Att applådera kedjorna.

 

I höst måste jag säga att de lite större klädkedjorna verkligen kommer med bra saker!

Både till barn och till vuxna. Där finns mycket fint till bra priser som absolut skulle kunna få utgöra en del av min och Busens garderob i höst.

Vi kikar lite vetja:

 
 

Lindex

(Alla ord är klickbara) Buse: Byxor  dunjacka  tröja  // Mamma: randig klänning  stövlar  grå klänning

 
 

Lindex har blivit förbaskat vassa sista tiden! Jag älskar ju deras Holly & Whyte-linje, tycker att det där preppy, klassiska är så himla fräscht och kvinnligt. Den grå klänningen med knytmojäng fram är jag tokig i; den med ett par stövletter och en stickad kofta i höst och man är hemma. Den randiga med ett par gummistövlar och en stor sjal kan jag också se mig själv strutta runt i. Dunjackan till små Busar påminner lite om Ralph Laurens fluffiga minijackor, och grönt ihop med orange blir aldrig fel.

Åh. Ljuva höst.

 

 

H&M

Buse:  kängor   jeans   väst  // Mamma: byxor    linne    pumps

 

 

H&M går från klarhet till klarhet, tycker jag. Byxorna och linnet äger jag ju rean och det är bannemig några av de bästa köpen i höst! Särskilt linnet som är sådär fantastiskt mjukt och liksom hängigt i modellen utan att man råkar gå och flasha bh:n fram helt plötsligt som det lätt blir med såna plagg annars. Busen har fått kängorna och västen; blir perfekt för dagis i höst. Och små jeans med kontrasterande tyg på det uppvikta är ju så sött att man smäller av.

 

 

Zara

Buse:  hatt   kofta   halsduk  // Mamma: kavaj   tröja   klänning

 

 

Och så Zara!

Dock måste jag säga att det är en förbaskat dålig hemsida de har! Webshopen gav mig huvudvärk eftersom alla modeller på bilderna gick åt olika håll åt höger och vänster, och inte ett plagg gick att se frilagt. Och så ser dom väldigt hungriga ut, tjejerna, och väldigt emo med nedslagna blickar och ledsna axlar. Det funkar inte riktigt på mig.

Men iallafall.

Zara har ju väldigt bra baskavajer tycker jag, och deras barnkläder är fantastiska! Förra året köpte jag två koftor med ludd inuti till Buse som han levde i tills våren kom, och jag hoppas hitta såna i höst med. Hatten känner ni säkert igen, och så en liten halsduk på det. Perfekt till små fashionister.

Så ja, där var lite godbitar från kedjorna.

Nu får det gärna bli kallare, tack.

 

slut

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “Att applådera kedjorna.

  1. Det tog så himla lång tid att ladda ner alla bilder och hitta och klippa ihop att jag pallade inte göra männen också 🙂

 1. Å en hatt! Äntligen!
  Mina pojkar har vuxit ur/tappat sina hattar i havet å jag har förgäves letat efter nya! 😀
  Zara var det! 😀

 2. men är din hmbyxor grå? de jag sett är mer blåaktiga än riktigt grå. Oviktig fråga egentligen, mest nyfiken på om online har en annan färg.

 3. Mycket som skulle passa min buse med. Men vilka magra modeller i understa bilden och så ledsna. Skulle de klippa in mig i den bilden skulle jag se gigantisk ut… och mätt! 😉

 4. Hatt är en favorit, på busiga barn men även min egen 😉 tack för ett inspirerande kollage. Har inte orkat gå igenom webbshoparna på ett tag 🙂

 5. Jag var en sväng förbi H&M idag ,o tyckte de hade fått in mycket fint som jag gillade.
  Zara tycker jag med har fina saker o jag håller med dig om Lindex,att de blir bättre och bättre,kul.
  Kramar

 6. Gillar i mängder men jag tycker du har missat KappAhl. De har faktiskt blivit bättre, de har kommit med en serie som är lite åt Lexington-hållet. Inte alls fel.

  En såndärnia dunis får jag nog allt skaffa till mina grabbar. Hur fin som helst!

  Kram

 7. Hej Emma!

  Gillar din blogg! Verkligen superfina bilder och kul att läsa det du skriver. En liten fråga; hur gör du sådana där ”kollage”? sätter du ihop dem i photoshop? 🙂
  tack för svar,
  mvh
  Ulrica

 8. hahaha ”och så ser dom väldigt hungriga ut”….
  Ja det är mycket fint ute i butikerna nu, i de flesta faktiskt. Indiska var jag in på idag och blev väldigt positivt överraskad. Fridens!!

 9. Man får tacka för tipset om de gröna barnbyxorna från Lindex! De var ju jättesnygga OCH sköna tydligen med mjuk resår i midjan. Skyndade mig att lägga vantarna på ett par idag och funderar på om man skulle köpa en storlek större också inför våren eller nästa höst. Det är svårt att hitta färgglada byxor med resår i midjan som inte är mysbyxor eller snuskdyra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *