Att säga välkommen. På nytt.

 

IMG_3773

 

Ser ni?

Det är lite som har förändrats här inne.

För nu är ni nämligen inne på en portal, och inte vilken portal som helst – utan vår. Min och Petras. Det är det här vi har arbetat med i så många månader, slitet för, svurit över. Så många timmars pillande och petande och funderande och huvudkliande. Och nu är den klar.

Eller nja.

Riktigt klar är den inte. Det finns buggar kvar som kommer lösa sig i veckan, små saker som vi upptäcker efter hand (som att kommentera med url, till exempel) och sånt som säkerligen kommer att komma till i listan på ”funkar inte” men den fungerar iallafall hjälpligt.

Här har vi iallafall skapat en plats som vi hoppas att ni ska tycka om. Det var så många som hörde av sig och ville att man skulle flytta hit eller dit men vi tänkte hela tiden varför gå till någon annan om man kan göra det själv?

Så då gjorde vi det.

Så nu är den klar, Elsas Entourage. Med oss nu i början har vi Fru Sederblad, Michelle, Valerie, Agnes och Inredningsfrun. Ni hittar dom i översta toppmenyn under ”Vi som bloggar här”. Där hittar ni också lite information om vem Elsa är och varför portalen är döpt efter just henne.

Så ha lite tålamod med oss nu här i början, om allting inte fungerar precis som det ska. Det kommer.

Och tänk! Vi gjorde det. Vi gjorde det, banne mig.

Och jag hoppas så att ni ska trivas.

 

slut

47 kommentarer till “Att säga välkommen. På nytt.

  1. Coolt!
    Tycker det är en smart sak att samla mycket på ett ställe, ni är ju några av mina favoritbloggare och det känns kul att ha er på ”ett ställe”.
    Stort lycka till!

    Går dock inte skriva med sin hemsida här i kommentarerna. Finns ingen rad för det, men jag antar att det kommer.

  2. Jättefint, och fin text om vem Elsa är. Tårar i ögonen när jag med ena stortån ligger dubbelvikt för att vagga Ella till sömns och läser om Elsa och mitt i allt kommer David in och undrar vad fan som hänt!:) Elsa verkade jättefin! Kram

  3. va kul, grattis!! eller vad man nu säger 🙂 maken till drivna kvinnor får man leta efter länge.

    1. och OJ vad fint du skrev om din älskade Elsa. tårarna rinner ned för kinderna nu. att tillägna detta henne är så fint att jag smäller av lite ❤ jag förlorade min morfar förra fredagen. eller, hans kropp tog slut. han hade inte varit hemma på länge. jag vet inte heller om jag sa de där orden medans han fortfarande fanns på riktigt, men när jag sa hejdå så gjorde jag det. morfar, jag älskar dig nu och för alltid. du fattas mig…

  4. Men hoppsan vilket gäng,så fint! Det här känner man ju genast att man skulle vilja tillhöra

  5. <3….för det du skrev om Elsa….och för allt annat du roat mig med under lång tid….<3 kram från Söderslätt…..

  6. Åh! Grattis till er alla:) Så smart och skoj att ni ”flyttat ihop”. Blir så enkelt att följa er nu. Superkul idé:)
    Kram Susanne

  7. Bra jobbat!! Jättefin sida och vackert att ni döpt den efter din mormor.

    kram /iris

  8. Hej..jättebra!! Jag har läst din blogg länge nu och det har varit och är jättekul.. Några frågor. Ewa i Walla? Har du tappat sugen på de kläderna? Ser aldrig att du klär dig i Ewa längre. Busen är liten än men sen….fler barn? Själv har jag fyra 😉 MVH Malin.

    1. Hej Malin!

      Nej jag ÄLSKAR fortfarande EiW, problemet är bara att alla kläderna jag har är för stora nu 🙁 EiW gör ju ganska stora storlekar och de jag hade när jag var ganska nyförlöst trillar tyvärr av. Det är supertråkigt. Och fler barn? Om gud vill, som man säger 😉

  9. Härligt jobbat och lycka till!!!
    Klart man ska försöka själv först och se om det går… och det gjorde det ju. Man kan så mycket mer än man först tror.

    Kram!!!

  10. Grattis och lycka till!!! Klart att mormor ska hyllas, det har även jag gjort med blogg och webbutik 🙂

    Kram Therese

  11. Grattis till egna portalen! Det skabli så roligt, eller bättre sagt, ännu roligare att följa er 🙂

    Det du skrev om Elsa rörde mig till tårar. Du är så bra på att sätta ord på känslor, jag så väl känner igen. Du får mig att le och gråta av lycka!

    All kärlek till dig! Claudia

  12. Detta är så fantastiskt bra och fint jag vet inte vad jag ska säga! You go girls!

  13. Detta är så fantastiskt bra och fint jag vet inte vad jag ska säga! You go girls!

  14. Lycka till tjejer, ni är såå bra hela bunten! Och så fint du skriver Emma om Elsa! Heja HEJA!

  15. Ni underbara fantastiska tjejer. Jag tillhör de som följt er lite i ”smyg” under snart ett års tid. I smyg, dvs inte kommenterat så mycket (jo hos FruSederblad har jag gjort det faktist) och varit aktiv på det sättet. Men, lita på att jag läst och inspirerats i princip varja dag. Så jag säger bara Grattis till ett kanonjobb, till underbara bloggar och stort stort lycka till med portalen. Massa kramar till er alla. /Helen

  16. Jag gillar nya formatet på bloggen – det är bara en sak som jag undrar om ni kan fixa: foton syns inte om man använder Feedly som rss-läsare. Det gjorde de i din gamla blogg. Är det något som går att fixa?

  17. Emma! Jag hänförs varje gång jag läser dina texter. Andra gånger mer än andra. Men i princip varenda gång så rör dina ord mig enda in i hjärteroten. Nyss läste jag texten om Elsa. Det är inte ofta jag läser texter som har så mycket känslor som dina. Och det är inte ofta jag blir så berörd som jag blev när jag läste den texten. Lycka till med portalen, det kommer nog att gå super! Kram

  18. Precis som många andra blev jag väldigt rörd av din text om Elsa, satt på bussen o tårarna rann nedför mina kinder. Förlorade min morfar för 1 år sedan och tänker på honom varje dag. Man tänker lätt att de aldrig kan försvinna och den dagen man inser att de inte kommer att leva för alltid, då önskar man att det gick att stoppa tiden!
    Hur som helst, Är jätteglad för er skull att ni har arbetat fram detta nya. Spännande! Blir så otroligt imponerad över ert driv! Är glad att jag hittade din blogg för snart 2 år sedan. Hoppas att ni får en härlig sommar! Alla lyckönskningar till er! Kram Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg