Att ha någon att prata med.

 

IMG_7731

 
 

Vad det är skönt med vänner.

Såna man kan möta upp på Emporia och vandra runt med samtidigt som man pratar. Om inget särskilt, oftast, bara om livet och lättheter och svårigheter och allt där emellan. För att det är söndag och för att kroppen är förkyld och för att vinden tar i utanför.

Det behövs inte fler anledningar än så.

 
 

Untitled-1IMG_7729

 
 

Banditen och jag gjorde just det igår.

Prat-vandrade.

Och jag frös trots att det tydligen var över 20 grader; gick med tjock tröja och sjal och hostade i armvecket och stannade inne på Bokia och köpte fyra pocket och en inbunden; fallifall förkylningen skulle ta över helt och jag skulle få stanna i sängen inom det närmsta och behövde få tiden att gå.

Och så åt vi bakad potatis och drack ischai, och när vi kramades hejdå var Banditens kind sval mot min och jag ville berätta hur mycket jag tycker om henne – men vinden tog alla ord och Buse vinkade så fint i bilen att det helt enkelt fick vänta; jag fällde ihop mig i bilen istället och tittade efter henne där hon gick nästan dubbelvikt i vinden på väg mot tågen.

En söndag med en stunds prat blandat med chai, och en tung kasse ord av Kepler, Koontz och King.

Precis vad man behöver då och då.

 

slut

21 kommentarer till “Att ha någon att prata med.

  1. Låter som en perfekt söndag. En balsam för själen söndag. Ni tre ( du, banditen och fru sederblad) verkar verkligen funnit varandra och ha en härlig vänskap! Hoppas du kryar på dig!

  2. Underbara du, dina ord får mig alltid till eftertanke och jag finner alltid en sådan frid och ett lugn i dina ord. Finns få som kan förmedla som du ❤. Hoppas inte förkylningen bryter ut helt utan att den blåser förbi ❤️.
    Kram
    Anna P

  3. Om barnbarn är livets strössel så är banne mig vänner paraplyet i livets drink!

    Men du, vila nu mycket och rå om dig själv!
    Krya på dig!
    Kram

    1. Well said! Det där kommer jag sno någon gång – så himla bra! Och passar mig mitt i prick! Paraplyet i livets drink….sannerligen! 🙂

  4. Krya på dig Emma!
    Ni verkar ha så fin vänskap, du och Banditen. Det är så att man önskar att man fick vara med och lära känna er 🙂

    Jag blir så himla inspirerad av dina vackra foton och jag fastande speciellt för ett du tog nyligen i Ystad. Kika gärna in på min blogg http://jeanettestavlor.blogspot.se för att se min tolkning målad med ProMarkers av den bilden 🙂

  5. Ja, man får energi av att bara prata en stund eller en eftermiddag med sina kompisar 🙂
    Jag hoppas att din förkylning går över snart!
    Kram, Marèse

  6. åh blir avis på den vänskapen! underbart med vänskapscrushes sådär när man bara kärar ner sig helt i en ny person. ps vad har hänt med dina ringar? tycker de är så fina!

    1. Det har inte hänt dom något 🙂 de har inte varit på sen Buse föddes; jag river honom för mycket med dom för att det ska kännas okej.

  7. Hej!
    Jag har last din blogg i ca ett ar och har aldrig kommenterat forut. Jag bor i USA och ibland nar jag vill fa mig en dos av hemma kommer jag hit, man kan liksom folja vader, trender, vackra miljoer och andra sma glimtar av ”hemma” har och jag blir sa glad av det. Nar jag laser inlagg som nar du fikar med dina nara vanner da saknar jag mina dar hemma lite extra. Till en helt annan sak: Jag var inne pa en sida med massa fina klader http://www.sheinside.com och sag en blus jag gillade. Da dok du upp! http://www.sheinside.com/White-And-Green-photo-11403.html visst ar det val du pa bilden!? Blev forvanad sa jag var bara tvungen att tala om det 🙂

    Tack for trevlig lasning och for att vi far folja dig i livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg