Att ha haft en dag på stranden.

 

IMG_0542

solglasögon//le specs, halsband//icon, kimono//arnhem, sjal//stylesnob, väska//esterelenora, bikini på nedre bilderna//phax swimwear, bikini med ränder//lindex, shorts//circleoftrust, ballerina//stylesnob

 

Vi spenderade gårdagen på stranden.

Den är inte vit och sandig kanske, men den är gjord av stenar som är mjuka i kanterna och den är så långgrund att man kan bada Buse utan oro i magen och framförallt så har den solsängar att dö för – såna med fladdrande sänghimlar vars siluetter mot det turkosa havet tar andan ur en.

Så vi klagar inte.

 

IMG_0460 IMG_0467 IMG_0487 IMG_0457 IMG_0440 IMG_0412 IMG_0406 IMG_0403 IMG_0398 IMG_0391 IMG_0383 lv IMG_0286 IMG_9732

 

Så där kunde vi vara i timmar, nära poolbaren som serverade lunch och i skydd från solen när den var som starkast, och Buse tyckte att solsängarna var high life och skrattade så han tjöt när han gjorde face plant rakt ner i madrassen – och att få ha honom så nära (överallt och hela tiden) är en sån lyx att det inte ens går att beskriva. Och när han kryper upp på min mage och lägger sig tillrätta för att bara vila en liten stund efter sina senaste strapatser tror jag att det är någonting i mig som går sönder – eller som läker – på det mest ontsköna sätt jag vet.

Kvalitetstid. Jag tror att det är det vi har.

 

slut

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “Att ha haft en dag på stranden.

 1. Men vilka härliga foton från er semester. Du/ni lyckas fånga den där härliga känslan av semester i fotona. Helt underbart att se.

 2. Åh va härligt det ser ut! Som vanligt så är dina bilder underbara.
  Fin bild på Scout Valiant, kul att han ville vara med på bloggen.

  Njut väl!
  Kram

 3. Ser ut som att din man är en duktig fotograf han också. Jag längtar tillbaka till småbarnstiden. Fast då var jag inte så snygg som du är i bikini 🙂

 4. Underbart, underbart, underbart!!! Tänk att ligga i en sån solsäng… Underbart! Och kvalitetstid med familjen! Underbart! Och äta gott! Jag säger (skriver) det igen UNDERBART!

  Kram

 5. Åååååh! Mys på hög nivå!
  Tro mig, den känslan är densamma oavsett om det är ett litet barn eller ett stort ( 10 år) som kryper upp i famnen!
  Kram!

 6. Oh ljuvligt; bilderna,atmosfären, tänket, miljön, kärleken, närheten.
  Mina döttrar kan också komma smygandes och vill mysa…bara att de är lite stora nu. Myser gör vi och det känns lika härligt nu som när de var små. Den enda skillnaden är nog att de tar lite mer plats nu ( 11 och 15 år). Kram och insup och KONSERVERA käslan!
  Kram Jess

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Kan man dränka fiskar

 7. Underbart! Bilden på vågorna är fantastisk. En fråga, är din man lika duktig med kameran som du är? Alltså har han det som intresse eller får du säga åt honom att fota dig? 😀

  1. Ha ha han har inget eget intresse direkt, mer än att han vill ha bilder han också på Buse och mig.

 8. Åh ni ser ut att ha det helt underbart. vilka härliga bilder du delar med dig av.
  ha det fortsatt mysigt och njut.
  Kram Carola

 9. Alltså jag måste bara berätta: Jag tyckte den där randiga bikinin var så himla tjusig på dig, så jag kilade in på närmaste Lindex för att testa. Och. Den satt inte riiiiktigt lika bra på mig om man säger så. Det var som när man försöker tämja två vattenballonger som försöker guppa iväg åt olika håll…med en linda smal som en tubsocka!! Okej, märklig beskrivning. Med andra ord, när man har större melonas så håller den ICKE damerna på plats. Där, I said it. Buhu.

 10. Härligt Du skriver! Min äldste är 14 och den yngre 11. Och den där keliga tiden är liksom över. Snyft… Fina ballerinas! Hur är de i storleken? Ha en fortsatt fin semester! Caroline

 11. Du skriver ju så fint så man dör litegrann! Jag har inga egna barn och har inte längtat så mycket fast många tycker ”det är dags” när man snart är 30, men när du skriver om Busen så känner jag att jo, kanske vill jag ha barn ändå 🙂

 12. Att njuta av sina barn är underbart och jo det går att ha dem nära, nära när de blir större också. Jag njuter varje dag av min 16-årige fina, långa, underbara son som älskar att kramas och så ofta det går hjälper mig att laga mat. Som pluggar stenhårt och tränar men som ändå bakar chokladkaka med sin finaste 12-åriga syster. Min lill-skrutta som varje dag byter följande ramsa med mig: ”love you – love you too (two) – love you three – love you four – love you more”. Men lyckliga du som har Busen kvar hemma i så många år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *