Att försöka visa första halvan i bilder.

 

IMG_7977
 
IMG_7987
 

IMG_7990

 
 

Det är så viktigt att få rå om varandra också.

Ta tid till att lyssna på varann, ställa frågor, prata om sånt som man brottas med på jobbet eller funderar på att göra. Att röra vid varann och försöka vara ett bollplank, att skratta åt varandras skämt (mest mina då, jag är ju vansinnigt rolig) och planera hur man vill att hösten ska se ut.

Tillsammans.

 
 

tl2

 

IMG_7994

 

IMG_8013

 

IMG_8001

 
 

Ett knappt dygn av tillsammanstid högst upp på åsen,

med duggregn och doften av äpple och löften om höst i luften.

Mer behövs inte för att nästan helt vara i fas igen.

 

slut

 

15 kommentarer till “Att försöka visa första halvan i bilder.

 1. Så underbart och sååå viktigt det där med att ge tid till varandra …och det där stället hoppas jag verkligen att jag kommer till någon dag ..ser underbart ut .
  // Pernilla

 2. Så mysigt det ser ut! Och sååå fin outfit. Den blusen har jag sneglat på inne på Kotyr 😉 Ser ut som att ni har haft det underbart. Ibland behöver man verkligen komma iväg för att bara fokusera på varandra. Kram

 3. Du är så klok! Att ta hand om varandra är så himla viktigt och att skapa lite ”vi-tillsammans-minnen” gör att livet blir lite lättare när allt inte är så glittrande och fantastiskt och himlastormande, just för att man vet att det vi behöver är egentligen bara lite tid att vara tillsammans och komma i fas. Flum, flum… Men det ser så mysigt ut på bilderna! Kram

 4. Åh så härligt! Att vårda varandra och kärleken är så viktigt.
  Omgivningen vid The Lodge är så underbar. Vi körde förbi där idag och det infinner sig ett lugn i kroppen bara man rör sig i de trakterna.
  Önskar dig en trevlig kväll!
  //Rebecca

 5. Hittade din blogg genom en annan bloggare som pratat så gott om dina bilder, din inspiration och ditt sätt att skriva. Vill bara tala om för dig hur rätt hon har, och hur fast jag själv blivit. Du skriver så underhållande, värmande, bitande, själskakande, vackert och ärligt, att man ibland tappar andan, stannar upp och funderar, på hur något så egentligen enkelt kan vara så träffande när det skrivs ner på ett nytt och unikt sätt. Sen dina bilder! Inspirationsdos utan dess like, vackert ljus på alla bilder och de utstrålar verkligen energi! Jag är helt tagen av allt, och som grädden på moset så har du en fantastisk egen stil som verkligen passar dig (nu känner ju inte jag dig men jag kan tänka mig att alla uppfattar den som klockren av de som känner dig).
  Ville egentligen bara säga tack för en fantastiskt bra blogg, för all inspiration du gett mig och för att du skriver så vackert om kärleken till en man, till ett barn, till vardagen som den är och framförallt om livet. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg