Att ha ätit för en vecka.

 

lc

klänning//magali pascal, skor//friis (förra årets), armband//hipanema, halsband//ebay, sjal//stylesnob

 

Vi bestämde oss för meze igår.

Grekisk meze, alltså. Det var en höjdare. Det var grekisk sallad och småplock med ansjovis och olika röror som vi bröt loss bitar av bröd för att doppa i, och det var grillspett och skaldjur och gud vet allt och medan mörkret föll åt vi oss så mätta att vi tillslut bara kunde skratta åt eländet.

Mat. Finns inte mycket som slår det.

 

IMG_0741 IMG_0756 IMG_0759 IMG_0762 IMG_0202 copy IMG_0672IMG_0671

 

Och när vi ätit färdigt mer eller mindre rullade vi tillbaka till rummet som redan tidigare under dagen gjorts omsorgsfullt romantiskt med handdukssvanar och rosenblad, och där satt vi ute på verandan och tittade på poolens djupturkosa vatten och suckade högt för oss själva av välbehag och slog efter myggorna som nästan sömnigt stod still i luften.

Rhodos, alltså. Bättre än såhär blir det bara inte.

 

slut

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha ätit för en vecka.

  1. Blir så frestad att sätta mig och familjen på första bästa plan till Rhodos när jag ser dina bilder och läser om det ljuva livet och den fantastiska maten. Fetaost tack för att du finns i mitt liv liksom:) Jag skulle nästan kunna bli lite förbannad (fast det ligger inte för mig) men det går inte eftersom jag tycker att du verkar vara en sådan ödmjuk och vänlig människa som verkligen bjuder på dig själv i din blogg. Så njut, ni är så värda detta! Själv längtar jag efter mannen som är i Stkh, bälgar te i förhoppningen att rösten som jag tappat ska dyka upp igen och njuter av en fin svensk försommarkväll medan jag drömmer mig tillbaka till Rhodos sommaren 94, men det var en helt annan resa 😉

  2. Å underbara bilder återigen!!! Klänningen,har du tips på webshop där denna vackra skapelse finns? Kram Marita

    1. Jadå, den finns inne på magali pascals egna shop (eller gjorde när jag beställde den iallafall).
      Kram

  3. Å, jag älskar det här med att bo på hotell där man får handdukarna vikta till olika djur under dagen. Det är så kreativt att lägga tid på. Jag vet inte varför men jag tycker det är fascinerande=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *