Att ha startat helgen på bästa sätt.

 

IMG_4596

IMG_4606

tröja//lauren moshi, jeans//twist&tango, pumps//h&m, armband//de.FINe Emma Edition

 

Har er helg startat bra?

Efter att ha arbetat med Annikas bröllopsbilder tills jag såg i kors igår åkte jag in till Emporia för att träffa Fru Sederblad för lunch (eller ja, lunch och lunch – det blev hallonpaj med vaniljsås) och för att se om det gick att hitta en klänning inför kvällens cocktailparty.

På nedersta bilden ser ni armbanden från de.FINe-kollektionen som jag har valt ut. (20% av inköpspriset går direkt till Roks, inte 10% som det står på sidan, vilket innebär att om man köper ett armband så skänker man 50 kr, ett halsband 80 kr).

Vi gick runt där inne i en timme och förvillade oss men jag kom iallafall ut med ett fodral och Sederbladskan hittade en stalltröja på H&M.

 

IMG_4641

IMG_4618

IMG_4627

IMG_4683

 

Och sen var det dags för dagens höjdpunkt. Trädgårdshäng med Buse.

Herregud! vad han gör mig lycklig.

Den ungen får mig att skratta mig hes bara genom att vara, och jag längtar så innerligt tills han kan hålla små egna monologer för jag ser verkligen fram emot att få höra vad som pågår där inne i hans lockiga lilla huvud. Vad funderar han på? Vad drömmer han om?

Det är sånt jag tänker på.

 

IMG_4688

IMG_4691 copy

IMG_4694

 

När kvällen kom drog vi fram grillen och gjorde hemmalagade hamburgare med cheddarost, jalapeños, dressing, lite mer dressing och sen st agur på toppen. Jag vet, det låter vidrigt, men det var fantastiskt gott och jag njöt så mycket att jag fick ståpäls av att kunna sitta i solen och äta hamburgare och veta att en hel helg ligger orörd framför mig och att ingenting i världen kan rubba just den känslan. Jag älskar det där med att ha hus; att kunna sitta ute under ett Baliparasoll (reunionhome) och småblunda och lyssna på hur Buse pratar nattna med blommorna, att kunna sitta tills solen går ner och äta världens godaste chips och vila fötterna på mannens fötter och känna sig mer fri än man någonsin gör alla de där kalla månaderna som tvingar en att vara inne.

Så.

Så var min fredag. En liten dos av fredagslycka och tacksamhet och tre hamburgare med st agur på toppen.

 

slut

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha startat helgen på bästa sätt.

 1. Precis det längtade jag också efter, att barnen skulle börja prata. Och du det är helt underbart när dom väl gör det. Bästa som finns är att prata om livets mysterier med en 5-åring och om bajs och monster med en 3-åring. Du har något alldeles underbart framför dig.

 2. Jag är oxå glad att du bor i hus och njuter av trädgård, mat å familj. Å det bästa av allt är att du väljer att dela med dig av det!! 🙂 Tack för det!

  Önskar er en riktigt trevlig helg!

 3. Helgen här startade också sådär superbra; hann med en halvtimmes shopping där jag hittade reafynd och är grymt nöjd, sen hem där först ena lillkillen läste för oss allihopa ihopträngda i sängen – läste sin äventyrshistoria han hittat på. Sen lagade vi faktiskt också hamburgare och sen det vanliga fredagsmyset där barnen valt film. Och nu vaknar man upp till sol igen, och vi funderar på en liten utflykt – sååå härligt! 🙂
  Kanske skulle klicka hem det där armbandet också, bara som pricken över i, hmm…
  Ha en underbar dag Emma – och alla som läser 🙂

 4. Visst är det underbart att se sina små hur de utvecklas hela tiden. Jag brukade skriva små roliga händelser i en bok som de har fått läsa när de sen blivit större. Jag älskar också att bo i hus och idag ska nog mitt Bali parasoll få komma ut och lufta sig.
  Snygga armband i like.
  Kram Helena

 5. Härlig fredag:) min helg började med att få ledigt från jobbet i natt, bara en sån sak gör ju halva helgen!
  Hamburgarna lät asgoda. St Agur och jalapenos är några av mina storfavoriter:))
  Trevlig helg och kram från Fiona

 6. Eeeelsker batikkbuksene og ankertoppen! Og hamburgerne så supergode ut, men 3????! Det er bra jobbet:)
  Nyt resten av helgen. Klem

 7. Alla perioder hos barnen har väl sin charm men det är något alldeles visst när man faktiskt kan börja prata med dem. Alla funderingar som finns i huvudet och allt som bara ”ploppar ut” när man minst anar det. Båda mina barn är väldigt verbala (ibland stänger man av öronen) och snackar och fundera i ett. Sonen som är 5,5 kommer alltid med kluriga saker och man märker verkligen vilken febril aktivitet som försigår därinne i huvudet. Du har en rolig tid framför dig!

  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *