Att vara i Karlsborg.

Igår begav vi oss till Karlsborg, Banditen och jag.

Vi ska ju vara här för att träna med militären, hålla föredrag och bli fotograferade av Modesto. Inte illa. Vi började med att flasha oss på stationen i äkta bloggarstil såklart.

Inga konstigheter.

 
 

IMG_2146

 

IMG_2151

 
 

Jag hade hittat de perfekta highwaistjeansen och var själaglad över denna upptäckt. Heja återkomsten av jeans som sitter över magen! Iallafall efter man blivit… ”lite använd” av att ha varit gravid. Ni vet vad jag menar.

Och sen kom tåget!

 
 

IMG_2160

 

IMG_2164

 
 

Det var spännande att åka tåg med en Bandit. Hon skrattade högt så hela vagnen glodde, matchade sin tröja och sitt nagellack med ispåsen och spöade mig slutligen i Wordfeud. Det sista var väl sådär får jag erkänna. Jag skyller på att jag lät henne vinna eftersom hon bara kunde hålla mobilen med ena handen.

HA HA HA skrek Banditen då och var triumferande över sin vinst.

 
 

IMG_2188

 
 

Och så kom vi fram!

Till ett vackert Karlsborg och blev inkvarterade på ett sött litet hotell vid kanalen och fick en egen stuga som Banditen var övertygad om innehöll spöken. Spöken och mygg.

 
 

IMG_2173

 
 

Banditen hittade en karta över Göta Kanal i entrén och höll en förevisning för mig och gamla och nya kanalen. Jag lyssnade inte så noga. Men snygg är hon!

 
 

IMG_2200

 

IMG_2204

 
 

Jenny och en thaiboxande kvinna från kommunen hade hyrt bastubåten så att vi skulle kunna sitta ner och njuta av utsikten och äta ost och förbereda oss lite för föredraget. Där var verkligen hur vackert som helst, och bastun hade en lucka rakt ner i vattnet om man nu var sugen på att simma under en bastubåt efter att man hade svettats ett tag. Ingen av oss bastade dock eftersom det var tokvarmt ute, men vi åt ost och jag försökte meta upp en Lake med rostbiff. Gick sådär.

Och idag är det dags för fotografering!

Jenny hade fått en inköpslista från fotografen bestående av turkisk yoghurt, kronärtskockor och ”något annat som kan tänkas passa” så jag måste erkänna att jag är lite nervös. Jag är med på det mesta, men att smeta in Banditen i turkisk yoghurt och smiska henne med en kronärtskocka känns ju väldigt nytänkande även för Karlsborg. Och efteråt har dom tydligen hyrt in två biffiga typer från nån slags hemligt förband som ska drilla mig och Inredningsfrun runt nån bana som inte är designad för kortväxta, relativt nyförlösta (hur länge kan man köra det kortet?) personer som tycker mer om ost än att jogga.

Men nu; mot kronärtskockan! Och militären.

 

slut

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Att vara i Karlsborg.

 1. Men shit vad snygga ni är. Snygga och mer än lite crazy. Känner på mig att det här äventyret kommer att bli legendariskt. Kram på er underbara ni.

 2. Oooh jag kommer spara varenda bild som ni tar från Karlsborg 🙂 och dom där militärerna är inte så tuffa som dom ser ut. Alla faller pladask för punggreppet (säg till om du vill lära dig det) och gillar säkert rosa små fluffiga kaniner allihopa. Fråda dom! (sen springer du ifall du inte har hunnit göra punggreppet) ok?
  Kram

 3. Åh, hit med highwaistjeansen så jag kan knöla ner volangerna från sex döttrar!
  Hahaha! Jag skyller på ”det kortet” hela tiden.. 🙂 🙂 🙂 Lycka till nu!

  YES SIR, COLONEL SIR!!! 🙂

  Kraam
  Petronella

 4. Vad du är snygg människa! Och den där Banditen med! Jag vet….det är tusentals människor som skriver det till er varje dag. Men era bilder är så snygga och ni strålar av sådan glädje och värme, att man inte kan låta bli att förundras lite varje dag.
  Kram på er!

 5. Hihi, tur att man är olika i jeanssmaken, annars skulle ju inte alla säljas… men jag tycker det är superläskigt när de sitter över magen, speciellt efter fyra graviditeter. Jag får en släng av klaustrofobi! Men du är jättefin i dem! Ha det trevligt med militärerna. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *