Att försöka fånga kärleken.

 

68250_10151109155941581_542567427_n

263502_10151109155901581_1619004109_n

 

Idag är jag och fotograferar den här underbara kvinnans bröllop.

Snacka om hedersuppdrag!

Som ni vet är jag ju en sucker för bröllop och att nu få vara med en hel dag och fotografera när en vän gifter sig ska bli oslagbart. Jag är mest orolig för hur jag ska kunna koncentrera mig samtidigt som jag gråter, och för om jag kommer vara ett tillräckligt bra stöd att luta sig mot. Jag vet ju själv hur det var – utan Nelly som gav mig en shot whiskey och Svåra Lena som hade en kräkpåse nerstoppad i urringningen så vet jag inte hur jag skulle klarat av den där dagen utan att ha nerverna helt utanpå kroppen. (För er som kanske inte läst om mitt eget bröllop finns det en kategori här ute till höger som heter Äktenskapet & Bröllopet – kika där om ni är nyfikna).

Men nu – en kärlekslördag. Den bästa sorten.

 

slut

8 kommentarer till “Att försöka fånga kärleken.

 1. Det kommer gå bra! Du har fotograferandet i ryggmärgen och vi kvinnor kan faktiskt både gråta och fotografera samtidigt som vi ger en uppmuntrande kram till någon som behöver!
  Multitasking, baby, multitasking! 🙂

 2. Vilka underbara bilder din vän kommer att ha ifrån sin bröllopsdag! 🙂 Lycka till med fotograferingen, gråtandet, skrattandet och allt det där. Ha en underbar dag!

 3. Jag VET att du kommer ta de vackraste bilderna!
  Jag VET att du kommer vara ett tillräckligt stöd!
  Jag VET att det kommer bli en fantastisk dag!

  Kram

 4. Så fantastisk, Emma!! Det er jo et privilegium å i det hele tatt bli bedt om noe sånt. Jeg håper en vakker dag at jeg blir så dyktig på fotografering at noen vil be meg om det samme. Å som jeg gleder meg til å se bildene viss vi får!!! De forrige var helt vidunderlige, og er fremdeles fastbrent på netthinnen min:)
  Klem til deg, og nyt nyt nyyyyt dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg