Att kunna vinna valfri Spanx.

 

spanx-logo

 

Som ni vet är jag ju en stor fantast av Spanx, därför är det med stor glädje jag nu kan presentera denna tävling i samarbete med Spanx och La Leia där inte mindre än tre personer vinner en valfri produkt från Spanx! Det spelar ingen roll om man har mycket att hålla in eller lite; Spanx slätar ju liksom mer ut konturerna på de som har lite mindre och ger ett bra stöd åt de som har lite mer.

De bästa produkterna tycker jag personligen är:

Skinny Britches. Ultratunna shorts med hög eller låg midja. Slätar ut och håller in på snyggt sätt och som inte rullar ner (denna har jag och den är fab).

Slimplicity. Här älskar jag open bust body suit – den stannar på plats med axelband och gren. Underklänningar i denna serie har jag inte testat men borde vara perfekta under sommarklänningen.

Butt Boost. Jamen hur kul?!

Power Panties. Hög eller låg midja på byxorna med extra ”hålla in” på magen. Lite kraftigare stickat material som håller in allt (och jag vet, för dessa var det första jag köpte i Spanx-modell och de hade jag på Bloggeventet när jag var relativt nyförlöst).

Men ni väljer som sagt själv vilken modell ni skulle vilja ha!

För att vara med behöver du bara:

1. Skriva en kommentar här nere med namnet på den produkten du skulle vilja ha (du ser alla här) samt motivera varför du har valt just den.

2. Gilla gärna La Leia och/eller Spanx på Facebook (klicka på namnen för länkar).

Färdigt!

Tävlingen pågår till och med den 22 juni klockan 12:00.

Lycka till!

stjarna

Rekommenderade inlägg

50 kommentarer till “Att kunna vinna valfri Spanx.

 1. Hej!

  Jag skulle vilja vinna ”Spoil Me Cotton Adjustable Strap Slip”.

  Denna hade varit perfekt under min nyköpta klänning i t-shirttyg… Jag har lite kurvor och hur snygg klänningen än må vara så är jag inte alltid superbekväm i tunna tyger… Men snygg är den…

  Med vänlig hälsning, Heléne

 2. MEN JAG HAR JU ALLTID VELAT HA SPANX!
  Vilken kul tävling!!

  1. Jag skulle verkligen vilja vinna skinny britches med hög midja (beige om det finns) – för att mitt ”problemområde” som jag tycker är ett hemskt ord, så byter härmed till fokusområde, är att min mage lätt blir svullen (tänk gravidsvullen utan att vara gravid) när jag äter mat. Så att ha en sån som hjälper en på vägen när det händer vore ju fantastiskt.

  2. Gillar liksom redan – såklart! 🙂

 3. Hejsan!
  Vilken produkt jag vill ha? Vilken produkt vill jag INTE ha? Om jag vinner (oh la la laa) så får La Leia hjälpa mig. Jag behöver det som kan hjälpa mig att trolla bort fladdret. Det som kom efter det 3:e barnet. WTF? Vart kom det i från liksom?! Jag springer å springer å springer men fladdret består. I alla fall så, Ja, jag behöver en anti fladder produkt vad den nu än må vara.
  Gillar La Leia såklart. Det kan ju vara min räddande ängel.

 4. Om jag vann skulle jag önska att jag fick en ”simplicity”, den håller in dom där små extra änglavingarna och kärlekshandtagen som jag dragit på mig sedan jag träffade min älskade sambo 🙂

 5. Åh jag måste bara få vinna en Slimplicity! Efter två busar på tre år så blev min mage aldrig sig lik igen (inte heller min rumpa..) Vågar ju knappt visa mig i lätta sommarkläder längre :-/

 6. Slimplicity!! Har tappat 15kg och magen hänger lös o ful 🙁 18 år sen jag fick barn men huden är ju inte så elastisk mer…Borde förnya hela min garderob och visst vore det kul att få börja det som kommer underst! Vore fint att kunna dra på sig en riktigt fin tight sommarklänning och ” känna efter” sin nya kropp 🙂
  Oj vad jag vill vara den lycklige vinnaren!!

  Ha en skön lördagskväll

  Hälsningar från Finland.
  Camilla

 7. men jisses-sommarens bästa tävling-nu kan man ha vilken klänning som helst!!simplicity-självklart val.kämpar med kilona och en liten hjälp på traven att släta ut är ju aldrig fel lixom!lovely

 8. Toppentävling! Power Panties med hög midja skulle dölja den där magen som inte går att träna bort efter en liten busa =) Ska vara enda brudtärnan på min bästa kompis bröllop i augusti och vill glida fram längs altargången utan att ständigt tänka på att dra in magen.. Håller tummarna för denna tävling lite extra..

 9. Slimplicity® Mid-Thigh Shaper skulle låta mig ha oförlåtande tunna, formkramande klänningar, trots mina dubbla höft/lår-kurvor. Hoppas detta kan ge mig utökad garderob i sommar!

 10. Va spännande att få prova en BRA-LLELUJAH!® UNDERWIRE CONTOUR i beige 80 D skulle sitta fint, beige är användbart på sommaren och Spanx har jag velat prova länge.

 11. Hej! Vilken tävling! Det är underbart att jag tänker på dig som första person så fort jag ser Spanx någonstans!:) Om jag skulle vinna önskar jag mig Power Panties med hög midja just för att jag som många andra har fått spår av mina graviditeter. Skulle verkligen vara kul att testa detta! Gillat x2 på facebook.
  Nu håller jag tummarna!

  Med vänliga hälsningar Hanna

 12. Åh jag vill gärna vara med och tävla om ett par spanx! Har velat ha ett par ända sedan du skrev om kissluckan 🙂 Inte för att de har en kisslucka eller vad det nu är för något utan just för att jag vill ha något som håller in min mage som står ut som en gravidmage så fort jag bara tittar år kolhydrater..

  Nu önskar jag att ett par Skinny Britches® Open-Bust Mid-Thigh Body ska hjälpa mig att behålla min platta mage som jag vaknar med varje morgon och jag slipper min ballongmage och få frågan var och varannan dag om jag väntar barn..
  http://spanx.com/product/index.jsp?productId=16900696&cp=2992553.11585916&view=all&parentPage=family

 13. Ohlala!! Den tävlingen kom perfekt. Jag ska byta mina bekväma hemmabyxor mot businessdräkten när jag nu ska gå från föräldraledigheten till att börja jobba. Vi kan säga som så att barbamamma-kroppen behöver formas till lite för att det ska bli snyggt. Denna: Slimplicity® Open-Bust Mid-Thigh Bodysuit skulle möjligen kunna hjälpa mig. MYCKET 🙂
  Kram!

 14. Supertävling, som vanligt hos dig!
  Om jag vann står In-Power Line Super Higher Power på min lista.
  Efter att ha läst dina tips införskaffade jag min första shape-produkt i höstas (en variant på Slimplicity open-bust full slip), som är helt suverän! Dock använder jag den bara till fest och i och med att den har axelband så går den inte att använda till alla sommarklänningar. Den är också meckig att knäppa upp i grenen (vilket kan behövas ibland och det drar jag mig lite för med denna på). Därför har jag valt en modell som är lätt att få på och av och som jag kan använda till många fler plagg. Att du lovordar modellen gör dessutom valet ännu enklare!
  (Gillar på fb sedan länge). 🙂
  Trevlig kväll!

 15. Härlig tävling! Skulle jag vinna önskar jag Slim Cognito® Shape-Suit, kan tänka mig att färgen nude skulle kunna fungera till de flesta klänningar. Som nybliven mamma skulle det vara toppen att få känna sig fin i de gamla tunnare sommarplaggen igen!
  Vänlig hälsning/Sigrid

 16. Jag gillar! Om jag vinner skulle jag välja Skinny Britches® High-Waisted Short. Som det är nu döljer jag min kropp i stora överdelar som går nedanför rumpan för att jag skäms över mina stora höfter och sorgliga rumpa. Det är ju så vackert med figurnära kläder och jag önskar att jag kunde välja en klänning efter hur den ser ut istället för vad den kan dölja. Det hade varit nåt det.

 17. High power brief tror jag på! Den skulle jag vilja ha under brudklänningen när jag gifter mig i höst!! De lite mer fancy underklädseten får väl åka på senare tänker jag, om man orkar 😀

 18. Kunde tänka mej testa en sån hän o kolla om ’korvarna’ hålls på insidan eller inte… 😉
  Skinny Britches® Open-Bust Mid-Thigh Body

 19. Men det här var ju tävlingen som det står mitt namn på (=Fläskfia)! Jag önskar hett att jag vinner Slim Cognito® Shaping Mid-Thigh Bodysuit så att jag kan vara smashing på alla sommarpartyn i sommar. Jag har ju tydligen tränat lite dåligt i vår, trots PT och allt, så det här kan ju vara räddningen för mig. Så att ingen ser att jag slarvat och så… 🙂

 20. In-Power™ Line Super Higher Power i färgen nude skulle vara räddningen för mig. Tänk så många fina klänningar som hänger i garderoben utan att kunna användas pga en massa extra ”fluff” som skulle försvinna med ett ”puff” 😉 med hjälp av denna produkt 🙂

 21. Den här produkten skulle jag önska mig: Slimplicity® Open-Bust Full Slip
  för jag skulle behöva en sådan för alla sommarens bröllop. Älskar klassiska klänningar på sommaren men hatar hur det ser ut som om magen lite putar, särskillt när mannens alla släktingar går omkring och väntar på familje tillökning så vill jag helst inte se smågravid ut 😉 får redan tillräckligt mycket kommentarer och ”diskreta” förfrågningar som det är nu.

 22. Är just nu inne på slutspurten av min graviditet med inte mindre ön två mirakel i magen. Har gått upp en massa kilon och troligen hinner det bli några till innan födseln. Fyller år kort tid efter beräknad födelse så misstänker att jag behöver ta till alla tillåtna medel för att hålla in min förmodligen VÄLDIGT hmm mjuka mage. Ett par power panties hade ju kommit som en skänk från ovan!

 23. Jag är så jädrans trött på att behöva gå och dra in magen jämt, blir faktiskt rätt tungt i längden. Dessa kunde göra susen: Skinny Britches® High-Waisted Short , i svart och storlek M, tack! 🙂

 24. Dessa Power Panties skulle sitta perfekt på min lite slappa och något välmående kropp 😉 Efter ett par år medicinering till något som förhoppningsvis en dag blir nåt riktigt bra, så har kroppen förändrats så jag knappt känner igen den. Gillar såklart på FB och Insta.
  Ps. Du var grym i radion! As always…..

 25. Nu är det svårt att prioritera vilket område på kroppen som behöver mest stöd. I semestertider fluffas det både här o där, men det vore skönt att ta den enkla vägen o dra på en skinny eller simplicity som håller in allt det goa. Allt för att jag bara ska kunna gå runt o glänsa!

 26. Ojojoj…ja de må jag säga, vilken pangtävling, jag blir alldeles lyrisk!!! Och det kan inte komma mer väl till pass då jag sitter här med min 7 veckor gamla pojk och degmage. Dock är ju anledningen till att jag innehar degmagen världens finaste men det är väl inte fel att vilja känna sig fin när man är ute och spatserar med sin lille skatt därför önskar jag mig ett par Higher Power Panties!!
  Gillar båda företagen facebook=)
  Kramar

 27. Jag ”önskar mig” Skinny Britches® Open-Bust Mid-Thigh Body, allt för att pluffset ska hålla sig på plats 🙂

 28. Ett par Skinny Britches med hög midja hade gjort under med mina oönskade volanger.
  Önskar mig en sommar tillsammans med mina fina klänningar.

 29. Wow vilken perfekt tävling…. När jag skulle föda vår underbara lilla dotter slutade mardrömsförlossningen i kejsarsnitt. Hur mycket jag än tränar och försöker lyckas jag inte få bort mina extra bilringar. Jag älskar att klä mig i vackra långklänningar, men behöver definitivt något som håller in både här och där.
  Håller därför tummarna att jag vinner power panties:)

 30. Åh vad jag skulle bli glad om jag hade turen av vinna SPANX. Har tittat på dem, men aldrig provat eftersom jag inte känt att jag kunnat ”unna” mej dessa. Är relativt nybliven tvåbarnsmamma och har inte riktigt hittat tiden för träning men vill ändå se läcker ut i mina kläder och vill att det ska kännas bra. Därför skulle jag vilja vinna Skinny Britches® High-Waisted Short (helst i svart). Det skulle kännas så mkt bättre med ett litet ”fusk” i väntan på tid för mer träning och en möjlighet stt kämpa för en återkomst av den kropp jag vill ha… Speciellt i dessa sommartider där kläderna avslöjar lite mer än vad som känns bekvämt just nu… 😉
  Tack för en underbar blogg och instagram som får mej att le så där fånigt på morgonen och som får mej att piggna till trots trötthet och nyvakenhet när tvååringen kommer och ber om morgonvälling och bebisen precis fått sin morgonsnutt och myser bredvid mej! 🙂

 31. Med mindre än en månad kvar till mitt Juli bröllop så skulle ett par spanx sitta fint. Jag är så stolt över mina kurvor men inte alltid kompis med hur det korvar och bullar sig på kroppen, ett par Skinny britches high waist hudfärgad, skulle därför framhäva mina härliga former utan den där korviga känslan och framhäva mitt bästa jag i brudklänningen. Håller tummarna! Kram

 32. Hej, jag skulle så gärna vilja ha en superplatt mage o med ”Skinny Britches High-Waisted Short” tror jag att skulle kunna trolla mig en sån. 🙂

 33. Skinny Britches® Open-Bust Mid-Thigh Body
  Har tittat runt flera varv på modellerna och gissar att med min päronkropp så bör min shaper sitta fast både uppe och nere… Annars är sannolikheten att den korvar ihop sig hög! Jag älskar vackra kläder och ibland är ju inte den nästan 40-åriga kroppen riktigt samma form som kläddesignern tänkt kanske kanske kan en spanx råda bot på några lösa kroppsdelar som inte är helt fit….

 34. ASSETS® Red Hot Label™ Focused Firmers High-Waist Half Slip
  För att
  – kunna använda den med axelbandslösa klänningar
  – den är mer estetisk och kvinnlig än shorts-versionerna, mer som en underkjol
  – undvika behöva dra ner tajta shorts eller pissa genom svåra hål

 35. Ända sedan jag blev anställd i bebismakerifabriken med dess administrativa efterarbete har jag blivit något av en kvinna efter Zorns penseldrag, vilket förvisso inte är något fel i sig mer än att jag inte känner igen mig själv längre. Kan ingenting om Spanx så går enbart på eder rekommendation och hoppas därför att ett par Power Panties skulle kunna få mig ”waisted” och fungera som någon slags placebo-byxa i väntan på att hitta mitt eget kroppsjag igen (förhoppningsvis via den där pilates-Mari). Ikväll lägger jag oformligheten på hyllan och plockar sju imaginära blomster att ha under huvudkudden för sanndrömmar om elastiska under. SPANX in advance, har givetvis givit tummen upp åt allt som finns att gilla gällande detta! 🙂

 36. Ända sedan jag blev anställd i bebismakerifabriken med dess administrativa efterarbete har jag blivit något av en kvinna efter Zorns penseldrag, vilket förvisso inte är något fel i sig mer än att jag inte känner igen mig själv längre. Kan ingenting om Spanx så går enbart på eder ovan rekommendation och hoppas därför att ett par Power Panties med hög midja skulle kunna få mig ”waisted” och fungera som en slags placebobyxa i väntan på att hitta mitt kroppsjag igen (förhoppningsvis via den där pilates-Mari). Ikväll lägger jag oformligheten åt sidan och plockar sju imaginära blomster att ha under huvudkudden för sanndrömmar om elastiska under. Spanx in advance, har givetvis givit tummen upp åt allt som finns att gilla gällande detta! 🙂

 37. Ända sedan jag blev anställd i bebismakerifabriken med dess administrativa efterarbete har jag blivit något av en kvinna efter Zorns penseldrag, vilket förvisso inte är något fel i sig mer än att jag inte känner igen mig själv längre. Kan ingenting om Spanx varför jag går enbart på ovannämnda rekommendation och hoppas därför att ett par Power Panties med hög midja skulle kunna få mig ”waisted” och fungera som en slags placebo-byxa i väntan på att åter hitta mitt riktiga kroppsjag (förhoppningsvis via den där pilates-Mari). Ikväll lägger jag oformligheten åt sidan och plockar sju imaginära blomster att ha under huvudkudden för sanndrömmar om elastiska under. Spanx in advance, har givetvis givit tummen upp åt allt som går att gilla gällande detta! 🙂

 38. Jag vil gjerne vinne ” Spoil Me Cotton Adjustable Strap Slip”.
  Den hadde passet meg bra 🙂
  Ha en strålende lørdag!!

 39. Spännande! Har svårt att tro att ett litet tygstycke skulle kunna hålla in det som jag under 22 år inte lyckats strama upp. Men har ni sagt det så är det kanske så. Kvar finns bara att hoppas att jag ska bli en av de lyckliga vinnarna och på det sättet bli av med magen och därmed kunna klä mig o slippa tänka på degklumpen på magen! Skulle lyckan finnas vid min sida skulle det absolut vara nått med hög midjan. Ha en fortsatt skön midsommar helg.
  Kram Susanne

 40. Vilken kanontävling! Jag skulle vila vinna ett par Skinny Britches® High-Waisted Short. Jag har gått ner rejält efter två barn och tränar på bra, men degklumpen på magen tar sin tid att jobba bort, om det någonsin går… Skulle vara härligt att kunna dra på sig en lite tightrare klänning på en fest eller vara riktigt snygg i pennkjolen på jobbet. Har köpt liknande produkter på ex Lindex, men blivit missnöjd. Tänk att få prova ett par med riktigt bra kvalité?!

 41. Hej hej 🙂

  Är en nybliven mamma, sonen har precis fyllt sju månader, och jag har med hjälp av träning och nyttig mat lyckats gå ner 14 kilo. Jag har dock tre kilo kvar till min målvikt, och ett par spanx hade inte suttit helt fel nu, speciellt när jag ska på bröllop om två veckor. För tre månader köpte jag en väldigt fin klänning i storlek 36. Jag får på mig den, men den sitter inte perfekt! Hjälp mig med detta är du snäll 🙂

 42. Hej!

  Eftersom du använder Spanx så tänkte jag om du vet?
  Jag har en fråga till dig när det gäller Spanx Slimmer & Shine® Open-Bust Bodysuit vet du om det är hyskor i grenen eller är det bara ett hål?

  Mvh Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *