Att försöka få igång hjärnan.

 

Herregud vad segt det är att få igång hjärnan på jobbet!

Jag är liksom invirad i nån slags ljuddämpande bubbelplast och kämpar febrilt under arbetstimmarna att få hjärnan att starta till liv igen och hjälpa mig. Saker ska lösas, utbildningar fixas och mail svaras på, men trots det är jag i den där behagliga dimman och sitter mest med ett fånleende på läpparna och stirrar rakt in i skärmen.

Är det inte alltid samma sak? Och ändå blir man lika förvånad varje gång.

Men nu är det två dagar innan några dagars ledighet till, och tills dess ska väl hjärnkontoret ha tänt lamporna, dammat av persiennerna och öppnat.

Annars kan jag lika gärna hoppa in som företagets guldfisk känns det som.

Dock en väldigt glad sådan.

 

slut

 

15 kommentarer till “Att försöka få igång hjärnan.

 1. Äh, det är vedertaget och kutym och liksom mer eller mindre accepterat att man är så där lite semesterseg i början. Och det är helt legitimt! Annars inte så dumt att ha guldfiskjobbet ett tag heller…

  Kraam
  Petronella

  Kraam
  Petronella

 2. Tycker nog att maskineriet skakar igång rätt omgående och så är ledigheten vips ett avlägset minne. Hade önskat mig mer guldfiskbeteende faktiskt 😉

 3. Jag känner igen det där!
  Dock går det så fort att komma in i rutinerna igen och det är ju inte alltid roligt, så man får helt enkelt njuta så länge man fortfarande finns kvar i någon slags semesterlunk =)

 4. Guldfisk jobbet låter inte helt fel faktiskt…haha. Men du ska se att hjärnan din snart jobbar på fullvarv. Men njut så länge det varar!!

  Kraam

 5. Haha, samma här, ’reboot’, liksom. Lyckligtvis är det lungt på jobbet. Du kommer visst att klara dig, lycka till och ha en fin dag!
  Kram, Marèse

 6. Hej Emma! ser att du handlar en del från utlandet. undrar hur det går med tullavgifter och om de är höga. vad tycker du om de kläderna kvalitetsmässigt? tycker att du varierar så bra och tycker om själv att variera bland märkesdjungeln. tack för all inspiration!

  1. Tullen beror helt på hur mycket du handlar för. Kvalitetsmässigt är det ungefär som H&M ungefär, perfekt som baskomplement 🙂

 7. Det är ju lika bra att du stannar i bubbelplasten. Då har du ju kortare sträcka till semestertillståndet om två dagar.

  Själv fick jag också bekräftat, i ett mail, att jag också fortfarande är kvar i bubbelplasten. Hahaha, tänkte helt bak och fram.

  Kram Lena

 8. Haha, du är för rolig du! Den kommer nog igång snart ska du se:) Här ligger den och puttrar på lågvarv sen en tid tillbaka, har ju varit ledig ett drygt år och kommer vara ledig ett till:)
  Kram

 9. Nä, hjärnan går inte för högvarv precis….. Men på ett sätt är det rätt skönt att få vara i sin lilla bubbla ett lite tag till, tids nog rusar man runt igen i ett rasande tempo. Och här hos mig är det fortfarande ganska folktomt på kontoret så det blir en automatisk mjukstart, passar mig perfekt!
  Kram!

 10. Semesterhjärna och amningshjärna påminner om varandra tycker jag… Skönt att man inte lider av båda två samtidigt, hur hade det slutat? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg