Att ha fotograferat stövlar.

 

Höstens absolut snyggaste stövlar finns hos Modesto, och jag blev dunderförtjust när jag fick frågan om jag inte kunde fota dom. Klart jag kunde! Gummistövlar med nitar längs hela baksidan; kan ju inte bli bättre.

Jag ska definitivt haffa ett par, perfekt för både hundpromenaden och på väg till jobbet.

 
 

IMG_6358

 

IMG_6369

 
 

Men iallafall.

Söndag idag, hur nu det gick till, och jag sitter här hemma och försöker värma upp ryggen efter en natt. Har äntligen fått en MR och fått reda på att jag numera är stolt innehavare av inte mindre än tre diskbråck samt en bursit i höften. Där ser man. Inte undra på att man är lite krokig och har ont.

Och kylan är på väg in över åkrarna, luftvärmepumpen har fått börja jobba nu på morgonen och jag sneglar mot kaminen och undrar om inte en brasa skulle sitta på sin plats, även om det bara är augusti. Och i köket försöker mannen och Buse göra frukost, flickorna står med svepande svansar bredvid köksbänken och väntar på eventuellt spill och doften av kaffe ligger som en mjuk dimma mellan rummen.

Sensommar-söndag.

Det blir nog en bra dag det här.

 

slut

 

27 kommentarer till “Att ha fotograferat stövlar.

  1. I sommar har jag börjat att följa din blogg och måste säga att det känns, som balsam för själen att läsa den och se dina fina bilder.Du utstrålar värme!
    Sköt om dej!

  2. hello.
    Använder du allt du shoppar? Eller är det bara mani?

    Sådant du tröttnat på, kan du inte sälja ut det här i bloggen?

    Nettan

    1. Hej Nettan!

      Klart jag använder det 🙂 Det enda som är ”nytt” på bilden är stövlarna (som inte är mina) och trenchen som kostade 280 kr. Bra pris för en trench tycker jag. Skjortan är en gammal herrskjorta från H&M som är säkert sex år gammal, tröjan sen jul/våras. Kläder är ett vansinnigt stort intresse för mig, nästan en hobby, som jag är väldigt glad att jag har möjlighet att ägna mig åt.

      Och nej, jag skulle aldrig ha en bloppis. Det skulle kännas helknäppt. Av samma anledning som jag inte säljer till mina vänner, utan ger bort i det fall det inte är plagg jag kan ha längre.

  3. Oh nej, tre diskbråck! Jag vet ju med hur ont det gör att ha ont i ryggen. Vad är planen för att bli bättre? Mitt ryggont har blivit bättre, peppar peppar, sedan jag slipper bära runt på barnen….
    Kram

      1. Kanske regelbunden simträning skulle hjälpa när du blir frisk igen ? Jag har en urstark spikrak rygg tack vara all simning som ung flicka + gym + yoga, men peppar, peppar…..tror jag skall börja med lite simning igen för säkerhets skull. Akta din rygg, operationer sätter sina märken när du blir gammal. Stövlarna är skitsnygga ! Önskar jag hade haft sâdana (billiga !) när jag red här ute.

  4. Älskar din stil! Kan man annat än att bli inspirerad. Du får alltid mig att vilja köpa saker jag annars aldrig skulle tänkt på. Trenchcoat liksom…. har aldrig ens tänkt tanken, nu bara jag måste införskaffa en. Tack för all inspo

    kram

  5. Stackare med tre diskbråck. Jag kan varmt rekommendera operation.
    Jag stelopererade två kotor i ländryggen för två månader sedan och ingen värk alls.
    En befrielse! Hoppas det löser sig för dig.

  6. Åh så tråkigt med ryggen, hoppas innerligt att du får bra hjälp!

    Snygga stövlar, kanske kan dessa bota min regnstövel fobi som jag någon gång i min barndom utvecklat. För jag skojar inte. Hela jag ryser av tanken på att ha stövlar.

    Fin söndag av det som nu är kvar av denna 😉

  7. Så snyggt som vanligt.coola bilder!! Dem där stövlarna vill jag oxå ha!!!
    Tre diskbråck stackare,själv har har jag haft ett & jag håller min rygg frisk genom mycjet bikramyoga!
    Må så gott & det är så inspirerande att titta in här
    Lise-Lotte

  8. Så där vill jag oxå se ut i höst! Vad har du för storlek på trenchen? Är den stor/liten i storleken? Har aldrig beställt från dem förut är det smidigt och bra sida?

    1. Hej! Jag har en M i denna så den är liten. Gå upp minst en, kanske två, storlekar. Funkar toppen att beställa därifrån, lång frakt på ca 3 veckor bara.

  9. Åh nej inte diskbråck…är nog på väg ditåt jag med, min mamma har det och är opererad så jag är välbekant med symptomen, inte roligt:- ( . Har också fobi sedan barndomen angående gummistövlar, det ska regna MYCKET innan jag tar på såna men dessa kanske tål att tänkas på minsann…trevlig kväll!!

  10. Ojojoj, vad tråkigt, det där med ryggen och höften. Jag hoppas att du slipper opereras i alla fall!
    Fina stövlar och fina bilder, ha en fin dag idag!
    Kram, Marèse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg