Att ha njutit kväll.

 

jg

IMG_9808 IMG_9802 IMG_9801 IMG_9798 IMG_9796 IMG_9791 IMG_9789 IMG_9788 IMG_9786 IMG_9781

IMG_9810

linne//just female, byxor//zara, skor//h&m, smycken//pushmataaha, väska//stylesnob

 

Vi hade en fantastisk kväll igår.

Ni vet hur det är när man har arbetat lite för mycket – de första dagarna på semestern så är man i den där halvkoman då man kommer på sig själv med att gäspa oavsett tidpunkt på dagen och då lederna i kroppen är lite långsammare än vanligt. Då är mat som medicin för själen; särskilt tung mat som hemlagade nudlar med kyckling följt med efterrättspannacotta täckt med kaksmulor.

Vi sitter på restaurangens terrass med hotellets siluetter framför oss och havet i horisonten och livet känns på en gång mer närvarande – som om bara det där med att komma bort gör allting mer levande, och vi dricker rosé och bubblande vatten och säger mmm åt varann mellan tuggorna. Och sen avslutar vi med en sovande Buse i vagn med att se på utomhusbio om Rhodos historia och sitta bredvid varann med värmetunga kroppar och bara vara.

Vi har semester och älskar det.

 

slut

9 kommentarer till “Att ha njutit kväll.

  1. en fråga bara. jag har en son som är lika gammal som busen och att gå på restaurang är liksom inte avslappnande. han vill ju inte sitta där i timmar och så måste man tömma halva bordet, så att han inte kommer åt allting att kasta iväg etc. är busen så relaxed eller måste ni också springa efter honom och muta tills maten kommer?
    eni

    1. Det beror på. Luncherna är oftast kaos, så som du beskriver, men på kvällarna har de en barnstol som är exakt som den han har hemma och då verkar han mer förknippa det med att sitta still och äta. Bara han får egna bestick och peta själv så funkar det ganska bra. Men som sagt; luncherna är oftast hysteriskt roliga 😉

  2. Hej!
    Det ser sååå underbart ut där ni var på Rhodos- vad hette stället/resorten?

    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg