Att bege sig mot Frankrike istället.

 

IMG_3380

 

Några dagar innan vi åkte till Rhodos fick jag ett mail från Yves Rocher som undrade om jag inte ville följa med dom och några andra bloggare till Frankrike för att se företagets ursprung och deras hotell och sådär. Och det är klart jag ville.

Så nu sitter jag här i vardagsrummet, gäspande, klockan 04:20 och försöker få hjärnan att fungera tillräckligt mycket för att formulera ett inlägg, vilket verkar snudd på omöjligt. Kroppen är fortfarande kvar i turkos-strimmigt vatten, är fortfarande varm och tung som efter en dag i solen, och hjärnan har bara inte vaknat.

Så det får bli mer sen när jag är på plats, när klockan inte längre än innan 05 på morgonen och när jag är i Frankrike utan att egentligen riktigt ha förstått hur det gick till.

 

slut

20 kommentarer till “Att bege sig mot Frankrike istället.

  1. Godmorgon Emma…Välkommen till min vardag,Mellan 04.30-05.00 stiger jag upp varje morgon…duschar,klär mig och sitter och äter frukost framför datorn en stund innan jag cyklar iväg till jobbet…05.45 börjar jag…

  2. Jamen, hur kuuul lät inte det då! Frankrike är inte så tokigt så här i början av juni, även fast man är lite Rhodosdåsig och nyss varit i en underbar buseochmanbubbla… 🙂

    Kraam
    Petronella

  3. Men, men men nu blir jag nästan avundsjuk på riktigt! Jag älskar Frankrike!!! Ser fram emot att se var i Frankrike ni hamnar!

    Ha det toppen (tänk inte på oss ;-))
    Kram Malin

  4. Värst vad du flyger och far! Rhodos lät ju fantastiskt, men jag har en förkärlek för Frankrike, så ganska avundsjuk blir jag! Hoppas att ni får fantastiskt kul!
    Bon voyage!
    Caroline

  5. Yves Rocher har sin fabrik i Bretagne efter vad jag hört. Kul för Bretagne pâminner till regnovindiga Västkusten fast lite varmare. När Paris höll pâ att förfrysa var Bretagne enda stället pâ gränsen till G.B. som var ljummet. Här kan du hitta ljuvliga ostron till vrakpris, stora musslor och billigt vin ! För övrigt är Frankrike dyrt och maten ute inget speciellt, jämfört med restaurant HÖRNET pâ Magasinsgatan i Göteborg; My god, sâ gott det var ! Jag längtar dit och till sensommaren….
    Du fâr berätta sen.
    Tänk, sâ trevligt en bloggare kan fâ det med utlandsresor och en massa trevliga vänner !
    Ha det fint ! :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg