Att bege sig till Västkusten.

 

IMG_7846

 

IMG_7848

 

IMG_7849

 

 

Nu packar vi in oss i bilen och åker till den plats i världen jag älskar mest;

Västkusten.

Nu väntar dagar med kramar från pappa, promenader, doften av hav och mängder av räkor – jag blir helt nipprig bara jag tänker på hur roligt Buse kommer ha det här året bland badholmar och krabbfiske.

Ses ikväll när jag är framme, fina ni. Ta hand om er så länge.

 

slut

16 kommentarer till “Att bege sig till Västkusten.

  1. Det låter helt underbart! Jag känner att jag skulle vilja hoppa ner i bagagelucka i smyg och få följa med er på alla härliga västkustenupplevelser.

    Må gott!
    Kram

  2. passa på å njut! lev, känn, vila. en behöver havsdoften och bara va ibland också! =) fast jag håller till i Höga kusten isf västkusten…=) länge sen jag skrev ngt nu, har haft fullt upp med det ovanstående. känns nästan som att återse en god vän igen, när man klickar in här. sommarmys. tack för att du inspierar och levererar fina kloka ord, bilder och tips! =)

  3. passa på å njut! lev, känn, vila. en behöver havsdoften och bara va ibland också! =) fast jag håller till i Höga kusten isf västkusten…=) länge sen jag skrev ngt nu, har haft fullt upp med det ovanstående. känns nästan som att återse en god vän igen, när man klickar in här. sommarmys. tack för att du inspierar och levererar fina kloka ord, bilder och tips! =)

  4. Vad härligt! Jag är på västkusten för första gången. Har du något tips på vad man absolut inte får missa när man är här? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg