Att åka mot värmen.

 

IMG_4546

 

Idag bär det av!

Av mot (lite arbete) men också mot dagar av sol och hav och tillsammanstid, och jag längtar så mycket att jag kan gå av. Rhodos! Aldrig testat Rhodos innan, bara Kreta de senast två åren, och Grekland i Maj är alltid underbart och bara tanken på sand mot tårna eller frukostar med den där tjocka grekiska yoghurten får mig att bli alldeles svag i knäna. Möjligheten att få dagar av tid med Buse i värmen, utan dagishämtningar och pusseltimmar, är jag så lycklig över att jag inte ens tänker försöka mig på att förklara eftersom jag vet att orden ändå inte kommer vara nog.

Så nu ska vi packa det sista, stuva in allt i bilen, se fram emot att komma fram till ett mörkt Rhodos ikväll och prata om att imorgon vaknar vi upp till sol.

Har jag sagt att jag längtar?

 

slut

20 kommentarer till “Att åka mot värmen.

 1. Åh,härligaste Rhodos,det var där ja träffade min sambo.
  Vi åker till Rhodos varje år.
  Du kommer få de vackraste bilderna där !(Rhodos stad,Lindos är magiskt)
  Maten finns i Faliraki på MANOLIS- kleftiko( du dör så gott)5 min från bargatan.
  Rhodos är magiskt vackert.
  Lyckos dej 🙂
  Sari

 2. Åh så härligt! Längtar så mycket efter familjeresa utomlands. Nu har jag och mannen gjort varsin kompisresa och en parresa i år så nu är senhöstens resa med lillsmulan efterlängtad.
  Ha världens bästa resa! Stor kram

 3. Tillsammanstid, det var ett vackert uttryck, det tycker jag om. Tillsammanstid, något som de flesta av oss vill ha. Njut bara njut.

 4. Åh, Rhodos är bra fint! Finns många smultronställen om man viker ner ett par gator från de värsta turisstråken. Tipsar också om Wonder, speciellt om man vill ha lite andrum från tzatsiki och saganaki-träsket.

 5. Er unge alltså ..

  [för mig blir barn u n g e när de
  är så där så att man
  hör vreeswijk i bakhuvudet,
  med tillhörande barnskratt,
  ~ & blir helt gråtig av livs-sprittande
  i bröstet.]

  sån’ är han. Er unge.
  att man bara kan bli så varm
  & fånléende av någon annans
  barn. som man aldrig ens träffat.

  kärlek till Er,

  h

  h

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg