Att kunna vinna en Lauren Moshi.

 

IMG_8244

IMG_8245

 

Sugen på en Lauren Moshi-tröja, kanske?

Då är detta tävlingen för dig!

För i samarbete med Styleicon tävlar jag nu ut denna somriga tröja från Lauren Moshi till en lycklig vinnare. Den är i storlek XS (passar XS-S) och har ett värde på ca 1400 kr. Lauren Moshi är en LA-baserad konstnär och hennes kläder syns flitigt i Hollywood, mycket tack vare sin passform och de coola printsen.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att:

1. Gilla Styleicon på Instagram (@styleicons)

2. Skriva en kommentar här nere och berätta när du skulle vilja bära tröjan (exempelvis: Denna skulle vara perfekt när jag är på väg ner till stranden på semestern i sommar!).

3. Om du har gjort steg ett; skriv då också vad du heter på Instagram.

Färdigt!

Tävlingen pågår till och med den 14 juli klockan 12:00.

 

slut

Rekommenderade inlägg

72 kommentarer till “Att kunna vinna en Lauren Moshi.

 1. 1. Har gillat
  2. Den där tröjan skulle jag svassa omring på stan i, och känna mig som värsta coola bönan :).
  3. mammamini heter jag på insta :).

  Häp!

 2. 1. Har gillat på INSTAGRAM.
  2. Den här supersnygga tröjan som är för liten skulle jag ge till Linnea mitt syskonbarn. Hon o en kompis ska åka första gången alldeles själva till England på språkkurs i sommar. Hon skulle bli så fin i denna tröja med sitt långa ljusa hår. Vilken fin present att få ge till henne från moster.
  3. Jag heter @pingu1961 på instagram.

 3. 1. Gillat styleicons
  2. Jag skulle vilja vinna denna tröjan för jag är säker på att jag skulle bli sådär ”vända sig om på gatan”- snygg i den! 🙂 Vem vill inte bli det, liksom?
  3. Du hittar mig på @berggrenlisa

 4. 1. Gillat på Instagram
  2.WOW!! Supersnygg!! Skulle skydda bra mot de starka solstrålarna i Turkiet i augusti.. Och den skulle få mig att känna mig sådär lite extra snygg 😉
  3. miaskold75

 5. Gillat på instagram
  En tröja att göra allting i , eller ingenting, en tröja trivas i ,en tröja att mysa i, eller deppa i , helt enkelt en tröja som skulle passa mig som handen i handsken:-)
  Sputta

 6. 1. gillat på instagram
  2. skulle sitta som en smäck när jag tar med mig maken och drar till Kreta! 🙂
  3. @annettenord hittar du mig.

 7. Men ååh så fin!
  1. Gillar sedan innan 🙂
  2. Skulle ha tröjan hela sommaren, hihi. Så himla fin med slitna jeansshorts, sandaler och coola solglasögon. Den vore perfekt på vår roadtrip om några veckor- vill haaa!
  3. tingeling777 är jag 🙂

 8. 1.har gillat! 2. och denna skulle ja ha på mig när jag är o shoppar på stan, såå snygg!. 3. annelipounu

 9. 1. Har gillat på instagram
  2. Jag skulle ha på mig den här tröjan när regnet öser ner (inget ovanligt i sommarsverige ;)) och varje gång jag går förbi spegeln skulle jag bli sådär lycklig och glad av den fina färgen och det coola trycket. Sen följer den nog med några rundor till Djupviksstranden på Öland också.
  3. På instagram heter jag @beckabex

 10. skulle ha den på mig när jag jobbar(tänk om jag fick det) som ordningsvakt=) tänk vad alla skulle bli glada och vänliga istället för som många är….sura, elaka och ickevänliga mot oss vakter =) kram
  heter Bellanormark

 11. 1. Gillar
  2. Ojojojojojoj…snacka om att få den där frågan hundratals ggr ”var har du köpt den?” om jag hade fått bära den coolaste tröjan ever.
  3. Mirva Kantola

 12. Gillar så klart styleicon på instagram. Då jag börjar om att jobba efter 5 underbara semesterveckor om en vecka (eller vet ju inte än om den sista blir lika underbar,men tar det för givet,semester bara ordet…..) skulle jag ha den på jobbet i handikappomsorgen ,mina ”brukare” uppskattar snygga kläder enormt mkt och glädja både dem och givetvis mig själv. maritasod heter jag på instagram.
  Kram och trevlig semester Emma,du som har din kvar!

 13. 1. Gillar/Följer
  2. Denna skulle sitta som ett smäck när jag i början på augusti åker på min första semester utomlands som singelmamma tillsammans med mina underbara barn 🙂
  3. Tirre74

 14. 1. Följer nu @styleicons på Instagram
  2. Jag vill hemskt gärna vinna den här tröjan för den skulle passa perfekt för att ha på stranden (eller hela tiden förresten) när jag jagar omkring efter min helvilda 16 månaders dotter. Perfekt med en tröja som är lite längre baktill när man springer omkring med rumpan i vädret hela tiden… 🙂
  3. @mariablecher

 15. Superfin! Gillar redan styleicon… Såklart!! Skulle bära tröjan till mina vita Circle of trust… Men först måste jag gå ner några kilo… Är en M-L… Men tävlar ändå!! Kram

 16. Hej !
  Jag vet precis när jag ska ha på mig den där Underbara tröjan,!
  Den ska jag ha på mig när jag går till jobbet bara för att jag ska påminna mig om att det inte
  är synd om mig!!! .Trots att det har varit skit väder hela min semesterperiod i juni och att resten av familjen har semester när jag jobbar! Jag är iallafall utsövd och nöjd,!! Kram Nilla

 17. 1: följer/gillar Styleicon
  2: är nybliven mamma till världens goaste bebis, är jättelycklig och skulle bli ännu lyckligare om jag fick ha på mig den snygga tröjan när jag är ute o går med barnvagnen : )
  3: akire77

 18. 1: Gillar absolut!
  2. Helt galet fin och jag skulle inte unna mig den själv tyvärr. Dessutom ser den väldigt mjuk och skön ut..
  3. baraogonfrojd på IG.
  Kram

 19. 1.följer sen länge styleicons på instagram
  2. Alltså, visst är det tröjan som är som gjord för en blivande 40 åring?! Oj vad jag önskar att jag vinner.
  3 . Jag heter erikadrivedown på insta

 20. Gillar redan på Instagram. Tröjan skulle nog bli en riktig favorit ungefär hela sommaren så det är svårt att säga ett tillfälle den passar bäst. På segelbåten skulle vara fräckt att ha snyggaste tröjan när man kommer in mot Hamnarna! Heter villasjohaga på Instagram.

 21. 1. Följer!
  2. Jag skulle ge den till min dotter som snart blir 15 år. Hon skulle smälla av av lycka! En mycket modemedveten dam (börjar bli ”dyr i drift”, haha) och jag tror att hon skulle bära den tillsammans med ett par slitna jeansshorts, vita converse och en massa armband.
  3. vanjalundbergh

 22. Jag skulle ge den till min dotter som haft det lite jobbigt med kompisar ett tag. Då skulle hon få revansch när hon kommer tillbaka till skolan i höst och gör alla andra tjejer avis… / Jeanikee, @jeanikee på instagram 😉

 23. 1. Klart =)
  2. Den där godbiten skulle vara mer än välkommen i min 90% svarta garderob, jobbar i helsvart och det blir så himla lätt att man ”fastnar” i att fortsätta med det även när man är ledig. Trivs bra i det men vill så gärna få in lite mer färg – och vem blir inte glad av en tokrosa finfin tröja?!
  3. AnnaKatyViktoria

 24. Här göres inga besvär för att jag ska vinna den för vem kan klämma in sig i en XS och har man sen inte Instagram så……. Ha ha,men va f_ n då då, jag får väl be dottern köpa en i större storlek då hon snart flyttar till LA :)…….,,

  Marina med ”humor” här ute på bystan

 25. 1. Klart!
  2. Eftersom jag under en herrans massor av år dragit med en massa extra kilon och nu faktiskt lyckats skaka av mej 15 stycken av dem(!), känns det helt stört att JAG kan vara med och tävla om denna lilla gobit. Det kan jag så:
  Tröjan åker på direkt och jag bär den till allt om jag vinner! Fest eller vardag spelar ingen roll.Att rosa dessutom är en favvo färg gör saken biff. Den kommer sitta som en smäck på nya lilla mej!
  3. vickis1978

 26. Gillat och följer även styleicons på instagram 🙂
  Heter: SARALIND86 där

  Eftersom min mage är i växande form men är än liten så skulle jag absolut använda denna på min och min mans semester nu om en månad.
  Skulle använda den på solig som regnig dag uppe vid fjällets-fot där jag sprang som liten eller vid lägerelden då midnattssolen än lyste fast kl är 00.00 🙂

  Kramar

 27. 1. Har gillat!
  2. Jag skulle ha denna tröjan första dagen på nya jobbet direkt efter semestern. Då skulle jag känna mig fin och få lite extra självförtroende, vilken alltid kan behövas när man är ”ny”!
  3. anderssonjennica

 28. Har gillat på insta & heter Matildasernekvist.

  Jag skulle vilja vinna tröjan för jag nyligen bytte jobb till Volkswagen. Dock för sent för att kunna följa med till bug run. Har en tatuering med peacemärke och känner att tröjan är väldigt mig 🙂
  Så den hade använts flitigt!! 🙂

 29. Det vore härligt att denna bära, till ett par dojjor så skära. på vägen till Kos med min coola Moshi:)
  anetteahlin

 30. Åh åh så fin! 😀
  Jag skulle bära denna när jag brummar min egna lilla bug till stan en varm sommarkväll! Jag har en turkos gammal bubbla från 70-talet och denna tröja skulle bli pricken över i:et när jag rattar runt min pärla. 🙂
  Följer självklart på Instagram.

 31. Ahhh galet fin. jag som älskar peacemärken och rosa så den här måste jag vara med på!
  Jag gillar redan Styleicon på Instagram med namnet frusofiepunktse.

  Tröjan skulle jag helst burit på lördagens Tivolirock här i Kristianstad men då har ju inte tävlingen avslutats så jag säger istället helgen som jag och min Man ska åka iväg med vänner till Göteborg. Den ser väldigt skön ut att sitta i bilen med några timmar och sådär shoppingvänlig när man ska ut och in ur provrummen;)

  Håller tummarna hårt nu då.

  Kram

 32. Jag har gillat på insta med användarnamnet villa_freja
  Tröjan skulle jag bära min första dag på mitt sista år innan kandidatexamen. Då skulle jag för en gångs skull känna mig som en cool student i stället för en trashig dito i gamla paltor. Men till tröjan skulle jag förstås bära slitna jeans för att inte helt tappa fokus.

 33. 1. Gillat.
  2. Denna underbara tröja skulle jag sätta på mig när vårt hus är färdigmålat. Ta mannen i handen och sätta oss på bussen till stan där vi skulle unna oss den middag vi längtat efter såååå länge nu.
  3. Hundrafyrtioettan

 34. 1.Gillat och följer!
  2.Helst idag , när tvätten är färdig och jag åker till stranden i Åhus!!!
  3.Minnanystrand är mitt namn på Instagram.

 35. Gillat och följer 🙂

  Snygga tröjan skulle inte passa mig alls, då jag drar en M. Men på min dotter skulle den sitta som en smäck! Dessutom skulle hon bli alldeles nå’t så gräsligt glad och överraskad såhär ett par veckor innan hon åker med oss till Franska Rivieran.

  Instagram; @ditnasanpekar

 36. Jag är barnmorskestudent och suktar efter lite mer LA-fashion mellan förlossningarna.

  På instagram heter jag froken_ljunggren.

 37. Jag är barnmorskestudent och suktar efter lite mer LA-fashion mellan förlossningarna.

  Jag har gillat på instagram, där heter jag froken_ljunggren.

 38. Efter 4 år som mammaledig så ska jag börja plugga det svåraste jag vet, matte!
  Den här tröja skulle jag vilja ha första skoldagen för att känns mig tuff och full av ” jag fixar det här ”

  Philipadam på insta

 39. Den här vrålsnygga tröjan skulle jag bära ihop med mina precis nyinköpta Please jeans på vår semestertrip på bästkusten i sommar, å känna mig sådär ursnygg så jag bara vill synas på alla möjliga ofentligheter helatiden!! Härligt!
  Håller tummar å tår för lite tur.
  @gruvprinsessan heter jag.

 40. 1. Följer på Instagram.
  2. Denna snygga tröja skulle jag ha när jag hänger i lekparken med ungarna. Jag skulle lätt bli snyggaste morsan i parken 😉
  3. Jag heter @absolutj på IS.

 41. Denna tröjan skulle sitta perfekt på min bebismage. När
  Bebis är ute skulle den även då göra sig perfekt till de flesta tillfällen!!
  Gillat på instamgram där jag heter ellalowa0710

 42. 1. Gillar
  2. Då tröjan är för liten för mig Skulle jag vid vinst ge tröjan till min lillasyster som precis är nybliven 2 barnsmamma efter en fuktansvärd graviditet med många sjukhus övernattningar och dyl tycker jag hon är värd denna tröja och mysa i tillsammans med sina små finingar.
  3. Du hittar mig på Majzan1978

 43. På Instagram heter jag LINDAMAYFOO och följer!
  Om jag vann skulle jag helst bära den varje dag! Men framför allt en dag när barnen är krävande och man själv är trött , för att pigga upp en trött mamma!

 44. Det vore en DRÖM att vinna en Lauren Moshi-tröja!
  Jag skulle bära tröjan de dagar jag vill känna mig extra fin, vaknar upp extra trött eller har lire extra tjuriga ungar. Kort sagt var gång jag vill må lite bättre. 🙂
  Jag konverterade till tvåbarnsmamma för lite drygt 3 veckor sedan och ovanstående infinner sig lite extra ofta just nu. 🙂

  Jag följer styleicons på Instagram och där finns jag som ”OBERGSKAN”.

  Ha en underbar dag! ❤

 45. Hej!
  GIllar redan Styleicon.

  Den tröjan skulle jag ha när jag ville känna mig extra fin i vardagen. Till ett par schyssta jeans eller snygga shorts med ett par skor jag känner mig bekväm och vacker i. Kanske en dag när jag åkt omkring i skinnställ hela dagen på semestern och vill piffa till mig till kvällen.

  Heter asta_b på Instagram.
  Ha det gott

 46. En underbart härlig tröja som man blir glad av skulle använda den ofta och må lite extra bra.

 47. Gillar styleicons sedan länge och jag heter JohannaSellen på instagram
  Vi åker på semester till Öland om ett par veckor och den skulle passa perfekt att glassa ner till stranden i. Älskar den härliga godisrosa färgen
  Hoppas på vinst
  Kramar Johanna

 48. Denna tröja skulle passa att ha på vilken som helst av de små äventyr vi kommer hitta på i sommar 🙂
  Heter Biniiis på insta.

 49. Men alltså, denna tröja passar sig ju ypperligt till de flesta tillställningar men framför allt är det ju bästa AW tröjan!
  På med ett bar snygga, lite lagom slitna jeans, ett par schyssta klackar och så denna fabulösa tröja och jag lär ju inte behöva betala ett öre 😉
  På Insta heter jag @Jossanlyx

 50. Vilken fantastisk tävling! Jag har länge varit sugen på att införskaffa en av Lauren Moshis snygga tröjor. Älskar dem för att de passar till alla tillfällen, vardag som fest! Denna rosa skönhet skulle jag helst ha till ett par slitna ljusa jeansshorts, cerisrosa pumps och min nya svarta Marc Jacobs väska som jag införskaffade på bröllopsresan i New York!

  Jag gillar och blir inspirerad sedan länge på instagram under namnet amammax2

  Må så gott!

  Kram Kristin

 51. Hej!

  1. Jag har gillat
  2. Efter alldeles för många bleka somrar med för mycket jobb skulle denna tröja vara perfekt vid min första ordentliga semester (och lindra klädångesten). När huden äntligen fått blivit lite brun och det blonda lite blondare, kroppen mer avslappnad och tankarna lite klarare skulle denna vara pricket över i:et som får allt att vara sådär snurrigt bra och vinetsmuttandet att smaka lite godare. Denna tröja skulle då vara denna sommarens stora kärlek.
  3. På instagram heter jag xsanlun

  Kram Sanna

 52. Hade blivit så glad om man kunde fira första dagen på semestern i den där lilla godbiten. På med flippfloppen och ut i solen. ha en härlig sommar tjejer! Gillat och klart på instagram

 53. 1. GIllat på instagram.
  2. Denna skulle passa ypperligt att använda under min Israelvistelse i höst – peace, säg kan det bli bättre?
  3. Jag heter magisk_anna på Instagram

 54. 1, done
  2, Nya altanen är klar. En soffgrupp finns på plats. Och en matta i samma färg som tröjan. Så när jag ligger där, med benen högt. Solglasögonen på. En bra bok i handen. Barn som kittlar mig under fötterna. Då tänker jag, då kan jag väl iaf matcha mattan 🙂
  3, grevskapet

 55. Åh! <3 Denna tröja vill jag ha till ett par goa jeansshorts och wedge sneakers! Dock jobbar jag hela sommaren så att ha en uppmuntrande Lauren Moshitröja på sig inne i grottan vore det bästa!
  Heter imaginarum på instagram. 🙂

 56. Har gillat, har följt dem ganska länge redan, mitt instagram är helenalillro.
  Skulle älska att ha denna till mina slitna jeans och lös kofta till, när jag hänger ute med barnen. Håller tummarna. !

 57. 1. Gillar självklart! Perfekt med lite stylingtips i mobilen 🙂

  2. När jag såg den där tröjan fick jag minnen från ca 10 år tillbaka då ett par killar på mitt förra jobb som var helt Volkswagen-frälsta försökte få mig att köpa en liten bubbla. Varje år åkte de på ”Bug-run” som är en stor bilträff för just såna små söta bilar. Och jag var oerhört nära att både köpa en bubbla och åka med på Bug-run. Kan ångra det ibland att jag aldrig hade en liten bubbla men då jag fortfarande gillar Volkswagen så har vi självklart en sån (fast modell Passat som passar småbarnsfamiljen lite bättre) men drömmen om en bubbla lever kvar så jag skulle nog kanske slå till och ta på mig den tröjan, slitna jeansshorts och gummistövlar och fara iväg på bug-run om jag vann 🙂

  3. Jag heter VivviLouice på Insta

  Tack fina Emma för lite spänning såhär i semesterlunket, och tack Styleicons 🙂

  Kram
  /Vivvi

 58. Wow, viken snygg tröja!

  1. Följer på Instagram sen innan 🙂
  2. Jag skulle matcha tröjan med slitna jeans shorts och converse. Perfekt att dra över linnet på sommarkvällen när det blir lite kyligare ute! Och när hösten kommer blir tröjan ursnygg till vanliga jeans 😀
  3. Krannina heter jag på Instagram.

  Kram

 59. 1. följer på Instagram
  2. Att få vara snyggaste mamman på simskolan skulle inte vara fy skam!
  3. mammaforsberg på Instagram:)

 60. 1.följer o gillat på instagram
  2. Denna tröja skulle på mig coolt hänga, när vi snart med husbilen ska ut å svänga. Min man kommer inte bli trött, han kommer av dess färg se rött! 🙂 Det kan jag göra något åt, som sann faschionista kör jag bara på!!!
  3. Heter sailen77 på instagram.
  Kram!

 61. Skrev lite fel i förra kommentaren …Så lämnar en till…
  1.följer o gillat på instagram
  2. Denna tröja skulle på mig coolt hänga, när vi snart med husbilen ska ut å svänga. Min man kommer inte bli trött, han kommer av dess färg se rött! 🙂 Det kan jag inte göra något åt, som sann faschionista kör jag bara på!!!
  3. Heter sailen77 på instagram.
  Kram!

 62. 1. Följer på instagram (om det är detsamma som att gilla?)!
  2. Jag skulle definitivt ha den på första dagen tillbaka på jobbet om några veckor matchad med mina sommarfräknar på näsan för att förlänga känslan av sommar och livetärunderbartjagkangöraprecisvadjagvill!!!
  @hanpeh heter jag på instagram.

 63. Jag är gärna med och tävlar!
  Jag följer på instagram. Skulle bära denna tröja första dagen i skolan i höst tillsammans med ett par snygga svarta shorts, dröm outfit! 🙂

  @linneassj heter jag på instagram.

 64. 1. Följer redan på Instagram 🙂
  2. Denna underbara tröja skulle absolut bli en hit på tjejresan till Barcelona
  3. Själv heter jag ingebo74 på Instagram

 65. Då min garderob är en total katastrof (behöver verkligen uppdateras) o jag själv inte riktigt vet vad som gäller o hur jag ska få till det så skulle denna ursnygga tröja vara en bra start till att få till min nya garderob. Skulle bli överlycklig (o kanske snyggast i byn, iaf snyggast tröja

 66. Glömde ju skriva när jag skulle använda tröjan o grejen är den att den skulle typ passa jämt, hemma, jobbet, shopping på stan ja för det mesta helt rätt

 67. Följer Dig redan på Insta – så klart!
  Denna tunika skulle passa perfekt när jag ska fira min bästis som efter en tuff tid har hon börjat om på ny kula. Jag tror jag tar på mig ett par svarta tights till tunikan och så cyklar vi båda ner till hamnen. Med henne och denna tröja så kan kvällen inte bli annat än en total succé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *