Att starta sista veckan innan semestern.

 

Måndag.

Men inte vilken måndag som helst, utan den första måndagen på sista veckan innan semestern. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Bara fyra dagar kvar. Sen smäller det.

Då vankas det två veckor och lite till av Västkusten, vrakfiske, grillmiddagar, solsken, trädgårdshäng, vänner och tillsammanstid. En chans att landa i allt det lugna igen; ta med Busen till Tivoli och djurparker och lekland, hålla hand med mannen, äta rökta räkor.

Fyra dagar.

 

 

IMG_6322

 

IMG_6313

 

IMG_6263

 

 

Fyra intensiva dagar, förvisso (är de inte alltid det?) med saker som ska hinnas med och slutföras och sorteras; uppgifter som ska lämnas över och sen den där ultimata bekräftelsen på att man faktiskt är ledig:

autosvaret på mailen.

Det som berättar att ”kul att du ville något men nu är jag på semester serru och är minsann inte tillbaka förrän om minst två veckor”.

Semestertider!

Det känns i hela kroppen.

 

slut

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att starta sista veckan innan semestern.

 1. Alltid lika stilig är du!!!

  Skönt att ha semestern runt hörnet, 4 dagar går snabbt =) Min semester börjar IDAG, jippie.

  Hoppas att måndagen blir fin.

 2. Älskar semesterveckorna när hela familjen är hemma samtidigt! Ta dagarna lite som dem kommer och släppa på rutinerna lite grann. Barnen är uppe senare än vanligt och vi vuxna lika så. Vännerna hänger kvar lite längre och det blir grill mest var dag.

  Hoppas ni får en fantastisk semester och om Borås är djurparken ni bestämmer är da shit att besöka när ni ändå är vid västkusten kanske busen vill busa med lilleman och loppan 🙂

 3. Och de där dagarna är ju så bra på något sätt. De där sista innan något underbart. Det är ju sådana dagar som man visslar när man går runt på jobbet, ler mot alla och bara tycker allt är så bra. Den där vägen som Boye pratar om, den märks även i semestertider:)
  Kram

 4. Gud vad jag känner igen det du skriver om nedräkningen till semestern, exakt sån längta kände jag också, min hade dock börjat veckorna innan. Och äntligen började det i lördags, underbaraste känslan som finns! Du är såååå snygg i den röda kjolen, blesen är super söt också! Njut nu av de sista dagarna före semester, de har sin charm också ( vilket du redan har förstått :0) Kram.

 5. Åh ja…känner igen den känslan. Här är det två veckor kvar…:) Sedan har jag hela FEM veckor att se framemot med L & V. Härligt! Växer Buse som attans nu med? V gör det…man nästan kan se det. 😉 Hoppas ni får en mys kväll. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *