänning. Tror iaf att jag får användning för det eftersom vi åker utomlands en vecka i sommar 😀

 8. Åh vilken fin, härliga färger på den verkligen.
  Hoppas nu att det blir en kanon sommar så du kan få gå klädd som du föreställt dig att det ska vara.
  Kram Linda

 9. Åh,tack för tipset!
  Jag ska genast kika in där och se efter,bohemen i mig tror att jag kan finna en hel del =)
  The Spell har med fina kläder om du ej kikat in där men det är alltid bra med fler tips,då
  jag tycker det är svårt att få tag i riktigt fina och bra kimono,kimono är ju verkligen ett plagg
  som aldrig blir omodernt och passar i alla miljöer,dag som natt,så det är alltid bra att investera
  i nåt bra och med kvalite…tack ska du ha!=)
  Ha en bra dag!
  Kramar

  1. Spell är fantastiska, men lite dyrare – därför blev jag så glad när jag hittade dessa 😀
   Kram

 10. Den var utrolig fin!
  Kan du si meg hvordan den er på størrelse?
  Nå må jeg inn å se hva kursen på aud er i nok.

  Forresten – jeg liker bloggen din ;))

  Marit i Norge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *