Att ha haft en dag på stranden.

 

IMG_6936

IMG_6944

IMG_6955

 

 

På vad som måste varit årets varmaste dag begav vi oss till stranden.

Det hade inte gått att stanna i trädgården; luften stod stilla och termometern visade 20 grader redan klockan åtta och jag fick svettpärlor i pannan bara av att sitta på trappan och se flickorna jaga varann mellan buskarna.

Så ja, det blev stranden.

 

 

IMG_6971

 

IMG_6942

 

IMG_6996

 

IMG_7041

 

IMG_7053

 

IMG_7120

 

IMG_7078

 

 

Där var det svalare, vinden tog i och man kunde sitta på en handduk och skratta åt Busen som ömsom jagade måsar, ömsom klädde ut sig i sjalar – och så snart kiosken hade öppnat blev det glass som mest rann mellan fingrarna men som var vansinnigt god ändå.

Det var helt enkelt sommardag. På riktigt.

 

 

IMG_6950

 

IMG_7155

 

IMG_7139

 

IMG_7255

 

 

Sen åkte vi hem till lutande huset och grillade Halloumi och jag fick lägga mig på soffan med min kroknande rygg och svära lite över sakernas tillstånd tills maten var klar och kunde sköljas ner med iskall lemonad och sorbet.

Och nu är huden stram och ryggen fortfarande krokig,

men herregud vilket skönt sätt att fördriva årets varmaste dag.

Jag har fått mängder med frågor om mina Ldir-boots på Insta, och ska försöka bena ut det lite. Det finns återförsäljare i Sverige men eftersom jag tyckte att det var svårt att hitta någon med rätt storlek och stort utbud handlade jag direkt härifrån. Jag har den HÄR modellen och de är ganska smala i början – iallafall för mig som har väldigt höga och breda fötter. Jag tog min vanliga storlek och de kan sitta åt lite först, men efter 3-4 dagar har de töjt ut sig och är som att gå på moln. Frakten till Sverige gick på 30 euro och jag har färgen Kaki. 

Hoppas det hjälper!

 

slut

10 kommentarer till “Att ha haft en dag på stranden.

  1. Åh, ser att din buse har likadan tröja som min mini:) Så himla söt! Tack för tips på
    skosida. Får be svärfar köpa i Rom och ta med när han kommer hit!
    Kram

  2. Vilken härlig sommardag ni verkar ha haft! Skönt att du fick njuta värmen trots den sneda o onda ryggen.
    Du anar inte vilken timing det var m inlägget om skorna! Är inne på andra vändan (tog paus ngr veckor, svårt att hitta) att leta efter de skorna. Sååå tveksam m mina höga vrister o allmänt besvärliga fötter. De här kan ju vara min räddning tänkte jag! Nu hade jag tänkt lyxa till min egen födelsedag tror jag!! 😉 Stötte på den här sidan i mitt letande http://www.cementofashion.com/category.php?id_category=273#/produttore-please o tänkte på dig o flera av dina läsare som säkert gillar Please-jeans. De finns på rea i olika modeller. Har inte kollat om de fraktar t Sverige dock… Fyi så är Italienska märkesjeans alltid minst dubbelt så dyra i Sverige! 🙁 Jag själv får avvakta tills bullen i min mage är färdiggräddad… 😉

    Önskar alla en skön helg!

  3. Hej, tack för en fantastisk blogg. Du skriver vackert! Var finns din sons häftiga t-shirt att köpa?
    Tack! Mvh, Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg