Att ha haft rekordflunsan.

 

Igår kväll skulle jag ha haft på mig den här ljuvliga klänningen och varit hos svärföräldrarna och grillat och jagat Buse över gräsmattan, och träffat Pyret (mannens systers lilla bebis) och firat in helgen.

Så blev det inte.

Under ett av alla gårdagens otaliga möten på jobbet så började jag få ont i höfterna. Trodde först att det var hur jag satt och började skruva på mig för att få igång cirkulationen. Men det gav sig inte. Då var jag övertygad om att det kanske var boxertrullorna som satt för hårt så jag gick runt i pauserna och drog i dom som besatt – men nej. Istället började det värka i knäna också, i armhålorna och i tänderna. Och sen kom den; gåshuden som bara kommer när man har hög feber, den som till och med gör att det reser sig i hårbotten.

 

IMG_6116

 

Så vid tre fick jag ge upp och åka hem med frossa och kräla ner under täcket och lägga mig med termometern i armhålan och knapra febernedsättande och känna mig ynklig och ha sån ledvärk att det kändes som om jag var över åttio.

Och idag?

Borta. Helt borta. Inte en tillstymmelse till feber, ingen förkylning, ingenting.

Hur tusan gick det där till?!

Oavsett; jag klagar inte. Hur skönt som helst ju med en rekordflunsa som kommer och går på under 24 timmar.

Nu är jag redo för helg.

 

slut

14 kommentarer till “Att ha haft rekordflunsan.

 1. Stackare! Kolla så du inte blivit fästingbiten. Borrelia kan yttra sig på det sättet.

 2. Vi vet ju sedan tidigare att du är underbar på alla sätt och nu är du dessutom ett medicinskt under!!

  Hoppas bara inte maken eller någon av hans polare får för sig att utför någon medicinsk forskning på dig…. 😉

 3. Fy vilken jobbig influensa men vad skönt att den försvann lika fort som den kom. Hoppas du får ta på dig din fina klänning idag istället och jaga busen över gräsmattan! Det låter mysigt tycker jag!
  Må så gott!

 4. Vad skönt att det gick över så fort, sä kan det vara ibland.
  Väldigt fin klänning du visar.
  Ha en fin helg!
  Kram Bodil.

 5. Sedärja! Så himla skönt att det inte blev något med den där flunsan. Och den där klänningen. Jag vet inte men jag måste nog ha en sån jag också:)

 6. Knäppt det där egentligen, hur kroppen fungerar… Bra att det är över och klänningen är det mest bedårande jag sett på länge!

 7. Agree – be safe and get checked out in case you’ve been bitten by a tick. Sometimes the bite is invisible, but the typical reaction is much what you described. Good luck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg