Att älska den här tiden.

 

IMG_7765
 
IMG_7766

 
 

Hur vackert är det inte nu?!

Jag älskar den här tiden på året när morgnarna ger åkrarna dis och solen är röd då den går upp.

Det är ju så det gör ont i magen, det där ljuset.

 
 

IMG_7769

 

IMG_7771

 
 

Vi hade världens mysigaste bröllopsdag igår.

Åt mannens kräftpasta, pratade, höll varann i händerna på bordet mellan tallrikar och bestick, tände ljus och skrattade åt gamla minnen. Det behövs ju egentligen inte mer, inte alls. Men vi har bokat en liten get away på fredag också – bara ett litet dygn på tu man hand; lite tid att andas ut tillsammans och kunna njuta av lyckan över att det banne mig blir bättre varje år. Äktenskapet. Som om det är bitar i ett pussel som får lenare kanter dag för dag.

För det är jag så oerhört tacksam.

 

slut

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “Att älska den här tiden.

 1. Grattis på bröllopsdagen, i efterskott. Härligt med mys kväll och lyx med borta natt 🙂 Som du säger, ibland behövs det inte så mycket och stort för att det är ändå det största och finaste 🙂

 2. Visst är det vackert även fast det betyder att hösten och kylan är på väg… Jag måste få fråga en sak… Vart har Nelly och Svåra Lena tagit vägen? Jag ”saknar” dem…

  1. Nelly ser jag ju varje dag på jobbet 🙂 Svåra Lena har flyttat till Lund och pluggar upp sina betyg för att läsa till djurskötare – så stolt över henne!

 3. Du skriver alltid så vackert, du beskriver allt så innerligt så du får läsaren att verkligen känna.
  Ha en fin dag
  /Tina

 4. Det låter som om ni hade en riktigt fin kväll! Och det låter som om ni har ett riktigt fint äktenskap, vad härligt. Hoppas ni får en mysig stund iväg på fredag!
  Kram!

 5. Kräftpastan, jag vet att du lagt ett receptet i ett inlägg men jag minns inte när. Kan det gå i repris el vet du och kan länka till inlägget?
  Gratulerar!

 6. Så fina ord om äktenskapet! Jag använde faktiskt ett citat ifrån dig när jag var tärna på min bästa kompis bröllop i helgen. När du skrev om vänskapen mellan tärnorna och bruden, så fint!! Du kan verkligen det där med att sätta ord på saker och ting. Underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.