Att ha fotograferat lite smycken.

 

IMG_1410
IMG_1557 copy

 

IMG_1419            Halsband

 

 

När vi var på Västkusten fotograferade jag även lite smycken åt Creative Lounge;

bland annat det här fantastiska halsbandet från Second Female fullt med tvinnade länkar och blingbling.Det är så himla kul att byta miljö när man har saker att fotografera- jag blir mer kreativ på andra platser och får idéer som annars ligger i vila och vägrar komma fram.

Här var det mannen som fick stå ute i vattnet med saltstänk långt upp på skjortbröstet och ta bilderna och jag som har redigerat. Efter något år har vi blivit ett bra team på det där han och jag; nu kapar han inte längre kroppsdelar eller har fokuspunkten i marken utan står med sitt orubbliga tålamod och nickar när jag fullt vevande med armarna försöker förmedla min visiooooon.

Det är så fint att kunna göra även sånt här tillsammans, att han är en del av även det.

Mitt ankare.

 

slut

 

Rekommenderade inlägg

32 kommentarer till “Att ha fotograferat lite smycken.

 1. Fantastiskt fina bilder! Det hade varit roligt att se hur någon bild ser ut innan redigering jämfört med efter. Men det kanske är hemligheter man inte vill visa:-)

  kram louise

 2. Så fantastiskt vackra bilder! Underbart ljus!
  Och vad kul att få veta, att det är mannen din som tar bilderna på dig. Jag har förstått att du ibland tar de själv med stativ och självutlösare, men ibland får jag inte ihop det… 🙂
  Så himla kul att kunna göra det ihop! Fint!

  Kram!

 3. hej,

  jo jag undrar ang dina please jeans du har. är de mycket korta när du viker ner dem. jag köpte ett par och de var korta då. på sommaren går det ju bra men på vintern. vet du om det finns olika längder i olika modeller?? önskar svar om du vet. 🙂

  Med vänlig hälsning anette

  1. Hej!

   Jag är ju ganska kort själv så för mig är det inget problem. Men summer denim slim är kortare i modellen än de vanliga treknapps tycker jag, likaså deras Emil-chinos. Vanliga treknapp och deras jeanschinos är väl som en 32 i längden skulle jag tipp om man har xxs-xs i dom.

 4. Underbara bilder.
  Speciellt som jag är sâ in i bamben förtjust i bling bling och glitter 😉
  Och sâ mâste det ju kännas speciellt när man fâr göra det TILLSAMMANS.

  Hälsningar
  Yohanna

 5. Riktigt läckra bilder! Ser ut som rena havsgudinnan 😉 härligt att du kan få fram dina visioner och att det blir så lyckat. Tack för all inspiration

 6. Hahaha ja idet där med kameran har fel vinkel, se nu till att få med detta, äsch jag visar dig genom att ta en bild på dig så du vet hur det ska se ut fast med mig har ju hänt både en och två gånger här hemma om jag säger så.

  BTW så är du lika strålande vacker som alltid!!!

 7. Annorlunda och häftiga bilder tagen av en mästare:)

  Men jag har totallåst mig på spegelbilden i den första bilden (förlåt) är det händer? I så fall vems? I övrigt har jag inga knäppa låsningar:)

  Tack för en underbar blogg!

 8. Nä dra mig baklänges så vacker du är!! Satt just o bara gapa så en fluga flög in i mun (sant ;-))!!
  Haha, skrattade gott åt hur du har ”trimmat” maken till att ta dessa perfekta bilder. Jag viftar o dirrigerar och vi är på god väg nu iallafall, han får med HELA mig oftast!…
  Kram o lycka till med bröllopsbilderna!
  Judita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *