Att ha sommaranpassat vardagsrummet.

 

IMG_6026

 

IMG_6030

 

IMG_6036

 

IMG_6043

 

IMG_6064

 

IMG_6070

 

IMG_6076

 

Och ingenting är nytt heller (förutom de små runda ljushållarna jag hittade på Vindåkras rea); allting är sånt som har fått ligga och vänta på ljusare tider, längre dagar, sol. Tills nu, när vi äntligen kommit dit, till sommaren, och jag får klåda av allting som är murrigt och vill ha pasteller och glas och linne.

Så nu har jag sommaranpassat vardagsrummet.

Det var verkligen på tiden.

 

slut

39 kommentarer till “Att ha sommaranpassat vardagsrummet.

 1. Ja…det är toppen det där med att gamla saker blir som nya när de varit undanstoppade och plockas fram igen ….:)

  Ha en fin sommarfredag ../ Pernilla
  /

 2. Jättefint!! Och känns ju så bra att ta fram egna saker som legat gömda ett tag:)

  Ha en fin fredag, kram Fredrika

 3. Ah, jag vill också sommaranpassa! Fast å andra sidan betonggolv och gipsväggar är kanske lite somrigt… eller?

 4. Herregud, du har de så fint! 🙂

  Og den fargen på veggen er jo underbar! Fint med litt farg, ikke bare hvitt overalt.
  Langtar til vi kan måla hallen o vardagsrummet!! och byta soffbord! Stora planer her og overload ;o)

  Ha en så riktig skon fredag!

  Klemmer

 5. Lite som taget ur en inredningstidning. Lite som taget ur ”tänk om du kunde hälsa på dig själv i framtiden”.

  Fasligt vackert är det i alla fall!

 6. Hur kommer det sig att Elsas Entorage mfl väljer att gå så hårt ut med alkoholreklam. OK det betalar säkert bra men jag ifrågasätter faktiskt valet, finns det ingen urvalsprocess? Vad är nästa- cigarettreklam? Tidigare har ju du Emma lyft fram att du valt med omsorg och tex valt att mest samarbeta med mindre webbutiker osv (jag vill minnas att du iaf skrev om det i början av din karriär) . Jag har bara noterat vinreklam både i inlägg hos bloggare och nu här i STORA banners i det sista- tycker det är dåligt faktiskt.

  1. Hej! De bannersdu ser är insålda av tredje part – det är därför det syns hos många. Det är alltså inte vi som sålt in dom.

   Vinreklam som banner stör inte mig om den är korrekt utformad ur marknadsföringssynpunkt (vilket dessa är) – därför får de ligga kvar. Det är det som betalar driften av hela den här portalen; annonserna. Reklam som jag själv säljer in är däremot till 99% mindre webbutiker, och det samarbetet jag har (smyckena hos Creative) är ju också med en mindre butik. Men nej, korrekt utformad bannerreklam är okej för mig.

 7. De där bilderna utstrålar verkligen sommar. Du har lyckats fånga den där känslan igen. Underbart! Och så duktig du är!
  Kram och ha en fin fredag!
  Rebecca

 8. Jag är en trogen läsare men dålig på att kommentera. Tycker att du skriver fantastiskt och får gratulera till er alldeles egna plats här i bloggvärlden. Jag måste dock bara få säga att jag tycker att de röda plupparna i bilderna stör bilden! Du tar ofta vackra foton men jag gillar inte alls plupparna även om jag förstår poängen med dem! Kanske bara jag som hakar upp mig på sådant!

  Louise

 9. Vilken bra portal ni har skapat. Gillar det med plupparna och du har alltid gjort så bra i allt du gör Emma.
  Men, kan ni inte visa lite mer real life? Istället för det glammiga livet som visas på bloggen? Jag tror ni skulle nå ut till ännu fler läsare, för iom att allt är så vackert och stylat så tror jag mer att det väcker olustkänslor hos andra kvinnor som kämpar för att få det att gå ihop. Bara en tanke…inte mycket till kritik så..allt kan väl inte alltid vara perfekt och underbart? Mitt liv ser i alla fall inte ut så 😉 det är glädje och sorg, förtret och njutning…men det är det som gör livet ändå, tycker jag
  Kram Åsa
  Kram Åsa

 10. Hästen är ju galet fin, har en svaghet för hästar i olika former som ting i ett rum;)
  Gillar bilden med busens händer!

  Kram
  Adela

 11. Vad fint! Vi ska precis slå till på en ny liten soffa. Kärt besvär att hitta en!

  Hur gick det förresten med tvisterna om tomtgränsen och grannens murade ”fort”? Länge sen man hörde något om det. Hoppas det har löst sig till er fördel.

 12. Hej fina Emma! Tack för inspirerande läsning och fantastiska bilder som sätter guldkant på min vardag 🙂 Ville bara fråga vad det är för märke och namn på din väggfärg i vardagsrummet? Jag har för mig att jag läst det någonstans men kan inte hitta igen 🙂
  Kram/ Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg