Att vara tingeltangel-andlös.

 

IMG_6922

 

 

Jag fick ju inte ”bara” skor på min bröllopsdag.

Jag smäller av!

Fick även något alldeles, alldeles underbart som jag för längesen satte ihop i en ”en-önskelista-på-sånt-man-dör-lite-av” och sen dess har beundrat.

Kan ni gissa?

 

 

IMG_6924

 

 

Jo.

Nånting från Sophie by Sophie.

Och inte vad som helst; utan det vackraste smycket i hela Sophie by Sophie-kollektionen inne hos KyssJohanna

något tidlöst och så vackert att jag tappar andan.

 

 

IMG_6931

 

 

Skruvarmbandet!!!

Och det roséfärgade, såklart. Det vackraste.

Jag ska sova med det på.

IMG_7722

 
 

Känns som ett smycke som kommer hålla sig vackert hur länge som helst;

som kan sofistikera upp en enklare outfit och som passar precis lika bra på jobbet som på middagar eller till vilken vardag som helst. Tjockt, feminint och tar plats utan att ta över.

Ja.

Det är tingeltangelkärlek det.

Och idag är det fredag och efter jobbet beger vi oss på en minisemester på en natt, maken och jag, för att runda av bröllopsdagsfirandet. Det är liksom ingen ände på härligheterna nu, jag vet. Ibland är det bara att sitta tillbaka i båten och se till att njuta av färden.

Det är precis det jag försöker göra nu.

 

slut

26 kommentarer till “Att vara tingeltangel-andlös.

 1. Grattis på bröllopsdagen såhär i efterhand. Bra smak mannen din har, har själv det armbandet och ääääälskar det.
  Trevlig helg!

 2. Åh det var ju bara för snyggt.
  Vi firade bröllopsdag igår vi och jag fick också ett paket från Kyss JoHanna, ett halsband från Dogeared som jag har tittat på ungefär en miljon gånger. Och jag blev riktigt imponerad över att mannen faktiskt har lyssnat på mina ”åh det är så fint” miljoner gånger och köpte just det halsbandet 🙂

 3. Hjärtliga gratulationer till er båda.
  Vilket underbart armband. Jag är övertygad om att det kommer att passa Dig perfekt.
  Jag älskar tingeltangel – i alla former jag kan komma på. Vilket framgår på min blogg. Men tingeltangel-andlös har jag aldrig varit. Ännu.
  Tack för en jättefin blogg. Önskar er en fin helg.

 4. Ljuvligt armband och ljuvlig kärlek!
  Mannen din verkar helt klart vara en hejare på det där med presenter, det som genast slår mig och som jag själv skulle behöva lite tips och idéer om är, vad tusan ger du honom? Jag sliter alltid mitt hår när det vankas firande och födelsedagar mm och visst det brukar bli bra i slutändan men lite inspiration hade inte suttit fel, särskilt inte nu när en viss födelsedag närmar sig, en jämn sådan dessutom…

  Hoppas ni får en fin helg!
  Stephanie

 5. försöker skicka kommentar på tävlingen Market Place – har gjort det TVÅ gånger – men jag ser inte att mitt inlägg har registrerats – grrrrrrrrrrrrr
  Vad ska jag göra för att det ska funka??

  1. Ha lite tålamod 🙂 en del kommentarer måste jag godkänna innan de publiceras, om det är nytt namn, mail eller ip på den som lämnar kommentaren. Försöker oftast göra det fort men ibland kommer livet emellan (sover, jobbar, äter) och då tar jag det så snart jag har möjlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg