Att åka på andra äventyr.

 

IMG_8240

 

Torsdag, och jag springer här hemma som en yr höna och packar för idag åker jag med Banditen och Inredningsfrun till Karlsborg. Kommunen har bjudit in mig till att hålla en föreläsning ikväll (hur man använder sociala medier för att stärka sitt varumärke) och imorgon ska vi bli plåtade för Modestos höstkollektionsbilder. Ska bli fantastiskt roligt att få lite tid med de där två kvinnorna och att få se en stad jag aldrig sett innan. Det ryktas om att jag ska få genomföra nån form av militär bootcamp också och för alla som känner mig är den tanken skrattretande eftersom jag får blodsmak i munnen bara av att gå upp för trapporna till jobbet.

Men iallafall; av mot Karlsborg, föreläsningar och en eventuell bootcamp!

(Dags att stretcha lite innan, kanske?).

 

slut

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att åka på andra äventyr.

  1. Men! Om jag bara hade vetat det….jag åkte hem därifrån igår! Mina föräldrar bor ju där! (eller ja…en liten bit utanför i alla fall…20 minuter bara)
    Kram och irra inte bort er på fästningsområdet!

  2. Åhhhhh, vad det där lät kul!! Jag hade gärna velat följa med på ett hörn:) men jag får stanna här och ta hand om mina underbaringar nu när mannen åker iväg på jobb i fyra dagar:)
    Ha det så himla kul!
    Kram

  3. Det är otroligt fint i Karlsborg. Vi bor inte alltför långt därifrån. 🙂 Du kommer att få en toppendag. Ser fram mot dina bilder. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *