Att ha fredag (och en halt Tant).

IMG_7723

IMG_7539

 

Och så blev det fredag.

Alldeles nyss var det måndag men nu är det fredag och värmen har kommit tillbaka som en het vägg och dörren här hemma står öppen mest hela tiden och släpper in små, små pustar av sommar utifrån. Fantastiskt.

Och så är det ju bara nästa vecka på jobbet också, sen semester. Och med det i bakhuvudet kan det inget gå fel.

 

IMG_7721

 

Stackars Tant däremot har stukat tassen och blivit halt, och ligger mest still i soffan och sover och ser mjuk ut. Förmodligen har de lekt i 120 km/h där ute, snubblat över varandra i ren iver eller flugit över trädgårdsmöblerna i nån slags salukistunt med tungan hängande ut ur ett stort garv. Så nu blir det vila och lite smärtstillande och en tripp till veterinären i seneftermiddag om inte haltandet har lagt sig, för jag klarar inte av att veta att mina flickor har ont en sekund mer än vad de behöver – och Tant är en mycket tålig dam, hon klagar inte i onödan. Så när hon haltar, då gör det ont.

(Annat än Tooka som skriker som en mistlur bara hon drar svansen i bordskanten eller snubblar på gräsmattan – hon är salukivärldens Greta Garbo den där).

Så; jobb och lite mer jobb och sen hem och ta Tant till tassdoktorn och sen helg.

Och därefter bara en vecka kvar innan semestern.

 

slut

 

21 kommentarer till “Att ha fredag (och en halt Tant).

  1. Oh, stackars lilla Tant! Hoppas hon piggar på sig!

    Själv skall jag titta på underbara bröllopsbilder .. 🙂

  2. Åh stackare, hoppas hon kryar på sig snabbt.

    En vecka går snabbt och först är det ju härlig helg!
    Har du förresten några tips på saker att göra i Malmö, har sommarkortet och tänkte göra några utflykter med barnen dit. Folkets park kanske?!

    Glad fredag till dig!

  3. Jag känner igen det där. Min Nikita är likadan, håller också ut och när man ser att något inte står rätt till, då gör det verkligen inte det. Dessa fina hundar.

  4. Usch stackars lilla tant. Min lilla (eller kanske stora RR) Sighsten är expert på att skada sig. Vi borde snart ha klippkort hos veterinären. Hoppas att hon kryar på sig och att du m familj från en underbar helg! KRAM!

  5. Stackars Tant, krya på dig! (Jag älskar i övrigt när dina inlägg handlar om Tant och Tooka, de är underbara!)

  6. Här startats semestern idag! Och banne mig så tror jag det rycker lite i molnen även om den där sommarvärmen vägrar ta sig hit.
    Kram

  7. Men stackars Tant då:( Hoppas ni slipper besöka hunddoktorn!
    Jag har 2 veckor till semestern, nyss var det 4 så jag är snart där jag med!
    Gahh vad jag längtar!

    Ha en bra dag, kram Fredrika

  8. Nä men stackars lilla Tant!

    Om din man kommer hem och säger att det var en crazy kvinna som glodde på honom så kan det varit jag, om det var Scouten vill säga. Jag tittade nog lite för länge för att det skulle vara ok. Haha

    Ha en fin fredag!
    Kram

  9. Hoppas Tant blir kry i tassen fort. Känner igen det där med Tookas beteende. Vår yngsta tik är sådan. Bara man kommer åt tassarna på henne eller råkar gå emot henne när hon inte är beredd så skriker hon i högan sky. 🙂

    Kram Linda

  10. Åh aj så tråkigt med Tant, hoppas hon snart kryar på sig. Tänk så olika våra djur kan vara, liksom vi människor en del skriker till innan och andra kan mer eller mindre omkring som vanligt och ”missa” allvarligare saker.
    Trevlig fredag!

  11. Hoppas Tant mår bra å att tassen har blivit bättre. Så kul att läsa om karaktärerna, min ”lilla” vän är precis som Tooka, skriker å visar det minsta lilla som gör ont.
    Ha fina helgen, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg