Att ha flängt i stan.

 

Jag har ju semester nu igen.

Eller semester och semester; det ligger massor av fotouppdrag och väntar – bland annat ett bröllop imorgon, men jag är ledig från mitt andra jobb och kan planera dagen lite som jag vill.

Så igår var jag hemma och gosade med Buse, redigerade doftljusbilder och begav mig sen på seneftermiddagen in till stan för att träffa min adept (herregud vilken härlig ung kvinna det är) och för att sen bege mig till Davidshall och träffa den här franska bloggerskan samt Johan från Tree by Billgren.

Vi satt på en uteservering en timme eller två och åt ostbricka och pratade på den fina svengelskan man sitter inne med när man inte fått prata engelska på ett tag och njöt av sommar-Malmö. Jag kände mig väldigt Miami Vice i min vita kavaj och vad som kan vara de fräsigaste solglasögon jag nånsin ägt – ska man träffa en fransk modebloggerska så får man ju fläska på lite.

Och idag vankas stranden för himlen är blå och vindarna mjuka och min kropp behöver någon timmes sol med en glad Buse i famnen.

Det är så skönt att vara ledig.

 

slut

 

13 kommentarer till “Att ha flängt i stan.

  1. Sååå coola solisar! Nedrans snyggo 😉 En annan fundering: Jag följer din (och andra på Elsas) via Feedly och helt plötsligt får man inte upp några bilder där, utan måste klicka in på sidan för att se allt. Lite småbökigt när man följer 500+ bloggar… Har ni ändrat på några inställningar?
    Kramelikram!

    1. Det var ett strategiskt beslut när jag startade den 🙂 jag behövde ett namn som började på A (för att hamna långt upp i länklistorna) och som skulle väcka någon form av reaktion så att man klickade för att se vad jag var för nån typ. Och så var jag nygift så det blev Att vara någons fru 🙂

  2. Hej Emma,
    Först o främst: tack för en jätte inspirerande o underhållande blogg! Jag läser dina uppdateringar dagligen men har aldrig tidigare kommenterat. Sorry för det! Nu tänkte jag bara kommentera att via Bloglovin kan man inte heller se alla bilder. Ha ett skönt veckoslut! /Mia

  3. Hej Emma!
    Jag blev så förtjust i dina ballerinaskor!
    Är det snake varianten du har?
    Upplever du dom som normala i storlekarna?
    Tack för en alltid lika underhållande blogg!
    Ha en skön dag!
    Monica i Värmland

    1. Hej Monica!

      Ja det är snake jag har. De är döööösköna eftersom själva linningen är ett slags gummiband – så det är den enda typen av ballerina jag nånsin haft som jag kan gå in utan att få skavsår 🙂 Normala i storlek (men väldigt töjbara).

      1. Tack för svaret! Skall hålla utkik efter dessa.
        Skavsår är ju ett stort bekymmer, jag
        får alltid gå med plåster i handväskan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg