Att faktiskt vara redo.

 

IMG_7227

 

Måndag.

Och jag är faktiskt redo den här gången; taggad, ivrig att sätta igång.

Kanske för att det är sista jobbspurten innan en veckas värme, men främst för att den här dagen är starten på någonting nytt för mig på jobbet och någonting jag verkligen ser fram emot att göra. Ni vet ju hur jag är vid det här laget; taggas så mycket av utmaningar, och nu har jag fått en utmaning som jag ser fram emot att ta mig an, och något som jag faktiskt tror att jag kan komma att göra riktigt bra.

Och så är det ju varmt ute; mjukt i luften, och jag kan ha lätta skor och sol i håret och vara utan jacka – och då är alla dagar aningens bättre och livet lite skönare i stort. Även om man mest sitter inne. Och så har jag haft en helg med vänner och familj och banankaka och Busepussar och då kan jag alltid gå lite, lite längre dagarna efter, som om den där kärleken är någon slags raketbränsle att luta sig mot.

Så nu; starta på bara. Jag är redo för sommarens mest intensiva vecka, och vad som nu ska komma efter.

 

stjarna

 

Och så har jag en vinnare i La Leia-tävlingen! Grattis Natalie Ohlin! Du har mail! Och till alla andra som inte vann ger La Leia 20% rabatt på allt utom reavaror med koden: viälskarwonderbra (gäller till och med den 26 maj). Heja!

 

slut

13 kommentarer till “Att faktiskt vara redo.

  1. Vilken bra start på veckan att titta in här hos dig… och så kan man ju inte annat än njuta när naturen är grönare än grönt, rapsfälten lyser gula i kapp med solen, hav och himmel glittrar i blått och syrenerna nästan slagit ut!
    Lycka till med nya utmaningen!
    Melody med matte

  2. Tack för inspirationen med djungelbyxorna, köpte likadana och en gräddfärgad blank kavaj till det 🙂
    Kram Åsa

  3. Här i Oslo startar veckan med solsken & röd dag, helt ok! ;)) Det var utlovat regn idag men en klarblåhimmel säger ngt annat & ger go energi!
    Att tanka energi hos vänner & familj är det bäst, bästa!
    Lycka till med veckan!
    /Frida

  4. Är det ett olivträd jag ser i bakgrunden…som är vid liv…inomhus!?
    Om det är ”på riktigt” – hur fick du det att klara vintern??

  5. Här i min del av landet är det idag grått. Men på något sätt är det bra för arbetsmoralen för när solen skiner som bäst vill man ju vara ute och inte sitta inne på ett kontor. Härligt med AW och mer blingbling åt folket!

    Ha en fin måndag!

  6. Tusen Tack!! Din underbart, härliga feelgoodblogg är en lisa, läs emma för själen! 🙂 Lycka till idag!!

  7. vilket fint olivträd…. vårt dog under vintern, försöker rädda det men det verkar vara hopplöst… får köpa nytt ;(

  8. Godmorgon!
    Det låter så härligt allting – jobbutmaningar, energihelg, semesterförväntan… Underbar start på veckan!!

    Jag köpte ett parasoll från Reunion i mullvadsfärg o undrar vad du (Eller ngn annan som har ett!) tycker om ditt nu efter en säsong?! Har du impregnerat det m något (vad?). Så rädd att det ska bli förstört av vårt svenska sommarväder 🙁

    Måndagskram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg