Att kunna vinna valfritt Pusmataaha-smycke.

 

push

 

Jamen gissa om jag är till mig nu?!

Ni som följer mig har ju sett mig sporta Pushmataaha i månader  – första gången jag fick syn på smyckena föll jag pladask och trädde typ fem ringar på varje finger och bara dreglade. Snacka om att jag tackar min lyckliga stjärna för att en vän är agent för just detta varumärke, annars skulle jag aldrig fått upp ögonen för dessa godbitar och varit väldigt mycket rassel rassel fattigare.

De är sagolika, har halvädelstenar och finns garanterat inte på var och varannan ute på stan. Det är först nu som det finns en återförsäljare i Sverige – och det är (såklart) Creative Lounge – så du som vinner kommer kunna vara ganska unik i ditt smycke. Och vet du vad det bästa är? De funkar även för oss med lite mer chunky fingrar. Man behöver alltså inte ha pianofingrar för att pull it off. Och jag får aldrig så mycket frågor om mina smycken som när jag bär just Pushmataaha.

Men nu är det slutpladdrat – över till tävlingen!

Nu har nämligen en av er chansen att vinna valfritt Pushmataaha-smycke ur Creative Lounges sortiment! Värde från 699 kr – 3099 kr. Galet, jag vet. Och det enda du behöver göra för att tävla är:

1. Gilla Pushmataaha på fejjan här och Creative Lounge här (om ni inte redan gör det).

2. Länka i en kommentar här nere till det smycke du skulle välja om du vann. Sortimentet hittar du här.

3. Motivera varför du valt just det smycket. Blev det kärlek vid första ögonblicket? Ska du bära det vid något speciellt tillfälle? Var färgen bara du? Och så vidare.

Färdigt!

Tävlingen är i samarbete med Pushmataaha och Creative Lounge och pågår till och med den 9 maj klockan 12:00.

Stort lycka till!

 

tavling

Rekommenderade inlägg

95 kommentarer till “Att kunna vinna valfritt Pusmataaha-smycke.

 1. Ahh vilken tävling!! Klart att jag vill vara med, har suttit här hemma och dreglat över deras smycken ett bra tag nu (vilket är ditt fel Emma):-) Vill ha! Framförallt älskar jag denna ring http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-octagonal-monarch-ring-turquoise.php. För det första är jag väldigt svag för stora ringa med stenar i och sedan skulle denna passa utomordentligt bra tillsammans med allra fladdriga sommarklänningar som hänger i min garderob och bara väntar på att få komma ut och luftas. PUSHMATAAHA-ring på brunbränd hand tillsammans med lång, fladdrig sommarklänning, sandaler och vristsmycken ungefär så kan jag tänka mig att möta sommaren.

  Håller mina tummar och gillar på fejjan!

 2. Hej där denna soliga dag, alla ringarna var helt underbart fina men just den här fastnade jag för , Push by Pushmataaha – Shahaka Ring (Silver), den var liksom jag och jag har därför gillat både ställen på facebook.

  Ringen skulle bäras vid alla möjliga tillfälle och skulle få mig att känna mig så där speciell som man alltid vill vara och för att göra så att vardagen blir en liten fest.
  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-shahaka-ring-silver.php

  Ha en fortsatt skön och underbar vårkväll.

 3. 1.Gillar båda på Face Book. Naturligtvis:)
  2.Den här skull jag vilja vinna:
  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-the-claw-ring-turquoise.php
  Den är så otroligt vacker.
  3. För det första så älskar jag turkoser. Min första ring (när jag var tio?) var en gammal ärvd guldring med små turkoser.
  Sen är själva ringen i sig vacker med den stabila formen. Och med cool infattning av stenen!
  Sen så bar jag vigselring i tjugo år. Nu gör jag inte det längre, och det känns konstigt och tomt på fingret. Som behöver en vacker ring. Den här känns så värdig!

 4. Vilka otroligt vackra smycken! Det var svårt att välja, men jag fastnade för http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php redan från början. Den är helt makalöst vacker och utstrålar en sådan där svårdefinierad känsla. Jag vill ha den på mig alltid, helt enkelt. Dag som natt. Vardag som fest. Och händerna, älskar händerna som sträcker sig upp mot himlen och håller fast stenen som kan liknas vid jordklotet… Denna ringen är JAG. Please give it to me!

 5. http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-peaked-knot-ring-coppergreen.php
  Alla är vackra men denhär är min favorit. Gröna färgen är bedårande, inte minst för att den såhär efter en mörk lång hemsk vinter symboliserar SOMMAR och LIV! Den är dessutom sådär fint blåaktigt grön, samma förg som då man stirrar ner i sjön från roddbåten en solig dag. Guldet passar också så bra på brunbrända sommarhänder. Ringen skulle jag bära både vardag och fest. Likväl då jag ligger i gräset efter jobbet och läser bok, som med virkad spetsklänning och korallfärgat läppstift på min brors studentfest. Hursomhelst och varsomhelst, den skulle påminna mig om att livet vinner.

 6. Inte lätt att välja mellan alla dessa underbara konstverk! Jag har länge letat efter en lite större cool ring att ha på högerhanden. Har förlovnings- och vigselring på den andra handen. Den ringen som jag fastnade mest för var den här;http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-octagonal-monarch-ring-turquoise.php. Underbar färg, älskar turkoser och gillar blandningen mellan guld och silver! Maffig ring som känns kunglig! Hoppas, hoppas….Har gillat på båda, även från min mans FB-sida eftersom det var han som var inloggad 🙂

 7. 1. Har gillat Pushmataaha på Facebook och Creative Lounge gillar jag sedan tidigare.
  2. Jag blev fullkomligt överförtjust i denna underbara ring: http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-russian-monarch-ring-gold.php.
  3. I september åker jag och pojkvännen på vår första semester tillsammans – två veckors segling bland de grekiska öarna. Jag tror att just den här ringen kommer sitta som en smäck på fingret och glittra vackert mot solbrännan under alla härliga restaurangbesök om kvällarna.

 8. Jag har gillat båda sidorna på fb sen en tid tillbaka 🙂 jag skulle vilja vinna den otroligt fina ringen ”Hold me”
  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php eftersom jag tycker den symboliserar Irland för mig, grön och guldig. Jag flyttade till Irland som 17åring för att finna trygghet och komma bort från tråkigheter. Jag hittade mig själv, växte upp och flyttade hem 6 år senare som en ny människa och nu är jag sambo och tvåbarnsmamma och det skattar jag mig lycklig för, just det skulle ringen symbolisera gör mig! Sen att den är snygg som ögonporr är ju bara helt underbart!

 9. Jefla vilka tävlingar du har Emma, det riktigt kliar i fingrarna och i shoppingtarmen haha!
  Gillar på fejjan!
  Jag vill ha den här http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-the-claw-ring-turquoise.php om jag skulle vinna. Den var bara så jag, alla ringarna var dock underbara. Älskar ringar med stenar på. Kommer ha på mig den hela året ut eller ja i november ska jag tillbaka till sjuka huset som sjuksyrra efter föräldraledigt. Där är ju ringar strictly forbidden… 🙁 Men ändå! Hehe

  Kramkram Natalie

 10. Huh… Jag måste ha missat alla dessa smyckena, väldigt märkligt!! Men oj så mycket snyggt!
  Gillar på fejjan så klart, båda sidorna. Och föll som en fura för en ny ring, jag ääälskar ringar men har inga roliga längre, behöver verkligen uppdatera mig 😉 Så jag hade ju blivit ursuperduperdunder glad om jag vann Octagonal Monarch Ring (Turquoise)! Vacker vacker!! Och ”varför” då? För att hylla mig själv efter ett starkt skolår, för att jag landat ett toppentoppen sommarjobb och för att jag är så förbaskat stolt över mig själv!

  Nu gäller det att hålla alla tummarna!

  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-octagonal-monarch-ring-turquoise.php

 11. De är alla underbara! Men det här skulle jag välja om jag fick ett: http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-the-claw-ring-turquoise.php

  Jag tänker på den där scenen när Madicken har fått hjärnskakning och får ringar av sin mormor. Hon vill ge den ena till Lisabet och frågar ifall hon hellre vill ha den med en röd sten eller en blå sten. Lisabet vill helst ha en grön. Så sitter de och beundrar sina ringar och undrar vad de ser ut som. Älskar den scenen och är precis lika fascinerad av smycken nu som när jag var lika liten som Madicken.

  Kolla klippet här: http://www.youtube.com/watch?v=DYN45ZYeneE&list=PLCF5B10AAB8200F23
  Från 3´45´´

  Tack för en fin blogg!

 12. Så läckra!Förälskade mig genast i dom gröna örhängena som jag skulle ha när jag gifter mig:’http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-monarch-earrings-green.php
  Grönt är bara sååå skönt 🙂
  Gillar och gillar på FB (A-C Wikberg)

 13. Åååååh, jag som suttit här och sölat ner tangentbordet i månader när dräglat över dina ringar. Och nu menar du att de finns i Sverige!? Och ännu bättre, man har möjlighet att VINNA ett smycka?! Och allt man behöver göra är att gilla två sidor, välja ett smycket och hålla tummarna? Det låter för enkelt för att vara sant. Jag skulle nästan kunna springa naken genom stan för att få ha en den här: http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-shahaka-ring-clear.php gnistrandet på mitt finger i sommar när det vankas tjejweekend i Göteborg med bästa tjejgänget. Tjejgänget som består av ett gäng stencoola brudar, endel jag känner sedan innan, andra inte. Vad dessa brudar har gemensamt är dock en otrolig känsla för stil och enooooorma garderober och där kommer lilla jag liksom. Men det är där den här tävlingen kommer in i bilden: med en Pushmataaha på mitt finger så skulle jag genast känna mig sååå mycket coolare.

  Så jag håller tummarna, stenhårt.

 14. 2. Octagonal Monarc Ring (Turquoise) är den jag faller för.
  3. Till fest och vardags ja alltid skulle den passa. Lite ”Gollum” varning för jag kommer på mig själv att väsa prescious så här på torsdagskvällen.
  Tyvärr kan jag bara Gilla i tanken eftersom jag inte har facebook (typ enda vuxna i världen)

  Håller tummarna!
  Anna

 15. Vilka vackra smycken!
  Drabbades förra sommaren av en allvarlig sjukdom. Skulle verkligen uppskatta att ha ringen: ”http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php”
  på mitt finger under min pågående behandling. Skulle symbolisera för mej att någon håller mej i sina händer, och ge hopp om att allt skall gå bra.
  Gillar & gillar på FB

 16. Oh vad svårt. Först tänkte jag på ringen kristall stenarna. Letar nämligen efter en annorlunda förlovningsring. Men ändå svårt när jag inte sett ringen live. Så jag går på dom gröna örhängena. pushmataaha-monarch-earrings-green.php dom var ju bara to die for. Älskar grönt och älskade infattningen runt stenen. Gillar på fejjan. Sååå klart!!! 🙂
  Puss

 17. Alltså… det måste vara det här armbandet: http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-slim-stoned-cuff-turquoise.php. Wow. Helt perfekt till en underbar turkosgrön klänning jag bestämt mig för att ha på min brors bröllop i juli. Är på jakt efter de ultimata accessoarerna till denna vackra men något svårmatchade klänning och jag måste bara säga – det armbandet hade suttit som en smäck!
  Gillar + gillar på FB såklart.

 18. se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php

  Jag skulle vilja vinna denna ringen för att jag helt klart och tydligt hörde att den viskade : Take me now or loose me forever! Hörde inte du det?

 19. Hej!
  1. Har naturligtvis gillat på FB

  2.
  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-slim-stoned-cuff-turquoise.php Detta armband vill jag vinna.

  #. Helt underbart och perfekt till bröllopet jag ska på i augusti. Och framförallt som en påminnelse för mig själv när vardagen och livspusslet känns jobbigt, att livet ändå är rätt glammigt och underbart, i alla fall med PUSHMATAAHA smycken på sin arm=)

  Tack för en bra blogg!!!

  Push by Pushmataaha – Slim Stoned Cuff

 20. Gillat och gillat.
  Den här var ju för vacker! http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-the-claw-ring-purple.php
  Min mor, fantastiska mor, har en liknande (eller nja, en som påminner om den hon har). Som barn lärde jag mig att sammanföra denna med en magisk parfym hon bar ibland – och denna kombo talade om för mig att de skulle på fest och ha kul och njuta och dansa och le och… ja, allt det där som jag själv tycker är så roligt. Och viktigt! Det skulle kännas fint att få föra vidare den där känslan av trygghet till mina egna barn. Inte ringen som sådan, utan minnet av vad det innebär när ringen kommer på.
  Den väckte minnen den där ringen. Otroligt vackra smycken!

 21. Och jösses vad jag blev till mig här! Pusmataaha smycken är verkligen unika och har det där speciella som gör de personliga på nåt sätt, svårt att förklara men du förstår nog. Tusen tack för en sån fin tävling 😀

  1. Gillar och gillar – Britta Högström
  2. Hold Me ringen – http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php
  3. Det blev kärlek vid första ögonkastet för ringen berör mig mycket och får mig att associerar till skönhet och omtanke. Fick mig att tänka på Vigelands skulpturer i Oslo. Att vi ska värna om vår jord och sen faktiskt lite fantasy, Sagan om ringen, till det 😉 Härlig mix!

 22. Men HALLÅ vilken fin tävling jag hittade här då! Gillar gillargillar både ditt inlägg, blogg och båda på fejjan!

  Jag väljer självklart Hold on Green! Varför?! Jo, jag fyller 50 på Norges nationaldag, den 17 maj❤ Majs månadssten är GRÖN! Den ringen omfamnar mitt 50 leverna! Amazing life!! Amazing ring!!

  1000-tack för en fin tävling!

  KRAM Anna

 23. 1. Gillar nu även Pushmataaha på FB (Creative Lounge sedan tidigare)

  2. Jag skulle vilja vinna detta urfina armband: http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-slim-stoned-cuff-turquoise.php

  3. Varför? Ja, för det var ju det dyraste 😉 Nej, skojar bara. För att det är så himla vacker och fint! När jag skrollade ner för att titta på alla fina smycken så bara drogs mina ögon genast till detta mästerverk – UNDERBART!!! Sen tittade jag på priset och insåg att enda sättet för mig att få detta armband är att vinna det 😉

 24. http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-octagonal-monarch-ring-turquoise.php är min favvo som jag sätter högt upp på önskelistan! Är så himla svag för turkoser! Det är en sten som står för bra saker som jag tycker är viktiga: ”Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor. Den hjälper dig att släppa taget om saker och ting, och förlita dig på ödet.” Att den också hjälper till att lugna och balansera är inte dumt alls!
  Ps. Gillar såklart både Pushmataaha och Creative Lounge på Fb. 🙂

 25. http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-octagonal-monarch-ring-turquoise.php

  Först vill jag bara tacka för din underbart mysiga blogg, blandning mellan vardaxlyx å flärd, shoppingnöjen å mysigt hemmaliv. Du får vardagen att bli så mysig å det är nåt som jag försöker ta med in i mitt liv. En vanlig kväll, popcorn å mys i soffan, enkelt å för alla, men man glömmer bort hur mysigt det kan vara, men i din blogg så blir det som ”en liten mysig berättelse”.

  Den här ringen tycker jag är jag. Hittade din blogg via Creative Lounge!
  Den här ringen hoppas jag att jag ska bära på min å min sambos vårresa till solen där jag hoppas att det kanske kommer en ring till på nåt finger.. 🙂

  Trevlig helg å tack för att du är så mysig å jordnära å ändå hipp å inspirerande!

 26. Åååååå men EMMA vad gör du med oss??? 🙂

  Jag älskar stora ringar, har alltid gjort sen jag var liten o lekte m mammas, farmors o mormors smyckeskrin… Men det enda stället jag har kunnat hitta dem på hittills har varit på auktion o antikmässor. Det är inte lätt att hitta rätt storlek där, man måste ha tur… Nu hoppas jag på stor tur i den här tävlingen så att jag kan vinna http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-the-claw-ring-turquoise.php Den är väldigt lik en ärvd ring jag har, men som tyvärr är både för stor o tung o obekväm. Så jag hoppas, hoppas, hoppas att någon gång ska vara min första att vinna något! Timingen skulle vara perfekt, föräldraledig o sedan arbetslös, snart föräldraledig igen = 0$ på kontot! Hoppas att detta är en trend som fortsätter, så att man kan hitta de här vackra lyckopillren lite lättare!!!

  Kram fr ett soligt Stockholm

  Ps. Jag gillar såklart CL o Pushmataaha på fejjan.

 27. Gillar såklart på fejan!
  Om jag har turen att vinna skulle jag önska att få stoltsera med denna på handen http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-shahaka-ring-skull.php
  Jag har alltid haft en förkärlek för döskallar, men när det sedan blev trendigt med just skulls i alla dess former är det inte lika kul/lätt att hitta produkter som står ut. Denna ring är ju dock klart en sådan och det går liksom inte att välja någon annan (även om jag gärna också skulle köpa hem den silvriga örnen) efter att ha sett den. Att en fin ring är det enda smycke jag riktigt saknar gör ju inte ha-begäret mindre..!

 28. Ååååååååh!

  Jag är ju ett stort fan av rassel rassel också så det är klart att jag är med.
  Har gillat på alla ställen och fallit för denna:
  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php

  Varför?
  Jo för jag har alltid varit fattig, kommer nog alltid att vara fattig och ÄVEN om jag hade mer pengar skulle jag aldrig köpa något så här dyrt till mig själv.
  En ring.
  Men vilken ring.
  Det blev nog kärlek vid första ögonkastet jo.
  Grön, som mina ögon.
  Vi passar ihopa.

  Lycka till, till mig 😉

  hälsningar
  Yohanna

 29. Den här ringen, som är så otroligt vacker i sin enkelhet, symboliserar styrka för mig. Genom att bära den skulle jag visa vördnad, respekt och tacksamhet för det som är skapat av naturen. Den svarta opalens egenskaper skulle vägleda mig att fatta kloka beslut när jag vacklar och ge min själ kraft att fortsätta vägen framåt. http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-peaked-knot-ring-silverblack.php
  Tack Emma för en fin blogg. Dina ord går in i hjärtat.
  Trevlig helg! Maria

 30. Men !!! har sprungit ut och in i varenda affär idag där man kan tänkas hitta ett smycke här i Göteborg och kommit tomhänt hem ….inget som tindra tillräckligt vackert …och så tittar jag in här och hittar en hel skattkammare.

  åh vad fina…och allra finast var den här

  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-peaked-knot-ring-coppergreen.php

  som skulle få pryda mitt finger och ge vardagsflärd till mina icke existerande pianofingrar…*Ler

  har gillat i namnet Piazzan.

  Kram
  Pernilla N.

 31. Jag skulle sjukt gärna vilja ha the Claw ring (turkos) eftersom jag nämnde för min man häromdagen att turkos är min favoritfärg och han påpekade att jag ju knte äger något turkost. Varken i inredningen eller i garderoben! Vad deprimerande liksom…

 32. gillar på fb såklart
  Alla smycken var ju verkligen tokläckra och väckte stort habegär, men ”hold- me” ringen var ju bara så WOW!
  som en mjuk mosskudde på fingret,med knotiga trollfingrar som kramar skogens vackraste…
  oh my! mitt hjärta,om jag skulle vinna något så fint…

 33. ÅÅÅH! Jättefina smycken!

  Jag vill ha ringen ”peaked knot ring”!! Gillar enkelheten i den och att den är i silver. Den känns tidlös men ändå tuff eftersom stenen är svart. Den känns väldigt mycket jag. Skulle bli såååååå galet glad! Hoppas hoppas!
  Gillar din blogg, måste jag också tillägga!

  Länken: http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-peaked-knot-ring-silverblack.php
  Jag har gillat på facebook. 🙂

  /Charlotte

 34. Åh vilken kul tävling *klappar i händerna av förtjusning*. Jag har gillat Pushmataaha och gillar CL sedan tidigare. När jag kikade på sortimentet så för nästan samtliga ringar mina tankar till när jag besökte Egypten för, ja det är nu 13 år sedan (huga vad tiden går undan när man har kul). Ringen jag har fastnat för är enkel med dess rena linjer och formspråk. Silver är för mig den ädlaste metallen för att den så vackert reflekterar sin omvärld på ett sätt som guld inte gör. Och Onyx är ett självklart val av sten för mig som bär nästan uteslutande svart till vardags. Sedan att stenen är formad som en liten vacker pyramid är ju säkert det som får mig att minnas de varma fuktiga nätterna i Karnak, folkmyllret i Chairo och inte minst pyramiderna i Gize och Sakkarah. Magiskt. Tack för den nostalgitrippen =)
  Håller tummarna för att jag blir den lyckliga vinnaren av denna vackra ring http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-peaked-knot-ring-silverblack.php

  Ha en fin kväll =)

 35. Jag gillade Creative Lounge innan och nu gillar jag Pushmataaha också. OM jag vann skulle jag vilja ha den här (http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php) finingen. Varför ska jag vinna då. Tja kanske för att grönt är min favoritfärg och kanske bara för att det är min födelsedag på måndag och för att det hade varit så himla roligt att säga: ”Varsågod. Grattis den är jag värd.” till sig själv med en så lyxig och vacker sak.

 36. Fantastiskt fina smycken!!!
  Jag skulle såå gärna vilja vinna hold me ringen & ge den till min vän som verkligen behöver
  någonting som håller henne just nu…& kanske lite glädje samtidigt..

 37. Men vilka underbara tjejer ni är – vi på Push är så tacksamma för alla fantastiska kommentarer. Fortsätt kommentera även om det nästan kommer att bli omöjligt att välja en vinnare. Kramar Annika

 38. Hej!

  Detta är ju helt sanslöst! Ett märke som jag aldrig hört talas om, och så visar det sig att
  några av de snyggaste smycken jag någonsin sett, finns här…
  Och med skammens rodnad, så upptäcker jag att det smycke som jag verkligen
  känner så där oerhört för, som jag skulle använda absolut hela tiden, och jag
  menar verkligen hela tiden, är detta: Push by Pushmataaha – Slim Stoned Cuff (Turquoise),
  (suck, jag och länkning, funkar inte) och så visar det sig att det är det dyraste av alla…. Dubbelsuck!

  Men man kan ju inte alltid styra över sina känslor! När något är ack så rätt, då är det också rätt… Men förnuft och känsla är två olika saker, och här tog mina känslor överhanden… Trippelsuck!

  Gillar självklart på fb, CL sen länge, och Pushmataaha nuuuuu!

  Ha det så fint önskar Marie

 39. Jag skulle nog välja: Push by Pushmataaha – Hold Me Ring (Green), meeen det kanske hinner ändra sig, allt är så otroligt fint och precis min stil och jag fick extrem beslutsångest nu… 😉

 40. Gillar båda på Facebook.
  Om jag skulle ha lyckan att vinna så skulle jag vilja ha det här armbandet som är helt fantastiskt!
  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-slim-stoned-cuff-turquoise.php
  Det påminner mig om vem jag var innan barnen kom då jag mer än gärna mixade och matchade med kul accessoarer. Det hade varit fantastiskt att mellan alla blöjbyten, matningar, lekar och diverse bus återigen kunna känna mig lite snygg.

 41. Som så många andra blev jag kär i http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php. Jag säger bara VILKEN RING!! Wow…grönt är en av mina älsklingsfärger och den säger ju bara ”bär mig med all din kärlek”. Jag skulle verkligen behöva den färgklicken eftersom jag älskar svarta och/eller vita kläder. Den ringen skulle lysa upp alla mina outfits med sin vackra gröna färg, vilken outfit jag än valde.

  Och jag skulle bära ringen med stolthet och kärlek, är helt övertygad om att mina döttrar gärna vill låna den av mig också. Såg den IRL när jag var in på CL förut och den är verkligen vacker och kittlar ens habegär. Jag tror till och med att den har förtrollat mig och etsat sig fast på mina ögon med dess djupa underbara kulör. Och min hand lockar…”Kom och pryd mitt finger”.

 42. Hej
  Jag har gillat på FB.
  Jag älskar smycken och köper nog lite för mycket (enligt min sambo). Jag gillar smycken som är annorlunda, som inte så många har, de får gärna vara stora och iögonenfallande. Jag måste ju säga att jag gillar Pushmataaha smyckena jättemycket. Just min stil! Jag gillar speciellt denna utvalda ringen med händerna som sträcker sig över stenen. Grymt snygg!! Jag skulle bli överlycklig, jag skulle inte ha den vid nått speciellt tillfälle, jag skulle ha den jämt 🙂
  Jag skulle, som ni nog förstått, välja http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php… Hoppas hoppas!!

 43. http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php
  Å vad denna ring skulle sitta bra på mitt finger tillsammans med min nyinköpta tunna fladdriga klänning i ungefär samma färg och mina vita day sandaler(allt från underbara creative lounge) på min äkta makes 50 års dag. Skulle känna mej såå fin den skulle bli pricken över iet. Sen skulle jag njuta lite extra,känna mej så flärdfull. Dagen skulle bli ännu trevligare,kanske jag bara kunde njuta av festen o bara glömma lite grann att åren gått så fort,nyss var min man 22 hi hi. Å tack för alla underbara förtjusande tävlingar du bjuder på och vi,vi får bara hoppas o tro att kanske denna gång. Kramar fina du

 44. Hej! Åh! Tävlar såklart 🙂 🙂

  Gillar bägge sidor (Matilda Pettersson).

  Skulle vilja vinna denna lila underbaring till ring: http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-the-claw-ring-purple.php

  Jag ska på bröllop på midsommarafton och kommer att bära en klänning som jag tror att ringen skulle passa perfekt ihop med! Har dessutom en känsla av att denna ring kan vara en bra liten ”icebreaker”, något att småprata om och som kanske väcker en del uppmärksamhet 🙂

  Kram Matilda

 45. Hold me ringen!!
  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php

  Jag arbetar som specialpedagog och ser en bild framför mig där jag försöker fånga en liten prins med koncentrationssvårigheter. Vi ska skriva en berättelse och motivationen hos den unge herrn är… Inte på topp..

  Han ser min ring, ser guldfingrarna runt stenen och det glimmar till i hans ögon. Han rätar på ryggen, skjuter datorn närmare och börjar skriva den mest fantastiska berättelsen om en försvunnen grön sten..

  Ja, något sådant tänker jag mig 🙂
  Lisa

 46. Jag har ett litet harhjärta i mitt bröst. Det är sällan någon får se det. Jag ler och presterar lite till, för så länge jag gör, så vet jag att jag är, och har rätt att vara. Jag jobbar med att känna att jag får vara, utan att göra, och ofta går det ganska bra. Men ibland blir jag återigen rädd, för att inte duga, och harhjärtat pickar fort, fort i mitt bröst. Så såg jag den här ringen, och så kändes det som att den sa till mig: Du behöver inte vara rädd. http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php

 47. Åhhh, jo det här var verkligen kärlek vid första ögonkastet….när jag såg denna ring (som jag vill vinna) http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hold-me-ring-green.php så kändes det som att jag dog lite grann, du vet. Den skulle passa ypperligt på mitt finger med känslan av att den håller min lilla familj i sina händer vart jag än går. Dessa varsamma händer som håller i allt som jag håller kärt skulle vara så fin tillsammans med i stort sett allt som finns i min garderob. Håller nu tummarna för att denna ring hamnar hos mig. 🙂

 48. Jag har gillat creativelounge länge på FB men nu gillar jag även pushmataaha!
  Otroligt fina smycken..

  Min motivering till varför jag skulle välja ” twin fly silver”.
  Ljuvliga örhängen med ett budskap som tilltalar mig.
  Bara som en nystart & att vara unik. Som dom är.
  Jag hade burit dom med stolthet & tycker dom hade passar bra in hos mig här på västkusten 🙂
  Tack för du är grym Emma.

 49. Hej Creative Lounge har jag handlat ifrån förut och dom har en snabb och smidig näthandel med härliga varor med kvalitet. Pushmataaha har en ljuvlig design på sina smycken som jag föll för direkt. Hawk ringen med fågeln skulle vara perfekt till mig då jag ser den symbolist med frihet oberoende och överblick över det som händer mig i livet. Så om jag vinner blir mitt val: http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hawk-wrap-ring-silver.php
  Tack för en härlig inspirerande blogg Emma♥

 50. I sista sekund för ringen som jag tokletat i mer än två år! För den är i alla fall nästan precis som den jag såg på en bild då och så mycket önskar mig som minnesring för någon fin som inte finns längre… som en symbol för att så länge man har vingar så gäller det att passa på att använda dem så mycket det går innan det är för sent… Jag pratar om den här:
  http://shop.creativelounge.se/se/art/push-by-pushmataaha-hawk-wrap-ring-silver.php
  Ps, gillat X2, i mitt ordinarie namn. Tjing!

 51. Åhhå! Hur fin är inte denna! Skulle användas flitigt av denna smyckestokiga tös<3

  PUSH BY PUSHMATAAHA – SHAHAKA RING (SILVER) xs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *